çalışan bayanlarla çalışmayan bayanların evliliği farklı mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıyamam ben sana yaaa...aynen ..eve gidince yemek bile yapacak takat kalmıyor...

Hele bu havalar iyice yoruyo insanı.. Kaldı ki ben fiziken asla yorulmuyorum bütün ne gün oturuyorum.. Birde ayakta aktif çalışanları düşünmek lazım.. Kadınların işi çok zor..

erkek olsun,kadın olsun çalışan ve üreten insan olmak lazım.bende çalışan bir bayanım ve çok mutluyum.evde oturamazdım gibime geliyor,kendim için bunu düşünemiyorum.ama çalışan kadın ya da ev hanımı baştacıdır lafına da katılmıyorum,bu karşıdaki kişinin tutumuna bağlı.eğer karşınızdaki erkek adam gibi adamsa eşine her durumda değer verir.mesela bizim evde demokrasi var,ben ne dersem o oluyorrrr

Erkek öyle.. Kadınların münasip bir taraflarına motor takıldığını zannediyorlar genelde

bu erkekten erkeğe değişir, hele çalışmayan hanımların sadece dizi izleyip onları yorumladığını düşünen kişiler var ki bu düşüncedeki insanın evliliği eminim çok farklıdır.
işyerinde çalışırken twtter dan '' ayyyyyy gözün çıksın hürrem'' diye cıvıldaşan çok kişiler gördük.
insanların kültür seviyelerini hayat görüşlerini çalışıyor çalışmıyora göre kategorilendirmek çok komikmiş doğrusu. (not çalışan biri)

Aynı bizim evdeki demokrasidenn

ılıskılere gore degısır bu durum ama ,
calısan bır kadın herzaman daha avantajlıdır .
esının sahıbesı gıbı gorunmez en azından .
her zaman dık durur .

Erkek öyle.. Kadınların münasip bir taraflarına motor takıldığını zannediyorlar genelde

taktik geliştirmeye calısıyorum sımdı bulucam bir yardımcı benımkıde can yanı kaç parcaya bölünüyoruz belkı o zaman deger bilir

ay aklıma bi şarkı geldi ....eller adir kıymet bilmiyor annem diye ..

evet kurumsal olmayan firmalarda 4 yıl gibi kısa bir zamanda belli sıfatlar veriyolar sanırım, çok bilmiyorum o dünyayı..
ben kurumsal bir firmada çalışıyorum..

Ay dün çok isyan ettiydim Nişanlı bir arkadaşım vardı eşimle nişanlısı maça gitti biz evdeydik o oturuyo ben ütü yapıyorum.. Başladım anlatmaya bak evlenmee yani yavaştan al evli olmasaydım şimdi çoktan uyumuştum ütü felan yapmazdım ah anam ahhh

Çalışıp Çalışmamakla Alakası Olmadığı Kanaatindeyim..
Karşınızdaki Adam Adamsa İlgi de Gösterir, Özen de Gösterir..

sıze sonuna kadar katılıyorum..cok basarılı bır tespıt..calıssanızda calısmasanızda erkegın karakterı ve kısılıgıdır onemlı olan etken..ha bıde sunu unutmasın calısan arkadaslar,ıs vardıda bızmı yok dedık,esenyurt denılen dag basında oturuyorum ve malesef ben buralarda ıs bulamıyorum..28 yasındayım 25 ımde evlendım ve 15 yasımdan berı calısıyordum..sartlar malesef elımızde degıl..ama calısan kadınları hep takdır etmısımdır..

halbuki ben kocamı alırken anası pek güzel ev işi yapar derdi yalanmışşşş hayat müşterek değil bizim evde

Ya benimki ilk başlarda çok iyiydi herşeyi yapıyordu ama artık pazar günleri dükkanı yıkıcam bahanesiyle kaçıyorrr

erkek nankör olmadıktan, emeğinizin kıymetini bildikten sonra ister evde, ister işte çalışın önemi yok.

yeterki erkek kıymet bilsin...

aynen katılıyorum eşiniz sizi seviyorsa çalışın ya da çalışmayın zaten değer verecektir, aksi takdirde çalışıyorsanız evliliği bir a.ş. sizide iş ortağı olarak görür. ya da ev robotu olarak görür v.s. bu arada bir zamanlar çalışan ve şimdi evde çocuk bakan bir anne olarajk söylüyorumki çalışmanın gözünü seveyimm en azından yaptıklarına karşılık ücret alıyorsu ve tek bir işin oluyor böyle ise on parçaya bölünüyorsun. çok daha yorucu. ablamda bir süre işten çıktı ve çocuklarla uğraşmaktan kafayı yiyip koşa koşa işine geri döndü. işin güzel yanı ise eşim gözümün içine bakar ve evet yumurtamı dilimler

evet kurumsal olmayan firmalarda 4 yıl gibi kısa bir zamanda belli sıfatlar veriyolar sanırım, çok bilmiyorum o dünyayı..
ben kurumsal bir firmada çalışıyorum..

yok cnm bnm çalıştığım firma herkes tarafından bilinen yurtdışı bağlantılı bi firma reklama grmesini istemem ama firmayı bilmeyen yoktur bn azmederek geldim bugnlere allaha çok şükr yaşıtlarımn hayal edemeyeceği kadarda çok para kazanıyorum allah herkese nasip etsin

allah bin bereket versin canım da herkesin hayal dünyası farklıdır
senin insanların hayal edemeyeceğini sandığın, başka insanların hiç önemsemediği maaşı kadardır belki, kim bilir..

heheheh yerim seni yaa :)))

evlenen kadın is hayatına girmeli ekonomik ozgurlugunu almalı en basitinden birsey aldgınızda rahat rahat soylersiniz cunku sizde para kazanıyorsunuz o eve getiriyorsunuz ama calısmazsanız surekli erkegin size para vermesini bekliyceksiniz en guzeli calısıp kendi paranı kazanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…