• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çalışan bayanların fikirlerine ihtiyacım var bakarmısınız

Bir kisiye neden bu kadar yuklenirler aklim almiyor. Umarim hakkinizda hayirlisi olur. Ben olsam ne mesai ye kalirim ne de hafta sonu calisirim. Normal calisma saatlerinde yapabildiginiz kadar yapn, kalani icin yetisemiyorum deyin, bitti. Isten mi atarlar?

Bir kisiye neden bu kadar yuklenirler aklim almiyor. Umarim hakkinizda hayirlisi olur. Ben olsam ne mesai ye kalirim ne de hafta sonu calisirim. Normal calisma saatlerinde yapabildiginiz kadar yapn, kalani icin yetisemiyorum deyin, bitti. Isten mi atarlar?
psikolojik baski yapıyorlar işten atılsam rahatlarım o derece ne uykum ne huzurum nede yaşama hevesim kaldi saçımı zor tariyorum valla

ANlamadım neden bu kadar ezdiriyorsunuz ki kendinizi? Sürekli hafta sonu işe gitmek nedir? Belli bir dönem olur anlarım ama öyle değil. Asla gitmem, başkasının işlerini de verirlerse yetiştiremem. Zaman belli, elim kolum belli. Mesaiye de kalsanız yetiştirmeye çalışmayın. Hafta sonları da gitmeyin.

bugun gelmiş diyor ki idari izindeyken hafta sonu gelseydin birikmezdi bu kadar diyorum dedim müdürüm geldim tam kapanma iki hafta haric dedim anca bukadar oldu bn yapıyorum üstüne konuyor dedim buyrun burdan yakin

bugun gelmiş diyor ki idari izindeyken hafta sonu gelseydin birikmezdi bu kadar diyorum dedim müdürüm geldim tam kapanma iki hafta haric dedim anca bukadar oldu bn yapıyorum üstüne konuyor dedim buyrun burdan yakin
İzinliyken çalışmak mı o nasıl bir izin oluyor kendisi de mi öyle yapıyor?
Haftasonlarına alıştırma iş bitmez, haftaiçi ne kadar oluyorsa o kadar yap sonraki hafta devam edersin.
Bir,iki derken bir bakmışsın haftasonları gitmiş senin o yüzden hiç oralı olma işim var, o var, bu var de geç

İzinliyken çalışmak mı o nasıl bir izin oluyor kendisi de mi öyle yapıyor?
Haftasonlarına alıştırma iş bitmez, haftaiçi ne kadar oluyorsa o kadar yap sonraki hafta devam edersin.
Bir,iki derken bir bakmışsın haftasonları gitmiş senin o yüzden hiç oralı olma işim var, o var, bu var de geç
kilifina göre uyduruyorlar iste bugünde 7de çıktım işten napcam nasil basaricam umursamamayi bilmiyorum hafta ici mesai yapcam bi saatte olsa ama haftasonu gitmicem asla

Back
X