- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Böyle saçma sapan bir istek görmedim. Ona kadının evin hizmetçisi olmadığını söylediniz mi? Aldırış etmeden kadın çağırmaya devam edin bence. Ben olsam ciddiye almazdım.Kadının ev işi yapması evi benimsediğini gösterirmiş. O öyle düşünüyo yani. Parasında değilim ben olayın diyo, ama anlamadığı şey ben evde oturup da kadın çağırıyım demiyorum ki çalışıyorum. Üstelik ayda bir kez
Doğru söylüyosun canım her defasında takmycam kafama diyorum ama işte olmuyo. Elimden geldiğince duymazdan geliyorum. Ben bekar hayatına alışmışım öyle söyleyip duruyo. Soruyorum ütün mü eksik Yok yemeğin mi eksik Yok daha senin derdin ne yani.. ama takmış bi diline evi benimsemek onu söyleyip duruyoKendi temizlesin evi kendi benimsesin.. ben bu kadar ozdesebiliyorum evle de birsey derse.. Hamile hamile canini buna sikma
Söylemez olur muyum ne kavgalar ettik bu yüzden canım önceliğin ev olcak deyip durdu yordu beni artık çoğu zaman duymazdan geliyorum ihtiyaç duydukça da çağırmaya devam etmeliyim doğru söylüyosun bir kez tamam senin dediğin olsun dersem her şey üstüme kalırBöyle saçma sapan bir istek görmedim. Ona kadının evin hizmetçisi olmadığını söylediniz mi? Aldırış etmeden kadın çağırmaya devam edin bence. Ben olsam ciddiye almazdım.
Sizin yazdığınız gibi endişelenme falan durumu olmadığı için .. onun tek derdi benim yapıyo olmam . Ve bunun adını da evi benimsemek olarak koyması. Sizce saçma olan benim davranışım mı onun bu düşüncesi miKendi kendinize bu hamile halinizle stres yaratıyorsunuz.
Benim de bir arkadaşım var, eşi istemiyor temizlikçi kadın çağırmasını.
Sebebi ise eşi için endişelendiğinden dolayı, arkadaşım zaten ev hanımı.
Dünyanın bin türlü hali var, ben nasıl güveneyim elin kadınlarına diyormuş adam.
Hadi o bir noktada haklı.
Belki sizin eşinizin de içi kaldırmıyordur başka bir kadının temizlik yapmasını?
Olamaz mı?
Fakat zaten hamilesiniz şu an ve hamileliğiniz ilerledikçe hareketleriniz kısıtlanacak.
Bırak temizlik yapmayı, çorba yapacak halinizin kalmadığı günler olacak inanın.
Tecrübe ile sabit.
Bırakın eşiniz ile inatlaşmayı, madem adam kabul etmiş çağırın gelsin yardıma kadın.
Ben de buna karşıyım.
Hadi eşiniz zamanında size onay vermedi hoşlanmadığı birşeyi dile getirdi.
Siz niye kin güder gibi geçmiş bitmiş konuyu güdüyorsunuz?
Gereksiz yere ağzınızın tadını bozuyorsunuz?
Saçma.
Sizin yazdığınız gibi endişelenme falan durumu olmadığı için .. onun tek derdi benim yapıyo olmam . Ve bunun adını da evi benimsemek olarak koyması. Sizce saçma olan benim davranışım mı onun bu düşüncesi mi
Her durumda da nasılsa olan biz kadınlara oluyo.. ben bigün o zaman sen yap çağırmayalım dedim ben yardım ederim ama ev işi kadınındır dedi kesti attı kendince konuyu. Ama doğru söylüyosun en iyisi kulak asmamak. Cevap verdikçe kavga uzuyo, uzadıkça da ben yıpranıyorum. O benim kadar takmıyo aramız bozulunca benim uykularım kaçıyo ağla zırla dur ooof of . Ara ara okuycam bu yazdığını, kafama takmamam gerektiğini hatırlatır bana teşekkürler canımEşiniz saçma davranıyor olabilir, fakat malesef onlara akıl sır ermiyor.
Benim eşim de çok titiz zaten başak burcu, kadının gelmesi de gitmesi de ayrı bir olay bizde de.
Fakat ben kulaksamıyorum, umursamıyorum.
Hem evde bir oğlum var, hem çalışıyorum + bir de hamileyim.
Tek cevap ile kapatıyorum ağzını: o zaman otur sen yap!
Yapmıyorsan da yöntemlerime karışma.
Bu kadar basit.
Yani konunun saçmalığı veya erkek kafasının içinden geçenler değil aslında.
Çözüm sende, sen de ona inat "aman istemedi, böyle düşündü, şimdi madem istemedi yine ben çağırmayayım" mantığı yanlış.
Olan sana oluyor, öyle ya da böyle.
Yine o yükü kaldıran sen, yine üzülen sen, yine "benimseyemedin" denilen sen.
Konunun özü önemli, zarar - çıkar meselesi...
Aynen Öyle yapcam canım üzül üzül bana zararBence bu kadar buyutmeyin hamile olmasaniz bile karışmamasi lazim çünkü çalişiyorsunz
Şimdi de o çağir diyormuş çağır gitsin işte
Ah ah :) kaç kez söyledim bir iki kez yaptı sonra yeter ev işi kadınındır dedi kesti attı hasbam.. bide bi iş söylersin yapmam demez ama hep erteler akşama yaparım yarına yaparım zaten o durumda da ben sinirlenip kendim yapıyorumTamam madem ev işi yapmak evi benimsemek oluyormuş ayda bir sizinle dip köşe temizlik yapsın eşiniz.bundan kolay ne var.:)
canım cım boşver sen hiç kendini üzme..hele bir doğum yap Allahın izni ile.bebek ufak die alısın gee sanmıyorum karışacağınıAh ah :) kaç kez söyledim bir iki kez yaptı sonra yeter ev işi kadınındır dedi kesti attı hasbam.. bide bi iş söylersin yapmam demez ama hep erteler akşama yaparım yarına yaparım zaten o durumda da ben sinirlenip kendim yapıyorum
Aynen öyle yapcam canım sonuçta bölünerek çoğalamam ya :)) bi klonum işe gitsin biri evi temizlesin öteki çocuk baksın diğeri eşle ilgilensin :)canım cım boşver sen hiç kendini üzme..hele bir doğum yap Allahın izni ile.bebek ufak die alısın gee sanmıyorum karışacağını
aynen canım bebek zaten ınga ınga sürekli ağladığı zaman aman yeterki sustur bebeğide isterse eve hergün kadın tut diyecek :)Aynen öyle yapcam canım sonuçta bölünerek çoğalamam ya :)) bi klonum işe gitsin biri evi temizlesin öteki çocuk baksın diğeri eşle ilgilensin :)
aynen canım bebek zaten ınga ınga sürekli ağladığı zaman aman yeterki sustur bebeğide isterse eve hergün kadın tut diyecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?