- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
ya canım benım senın eşin daha belliki yeni ev işlerinde ev hayatında :)))ay güldürdün beni canım ya açıldı içim walla moralim bozuktu toparladım iyi ki var diyorum kadınlar klübü insan paylaşamıyo etrafındakilerde her sıkıntısını :)
Her aşamasından haberdar etcem canımya canım benım senın eşin daha belliki yeni ev işlerinde ev hayatında :)))
daha durrrrr sen onu delirtirsin bebek dığunca :) bakacak yemek yok temizlik yok ilgi yok
diyecek kurban olayım hanım sen istersen eve maaşlı kadın al diyecek :) sen dinle benı ablan boşuna konuşmaz :)
Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Ben çalışıyorum o yüzden de evin işlerine yetişemediğim için ayda bir kadın çağırıyorum eve. Temizlik için. Şimdi hamile olduğum için bşy demiyo ama öncesinde bu konuda çok kavga ettiğimiz için mutsuz oluyorum çağırmak gelmiyo içimden. Şimdide hamilesin neden çağırmıyorsun diye sinirleniyo. Sebebi belli önceki tavrın yüzünden diyorum tartışma başlıyo
Eşlerin böyle şeylere karışması ne kadar ilginç.Sen çağırırken ona mı soruyorsun.Bunun kavgasını bile etmem.Çağırdım geldi o kadar.Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Ben çalışıyorum o yüzden de evin işlerine yetişemediğim için ayda bir kadın çağırıyorum eve. Temizlik için. Şimdi hamile olduğum için bşy demiyo ama öncesinde bu konuda çok kavga ettiğimiz için mutsuz oluyorum çağırmak gelmiyo içimden. Şimdide hamilesin neden çağırmıyorsun diye sinirleniyo. Sebebi belli önceki tavrın yüzünden diyorum tartışma başlıyo
inşallah canım en önemlisi o bunlar basit şeyler.Her aşamasından haberdar etcem canımhele bi doğsun teyzesi benim fıstık kızım :)
Kadının ev işi yapması evi benimsediğini gösterirmiş. O öyle düşünüyo yani. Parasında değilim ben olayın diyo, ama anlamadığı şey ben evde oturup da kadın çağırıyım demiyorum ki çalışıyorum. Üstelik ayda bir kez
Heh aslında olay bu kadar basit canım ev hanımı alsaydın öyle istiyosan diyorum ama ne fayda tabiBu zihniyetteki insanlar neden ev hanımı ile evlenmiyo madem
Kusura bakmasın iki kişi çalışıyorsa ya o da temizlik yapar ya da kadın çağırırsın
Seni zerre ilgilendiren bir konu değil bu başka işin mi Yok diyorum burası benim de evim diyoEşlerin böyle şeylere karışması ne kadar ilginç.Sen çağırırken ona mı soruyorsun.Bunun kavgasını bile etmem.Çağırdım geldi o kadar.
Sonra da ezik der beğenmezler çok doğru bi tespit olmuş canım . Çağırcam walla ne derse desinbir erkek evin işlerinin nasıl yürütüldüğüne neden karışır aklım almaz. bak erkek milletinin birincil hedefi karılarını kendi istedikleri biçimde değiştirmektir. çalışıp kendi paranı kazanıyorsan temizliğe bir yardımcı almak lüks değil ihtiyaç. hamile olsan da olmasan da bunu istiyorsan kararı sen verirsin. o konuşuyor aman ben bunalıyorum diye sakın isteklerine ket vurma. çünkü erkekler konuşa konuşa kadınları yıldırıp sonra da vay sen ne ezik bir kadınsın demeye başlıyorlar. bizzat yaşamadım ama çok gördüm.
saçma olan onun davranışı kusura bakmasınSizin yazdığınız gibi endişelenme falan durumu olmadığı için .. onun tek derdi benim yapıyo olmam . Ve bunun adını da evi benimsemek olarak koyması. Sizce saçma olan benim davranışım mı onun bu düşüncesi mi
Aminnnn canım çok teşekkür ederim çağırcam wall ne derse desin haklısınsaçma olan onun davranışı kusura bakmasın
geçmişi unutun ve yardımcı çağırmaya devam edin
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Burası benim de evim diye bir şey var mı yaa.Sapla samanı karıştırmış.O zaman temizliğe girişsin.Onun da eviyse onun dapisliği.Sen de çalışıyorsun.Saçmalık densizlik yaptığı.Temizlemeyeceksin o zaman.Seni zerre ilgilendiren bir konu değil bu başka işin mi Yok diyorum burası benim de evim diyo
Saçmalığın alasını yapıyo walla zaten onunla tartışmaya girince bakış açısı delirtiyo insanı ve sonunda da der ki sen beni anlamıyosun. Yahu neyini anlatım ben senin saçma sapan fikirlerinin . Sadece tamam hayatım deyince anlamış oluyorum onuBurası benim de evim diye bir şey var mı yaa.Sapla samanı karıştırmış.O zaman temizliğe girişsin.Onun da eviyse onun dapisliği.Sen de çalışıyorsun.Saçmalık densizlik yaptığı.Temizlemeyeceksin o zaman.
Ben yeteri kadar benimsedim, hadi sen de benimsediğini kanıtla. Sıra Sende ! diyinKadının ev işi yapması evi benimsediğini gösterirmiş. O öyle düşünüyo yani. Parasında değilim ben olayın diyo, ama anlamadığı şey ben evde oturup da kadın çağırıyım demiyorum ki çalışıyorum. Üstelik ayda bir kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?