çalışan bayanlarla çalışmayan bayanların evliliği farklı mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
calısıyoruz daha cok yoruluyoruz sadece para kazanıyoruz ama kendı kafamıza gore harcayamıyoruz kı.evın hem erkegı hem kadını olduk bu devırde.bazen komsularıma bakıyorum her gun bır yerde toplanıyorlar,degısık degısık gıyınıyorlar.ben kendı kazandıgım parayı harcayamazken onlar bır tek eslerının kazandıgı parayı catır catır yıyorlar.ahh ahh ne vardı bu kadar okuyacak bılmıyorum kı

ev hanımlarının dizi tekrarlarından başka konuşacak neden birşeyi olmasın?
oldukça gülünç bir bakış açısı..
üni ya da yüksek mezunu öyle kadınlar var ki
siz iş yerinde sürekli aynı işlemleri yapıp kısır döngüde gidiyorken
onlar kişisel gelişimde tavan yapıyor

Hah bizde de var aynı tipten.Yumurtayı (bildiğimiz haşlanmış yumurta) nasıl keseceğini bilemedi de kocası dilimledi tabağındaki yumurtayı.Allah benim kızıma da öyle koca versin.

Eşimin yengesi beş dakika durmaz evde. Her komşu ziyaretine ayrı kıyafet, saclar röfleli.... Biz yoğunluktan dip boyasına gidemiyoruz Vaktimiz olduğunda da başka şeyler yapmak istiyoruz.

Ama olsun çalışan bir eş olmaktan ziyade, çalışan birer bireyleriz, gayri safi milli hasılaya katkımız olsun

Hah bizde de var aynı tipten.Yumurtayı (bildiğimiz haşlanmış yumurta) nasıl keseceğini bilemedi de kocası dilimledi tabağındaki yumurtayı.Allah benim kızıma da öyle koca versin.

Amin, amin :)

Biz de bilmiş bilmiş yumurtaların nasıl dilimlendiğini, nasıl üretildiğini falan anlatırız

walla onlar bana ozenıyor ben onlara.ben tatıle cıkıyorum esımle yılda bırkac defa.arkamdan bakmaya doyamazlar camda donusumu beklerleronlar aksam gezmeden doner ben elımde posetler ,sac bas dagılmıs yorgunluktan ,eve kosturarak yemek yapmaya ,camasır yıkamaya gıderım.velhasılı kelam hayat budur.para kazanmak sarttır.

valla anladığım kadarıyla ister çalışın ister çalışmayaın adamına denk gelmek önemli..

anladığım kadaryla ev hanımısın amacım aşağılamak falan değil fikrimi söledim sadece ve sonuna kadar aynı fikirdeyim mutlaka kadının çalışması lazım iş hayatını bilmeli kendi parasını kazanabilmeli he bebek vardır bi süre ara verilir sağlık sorunu vardr o ayrı ama onun dsında kadınlarımızın iş hayatındada en az erkekler kadar başarılı olup kendi paralarını kazanması lazım

ev hanımlarını kimse küçümsemesin arkadaşa katılıyorum, hayat ev hanımlarına güzel bence :))
iş kişilikte bitiyor, kadın kendini geliştiriyorsa, erkekte geri kafalı değilse bence herşey güllük gülistanlık :))

Bu sorunuzun tek bir yanıtı olduğunu düşünmüyorum. Yani kişiliksiz erkek her yerde kişiliksizdir. Siz evde otursanızda milletvekili olsanızda sizi ezebilir. Yok mu sanki çok iyi geliri çok iyi kariyeri olup kocasından dayak yiyen kadın.. Ya da tam tersi ev hanımı olup el üstünde tutulan bayan .. Adamına göre değişir yani.

24 yaşında insanların üst düzey yönetici olamayacağı kadar kurumsal bir yerde çalıyorum, plaza kadınıyım :)
ben objektif bakıyorum
"ev hanımları dizi tekrarından başka mevzu bilmez" demeniz anlamlı gelmedi bana sadece

Son düzenleme:
adamına denk gelirsin bu faturadaki harcamalar neeee?hesap ver diye dellenir adam ondan sonrada hayat ev kadınlarına çok
güzel olur işte...

her iki seçiminde artıları eksileri var..

paramı kazanıyorum,çatır çatır saçıma başıma harcayabiliyorum,istediğim kıyafetleri alabilecek gücüm var,kocama
hadi gel bu akşam sana yemek ısmarlıyım diyebiliyorum..eee banada hayat güzelmi nee

yanarım yanarım kocama naz yapamıyorum ona yanarım..arkadasların dediği gibi ev hanımları daha kıymetlı

çalışan kadında ev ısınde yoruluyor ama şunlarda avantajlı..istedıgını alabılır,alışverıs ve kuaforde hesap vermek zorunda değil..arkadaşlarıyla ış çıkısı yemeğe gıdebılır
bende çalışıyorum ış arkadaşlarım evlı ve cocuklu,genelı ev temızlıgı ıcın kadın gtırıyo
kadın mutlaka çalışmalı bence...kötu erkeğe eşe çalışanda denk gelebılır,ama farkı çocuklarını alıp gıdecek parası olması..

yanarım yanarım kocama naz yapamıyorum ona yanarım..arkadasların dediği gibi ev hanımları daha kıymetlı

Naz yapma konusunda işve konusunda bencede öyle.. Öğlen yap yemeğini temizliğini sonra giyin süslen kocanı bekle :) Nerdeee 7e gidiyorum eve anca yemek ütü çamaşır.. Dün gece uyuyup kalmışım kocacıım (!) bana küstü isteklerini yerine getirmedik diye.. EVde olsam enerjim olurduuu

bence kişilik meselesi kişiliği baskın olanın sözü daha fazla geçer her konuda( maddiyatta dahil) , çalışmakla veya ev hanımı olmakla alakası yok bence

bnde 24 yaşındayım 4 senedir holding bazında çok önmli bi firmada üst düzey yöneticilk yapıyorum 1 sene önce şirket bana ait özel ofis açtı ve kendime ait sayılabilcek bi ofiste 35 çalışanm var bn dişimle trnağımla geldim bugnlere işe ilk grdiğimde santral bölümndeydim düşün kendimi ispatladım güvenildim bgnlere geldim 20 yaşında kendi arabamı kendim aldım bn yazıya kendi bakış açımla cevap verdim cnm anlatabilyomuyum eğer evde oturan bi kadın olsaydım bu kadar gelişemezdm iş hayatını bilemezdim evlilktede bu dngeyi iyi kurmak lazım kadın evi temzleyen yemek yapan bi obje olarak grlmemeli sağlık elverdiği sürece kendi ayakları üzernde durmalı hayatı 4 duvar arasında geçmemeli diyorum sonuçta bnm annemde ev hanımı asla yargılamam kmseyi haddim değil sadece çalışan kadın evde oturan kadına göre daha fazla söz sahibi olabiliyo çnkü daha fazla şey biliyo anlatabildimmi bilmiyorum yanlş anlaşılmak istemem asla kmseye saygıszlk yapmak değil niyetim böyle izlenm vermek istemem

kıyamam ben sana yaaa...aynen ..eve gidince yemek bile yapacak takat kalmıyor...

Son düzenleme:

gerci benim istisnai durumum var ben işe her gün gitmyorum yanı 24 saatlık nöbetlerım oluyo ayda 9 defa 24 saat işte oluorum yanı yarı ev hanımı yarı iş kadını durumlarındayım...bi gün temızlık yaptım koltuga zor attım yemek bi çorba yapabılmıstım salata zeytınyaglı falan vardı öncekı gunden neyse sofra hazır uzandım esımın gelmesını beklıyorum geldı yüzsüz yüzsüz sulu ymek yapmadınmı dedi

ne kadar vicdansızsın sen hasat olmusum bi çorba yapabılmısım eline saglık dyecegıne sulu yemek arıyosn dedım ne dese iyi ee aşkım bütün gün evdesın yapamadınmı ya da temızlıgını yarın yapsaydın dedı yemeğinin burnundan gelmesını istemıyorsan sus istersen dedım bunlar yetmezmıs gibi çay istiyor yani ben napim şimdi

yönetici olmanız ev hanımlarını aşşağılamanızı gerektirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…