Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Millet plazalarda üst düzey yönetimlerde cirit atarken, ben ise önümde önlük bir elimde bez bir elimde kepce agzimda da dizi tekrarlari ömür törpülüyorum.
Arada yan gelip yattigim da oluyor tabi![]()
Millet plazalarda üst düzey yönetimlerde cirit atarken, ben ise önümde önlük bir elimde bez bir elimde kepce agzimda da dizi tekrarlari ömür törpülüyorum.
Arada yan gelip yattigim da oluyor tabi![]()
bende o cirit atanlardanım ama,burdan bakınca sizin hayat çok keyifli geldi bana,
bende ikisinin ortasını istiyorum..öğleye kadar yatayım, öğleden sonra çalışayım
bunun için patron olmak gerek galibaaa:26:
Patron Olmaya Gerek Yok..![]()
Sen Çok Şey İstiyorsun..öylesi de bana denk gelmez..
hobi gibi iş istiyorum..
Sen Çok Şey İstiyorsun..
Şu An ki Mesleğiniz Nedir ?
Önemli olan evleneceğin kişinin yüreğinde merhamet olması eğer yoksa isterse dünyanın en eğitimlisi en zengini ol hayatı sana zehir eder..Eğer merhametliyse seni gerçekten sevdiyse ev hanımıda olsan seni başının üstünde taşırr..Herşeyin başı karakter yani![]()
çok şanslısın gerçekten Allahım ağzınızın tadını hiç bozmasınnİşte benim vermek istediğim cevabı vermiş semiramis arkadaşım
Ben 3 yıllık evliyim evliliğimin 2 yılı kadar çalıştım,son 1 yıldır da evdeyim değişen hiç birşey yok,eşim bana danışmadan hiç birşey yapmaz çok şükür.
Kesinlikle karakter meselesi..Çalışanla çalışmayanla alakası yok bunun..
Eşim çalışırken de bana yardım ederdi,çalışmazken de ediyor.Arkadaşın da dediği gibi vicdan ve merhamet meselesi...
ülke şartlarına göre,çok şey istediğimin farkındayım..
doğumdan beri çalışmıyorum, 6 sene oldu..
evime,çocuğuma yetişebileyim aynı zamanda da çalışayım istiyorum
çok şanslısın gerçekten Allahım ağzınızın tadını hiç bozmasınn![]()
teşekkür ederimYok Şaka Yapmıştım..
İstediğiniz Çok Şey Değil ki..
Ama Böyle İşler de Mevcut Ülkemde..
Allah Bağışlasın Yavrunuzu..![]()
Erkek gibi kadınlar olduğumuz sürece, kendi işimizi kendimiz görmeye mahkumuz. Nazlanmak nedir bilmiyoruz.