çalışan bayanlarla çalışmayan bayanların evliliği farklı mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mub

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
349
5
296
Diğer
kızlar çalışan belli bi kariyere sahip kadınların evde söz hakkı daha mı fazla oluyor erkek daha mı ilgi alaka özen gösteriyor yoksa erkek yine bildiğini mi yapıyor;? yorumlarınızı bekliyorum başlığı yanlış yazmısım ev hanımı diyecektim arkadaşlar:)

Son düzenleme:
evli değilim, bilemem ama bence adamına göre değişir.
en baştan sağlam yontmak, bunun içinde kendi ayaklarının üstünde ve güçlü durmak lazım..

erkek dediğin höt dedim mi sönmeli :)

İlişkilere göre değişir bu.Ben yine de çalışan bayanın avantajlı olduğunu düşünüyorum

canım 100% fark oluyor tabiki kariyerin çok çok ii olmasa da o ekonomik özgürlük bambaşka. insanın kendi duruşu bile değişiyo yoksa bi süre sonra eşin seni hizmetçi olarak görüyo sanki evde akşama kadar ne yapıyosun ki diye. kendi beyimiz çalışılıp geliyo yoruluyo sanki sen akşama kadar yatıyosun.ona göre tabi ki

bencede en küçüğünden bi örnek verirsek ben de çalışırsam onun annesine bi hediye alacağımızda benim annemede almak isteyecektir sonuçta ikimiz kazanıyorz demi kayınvalidede karışmaz gibi geliyo şimdi oğlu para getiriyoya oğlunun evi ama bende çalışırsam gelinimin evi olur diye düşünüyorummm

bence erkek her yerde erkek...bu kadının kariyeri var eve para getriyor akıllı diye artistliğinden geri kalıcanı sanmıyorum :))

Herşey adamına göre değişir.
Bakarsın çalışmayan kadın eşlerine kimi el üstünde tutar, kimi hayatı zehir eder.
Çalışan kadınlarda da aynı durum var. Ancak çalışan kadının avantajı ekonomik özgürlüğüdür. Başına gelen kötü olayları daha çabuk ve daha kolay atlatır.

bence erkek her yerde erkek...bu kadının kariyeri var eve para getriyor akıllı diye artistliğinden geri kalıcanı sanmıyorum :))

katılıyorum, sadece para kazanıyorum dıye ona muhtaç degılım ve ıstedıgımı alıp harcamakta özgurum.Tabı bır yere kadar yıne de. Erkek hep aynıdır.Farketmez...

evlilikten evliliğe değişir ama calısan kadın her zaman avantajlıdır dilleri uzun oluyor calısan kadınların yani ben öyleyim almak istemediğim şeyi almam aldırmam eşimde saygı duyar

Para kazanmaktan öte ,erkek de kariyeri olan ,çalışan kadını daha üretken görüyor ve bu hoşuna gidiyor.

evet bence var
çevremde her iki kesimden de kadınlar mevcut
genelleme yapmak çok doğru değil; ama gözlemimi sorarsanız
çalışan kadın kesinlikle daha çok eziliyor
evde yan gelip yatan kadın baş tacı
hem çalışıp hem ev işlerini kotaran kadın daha mağdur
çünkü erkekler kadınla bir yarışa giriyor
kadından baskın olmak için kasıyor da kasıyor
gönüllü kölelik bizimkisi..

Yoğunluk bakımından çalışan kadın bence daha fazla eziliyor.
Akşama kadar çalış, eve gel temizle, toparla, çocuk büyüt ilgilen
Buna karşılık erkek ne yapıyor akşam çayını alır uzanır.
Erkek açısından çalışan çalışmayan çok fark ettiğini sanmıyorum çünkü erkek her şekilde keyfine bakıyor

cnm bi kere erkek açısından değil kadın açısından bile fark oluyo olmaz olurmu kadının kendine güveni artıyo heleki iş yerinde söz sahibi bi çalışansa tabiki evde farkınıda belli ediyo tabi erkeğin kişiliğiylede alakalı ... kocamda bnde çalışıoruz bn üst düzey yöneticiyim eşimde müdür ama bnm altımda çalışıyo bana bağlı çalışıyo yani:) ama asla gocunmaz hatta gurur duyar her konudada fikrimi alır he çalışmayıp kendimi geliştrmeyip ev kadını olsaydım dizi tekrarlarından baska konuşcak konumz olmazdı o ayrı :) kadının çalışması şart

Ablam ev hanımı evin baş tacı valla

Evimizde karı koca bir misafir var. Yeni evliler, kız calısmıyor.

Dün akşam yemeğe gittik. -Ben tam 10 saat calısmışım, kız akşama kadar evde yatmış-; kocası köfteleri parçalayıp tabağına koyuyordu, salatasına limon sıkıyordu. Benim kocam da kredi kartı sende mi canım tatlı cekti diyordu ahahahahaahah.

Umarım anlatabilmişimdir. Erkek gibi kadınlar olduğumuz sürece, kendi işimizi kendimiz görmeye mahkumuz. Nazlanmak nedir bilmiyoruz.

öyle şey mi olur ilahi mub güldürdünüz beni :)
k.validenizin bakışında zerre değişiklik olmaz
oğlunun evi yine oğlunun evi olur

Erkeğin eğitimi de önemli bu noktada,görgüsü vs.Ben çalışıyorum ,ama ev işine elimi sürmüyorum.Eşim de kendimi ev işi ile yıpratmamı istemez zaten.Çalışıyorum,keyfime bakıyorum.Eşim de ,ben de bu durumdan oldukça mutluyuz.

Bosuna dememiş adamlar evimin kadını cocuklarımın anası olacaksın diye

hani nerde çalışan kadın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…