Çalışan bi kadınım . Eve temizlikçi çağırmamı eşim hiç onaylamıyor

ay güldürdün beni canım ya açıldı içim walla moralim bozuktu toparladım iyi ki var diyorum kadınlar klübü insan paylaşamıyo etrafındakilerde her sıkıntısını :)
ya canım benım senın eşin daha belliki yeni ev işlerinde ev hayatında :)))
daha durrrrr sen onu delirtirsin bebek dığunca :) bakacak yemek yok temizlik yok ilgi yok
diyecek kurban olayım hanım sen istersen eve maaşlı kadın al diyecek :) sen dinle benı ablan boşuna konuşmaz :)

Her aşamasından haberdar etcem canım hele bi doğsun teyzesi benim fıstık kızım :)

bence gereksiz yere alınganlık yapıyorsunuz
çok fazla önemsemeyin
çağırın ki zaten çağır diyormuş şimdi
eskilerde takılı kalmayın üzmeyin boşa kendinize

Kadin gelmesini istemiyorsa kendiside el atacak işlere. Eve tanimadigim kadin almayi bende doğru ve güvenli bulmuyorum. Ama evde oturdugum halde butun ev islerini ben yapmiyorum esimde yapiyor.

Siz hamilesiniz ayda 1 cagıramıyormussunuz
Ben hamile değilim 5 günde bir geliyor. insan biraz kendine deger vermeli yahu bana bu sekılde konusursa oturur evı baska turlu temızler

bir erkek evin işlerinin nasıl yürütüldüğüne neden karışır aklım almaz. bak erkek milletinin birincil hedefi karılarını kendi istedikleri biçimde değiştirmektir. çalışıp kendi paranı kazanıyorsan temizliğe bir yardımcı almak lüks değil ihtiyaç. hamile olsan da olmasan da bunu istiyorsan kararı sen verirsin. o konuşuyor aman ben bunalıyorum diye sakın isteklerine ket vurma. çünkü erkekler konuşa konuşa kadınları yıldırıp sonra da vay sen ne ezik bir kadınsın demeye başlıyorlar. bizzat yaşamadım ama çok gördüm.

Eşlerin böyle şeylere karışması ne kadar ilginç.Sen çağırırken ona mı soruyorsun.Bunun kavgasını bile etmem.Çağırdım geldi o kadar.

Bu zihniyetteki insanlar neden ev hanımı ile evlenmiyo madem
Kusura bakmasın iki kişi çalışıyorsa ya o da temizlik yapar ya da kadın çağırırsın

Sonra da ezik der beğenmezler çok doğru bi tespit olmuş canım . Çağırcam walla ne derse desin

saçma olan onun davranışı kusura bakmasın
geçmişi unutun ve yardımcı çağırmaya devam edin
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Seni zerre ilgilendiren bir konu değil bu başka işin mi Yok diyorum burası benim de evim diyo
Burası benim de evim diye bir şey var mı yaa.Sapla samanı karıştırmış.O zaman temizliğe girişsin.Onun da eviyse onun dapisliği.Sen de çalışıyorsun.Saçmalık densizlik yaptığı.Temizlemeyeceksin o zaman.

Saçmalığın alasını yapıyo walla zaten onunla tartışmaya girince bakış açısı delirtiyo insanı ve sonunda da der ki sen beni anlamıyosun. Yahu neyini anlatım ben senin saçma sapan fikirlerinin . Sadece tamam hayatım deyince anlamış oluyorum onu

Çalışmanıza bir şey demiyor mu?Eğer demiyorsa ,bu sefer siz deyin,ben işten çıkayım sen evin erkeği olduğunu ben çalışınca benimseyemezsin diye.

Temizlikçi istemiyorsa kendi yapsın temizliği.. kadın hem çalışacak,hem doğuracak,hem ev temiz olacak,hem yemek olacak bide gece sevişecek ohhh paşam ya.. şımartmayın şunları,haddini bilsin.

Ben yeteri kadar benimsedim, hadi sen de benimsediğini kanıtla. Sıra Sende ! diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…