• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çalışan bayanlara sorum var?

1 senelik evliyim.bekarken annecim kahvemi bile önüme getirirdi.ahh ne güzeldi ozamanlar:)))
şimdi nerde..... iş başa düştü ama altından kalktığımı düşünüyorum kısaca anlatmak isterim belki bi faydam olur yeni evlilere yada evlenecek olanlara...
haftanın 5 günü tam cumartesi yarım gün çalşıyorum.herzaman aldığımı yerine koyarım böylece evim herzaman düzenli olur.sabah işe gitmeden 15 dk evimi şöyle bir toplarım insanlık hali belli olmaz eve geldğimide zaten ev topludur direk mutfağa girişirim.yemeklerimi genelde 2 günlük yapıyorum 1 günüde boş geçerim yada eşim yapar.çamaşır ve ütü olayını hafta içi halederim haftasonu uğraşmak istemem .cumartesi genel temizlik günümdür.evim büyük değil 105 m2 oyüzden 2 buçuk saatte dip köşe silip süpürürüm.oda spreyleri çok güzel hergün sıkarım koltuklara perdelere.evim temiz koksun.takıntım var.tezgahta asla birşey bırakmam yemekten hemen sonra toplarım makneye.zaten çok ıvır zıvır yoktur obje örtü vs.perdelerimde hepsi zebra.perde tak çıkar yıka olayımda yok.zaten evler doğalgazlı sigarada içilmiyor 2 ayda bir nemli bezle şöyle bir siliyorum sallıyorum yetiyor :)
Zebra perdelerimi siliyorsunuz acaba? Hangi deterjanla sildiğinizi öğrenebilir miyim? Benimde silmem gerekiyorda:D

Hiç dert etmeyerek götürüyorum.
Gerçi çalışma saatlerim yoğun değil, istesem evi bal dök yala yaparım ama hayatımı sürekli cam silerek harcamak istemiyorum :)

Back
X