Çalışan bi kadınım . Eve temizlikçi çağırmamı eşim hiç onaylamıyor

E
esin surada resmen sallamis. Bal gibi parasinda. 2 haftada bir cagir suan. Sende adam cagir diyoken cagirmamazlik yapma. Alisir iste boylece.

Çalışmanıza bir şey demiyor mu?Eğer demiyorsa ,bu sefer siz deyin,ben işten çıkayım sen evin erkeği olduğunu ben çalışınca benimseyemezsin diye.
onu kabul eder walla öğretmenim, bırakıyım ben evimi benimseyim ev işleriyle desem yazık değil mi kaç sene okumuşsun meslek sahibi olmuşsun demez

onu kabul eder walla öğretmenim, bırakıyım ben evimi benimseyim ev işleriyle desem yazık değil mi kaç sene okumuşsun meslek sahibi olmuşsun demez
O zaman evlenmeden önce düşünecekti bunu.O kadar okumuşsunuz,kimbilir ne zorluklarla okudunuz ,böyle bir şey istemeye hakkı yok.Çocuk doğduktan sonra daha da canınızı sıkabilir.Çocuğa sen bak ,annesiyle büyüsün diye de baskı yapabilir.Allah yardımcın olsun.

Amin canım inşallah bide öyle şeylerle uğraşmam

İlk başta hamile olmadığınız için eve yetebileceğinizi düşünmüştür ve istememiştir gerçekten de istendikten sonra yetişilir yani haftasonu dip bucak temizlenir , iş biriktirilmez yemek yendi mi mutfak temizlenir bulaşıklar zaten makineye çocuk olmadıktan sonra ortalık dağılmaz haftaiçi de azar azar yapılınca sorun olmaz ama şimdi hamilesiniz eee eşinizde al diyormuş zaten sorun nedir o zaman. Hala karşı çıkıyor olsa anlarım da onay verdiği halde neden daha önce tavır koydun diyorsunuz ikisi bir değil ki şartlar aynı değil.

Geçmiş geçmişte kaldı. Bunun kavgasını yaptınız, bagirdiniz cagirdiniz, tavrinizi koydunuz, ısıtıp sundunuz, ee artık unutun.
Şimdi çağırın gitsin. .

Şimdi yaptığınız tavrın sadece size zararı var.

Eşim de karşı temizlikçiye ama kendi yapıyor haftada 1 genel temizlik açığı kapatıyor (tabi hamilelik döneminden dolayı) madem öyle eşin de kendi yapsın bakalım nasıl oluyor

bence konu para yardımcıya verilen parayı boşa verilmiş bir para gibi görüyodur belki yada boşuna çağırılmış
insanın ne kadar parası olursa olsun bazen çok tipik şeyler olabiliyo
varyemezlik gibi 1 kuruşun hesabını yapmak gibi

valla eşine 2 secenek sunacaksin ya temizlikye sana yardim etsin ya da yardimci almana ses etmesin. bu iki secenegi de kabul etmezse evin dağınık pis olmasina katlanmak zorunda..çalışan kadin heleki anneyse herseye yetisemez yardim şart. benim esimde temiz icin disardan birini istemiyordu çünkü her gelen biseyleri kırdı çizdi. ama eşim sagolsun cok yardim ediyordu

Birlikte yapiyorsaniz ne ala
Ama hem calisip hem ev temizleyip hem yemek yapip hem de hala yaranamiyorsaniz oyle kocaya iyi bir sopa gerek bence
Madem adama yaranilmiyo, hic caba sarfetmeyin ,birakin evi bok götürsün :)
Sonra beraber toplarsiniz
Biyolojik olarak sizden bir organ fazla olmasi ona evde k.cini yayip efendilik taslama hakki vermiyor,keramet organdaysa sizde de ondan fazla iki guzel meme var! O zaman o yapsin bütün işleri...
Eve olan bagliligini toz almakla ölcen koca...rol modeli annesi babasi ama iste bilmedigi sey annesi o isleri yaparken bir de disarda calisip eve para getirmiyordu

Tavır yapmayın eskiyi deşmeyin,çağırın kadın temizlesin,doğumdan sonrada çağırmaya devam edin,eşinizde alışsın böylelikle ,hamileyken zor hele çocuk olunca dahada zor,gereksiz tatsızlık olmasın zaten kendide anlamıştır artık hatasını

Tutuşturun temizlik bezini , temizlik malzemelerini eline. Kocacım biraz da sen benimse evimizi diyin. Film açın bir tane , mısır da patlatın keyfinize bakın.

Yorumunu üçer beşer kez beğenirdim fırsat olsa walla harika yazmışsın canım kızım olacak ama eğer birgün oğlum olursa onu asla böyle yetiştirmycem sırtını önce annesine sonra karısına yaslamasına müsade etmycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…