Çalışan bir bayansınız...evlendiğinizde maaşınızı eşinize verirmisiniz?

?

• Neden vereyim? O maaşını bana versin

OY: 57 15,7%
  • Tabiki veririm

OY: 126 34,7%
  • Asla vermem herkes kendine

OY: 34 9,4%
  • Duruma göre değişir..

OY: 146 40,2%

• Ankete Katılan
    363
Ben ona vereyim, o da bana versin, değiş tokuş yapalım. Zira o daha çok kazanıyor. :32:

Şaka bir yana senin paran benim param muhabbetine karşıyım. Her şey ortak...

vermem paramı harcamalarımız ortada harcıyacagımızı harcar paramız artarsa ortak hesaba yatırılır yok ole ben essek gıbı calsıım paraı ona verım o harcasın :47:

bu konularda benim senin olmaz, hem ben para işlerinden de çok anlamam, eşim parayı idare etmesin iyi bilir, ben ise cüzdanımdaki parayı ne kadar olursa olsun aynı günde tüketmekte ustayımdır, bu sebeple mantığın yolu bir, eşime....

istediğinde para veririm.zaten evin giderleride hesaplanır ödenir.ancak kartımı maaşımı bir başkasının eline eşimde olsa vermek için okumadımda çalışmadımda..zaten bunu isteyen bi erkekde tuhafıma gider açıkçası iş güven meselesiyse bu gibi durumlarda mağdur olan genellikle kadın olduğundan o versin madem maaşını kartını:))

istediğinde para veririm.zaten evin giderleride hesaplanır ödenir.ancak kartımı maaşımı bir başkasının eline eşimde olsa vermek için okumadımda çalışmadımda..zaten bunu isteyen bi erkekde tuhafıma gider açıkçası iş güven meselesiyse bu gibi durumlarda mağdur olan genellikle kadın olduğundan o versin madem maaşını kartını:))

vayyy :9::9::9: evin eşyalarını da ayırmamışsınızdır umarım şu senin bu benim diye :))

Son düzenleme:
aşırı uçölarda yaşamaya luzum yok dengeli insanlar aşırı uçlarda durmaz:)
gri tonlarda olmak lazım:)

ne ailemde akrabalarımda ne de arkadaş çevremde ben sen görmediğim için şaşırdım, tabii bu illa da erkeğin elinde olmalı olayı değil, misal iki teyzem (bende teyze çok) parayı eşlerinden daha iyi idare ettiği için ortak havuz onların elinde bulunur (maaş kartları, hesaplar falan). hesapları yapar ihtiyaçları böler. ayrı ayrı iki kişide olması evde bölünme oluşturur gibi geliyor, gerçi ikili paranın da bi düzeni vardır muhakkak..:34:

Aynı evin içinde böyle ayrılıkların olması çok saçma bence,maaşımı veririm de,maaşından alırım da,ihtiyaç neyse ona uygun şekilde davranılır sonuçta.

ben harcamayı
o biriktirmeyi seven biri
ondan benim param eve harcanır
ama maaşım yetmediğimden bana para takviyesi yapar
kalanıda biriktirir:1:

Duruma göre değişir.Yada şöyle açıklayayım eğer lazımsa evin giderlerine ilave yapılacaksa ihtiyaç olduğu kadarını veririm.Yada eşim kendine birşey almak istiyorsa ve ihtiyacı varsa bendeki paraya veririm.Onun dışında ben erkeğim para bende durur gibi bir zihniyetle zaten istemez istesede vermem.

bence bu konunun böyle açılması bile yanlış insanları yönlendiriyor. senin maaşım benim maaşım mı var evet
ikimizde çalışıyoruz ama paramız ikimizin yani ben değil biziz eline saymak tarzında sanki onu besliyormusuz kakılmıs gibi
oda evde itilmiş gibi oturuyor imajı sergiliyor bu soru... herseyim kocamla para muhabbetine bile girmem bazen ben cekerim paramı
bazen o verir ben çekmediysem. birimiz kira verirse birimiz alışveriş yapar. ben harcamam benm param o demek bencce saçma ayrılmadan ayrışmayı ettikler...:49: hem bebişmizde olcak kocamı severken neden erkeklik duygularını aşşağılayıcı davranışlara gireym:1:

bir erkek evleniyorsa karım çalışacak eve yardım edecek diye düşünürse o evlilik olmaz! eğer evini tek başına geçindirebileceine inanıyorsa karısından maaşını istemez. bazı durumlar dışında. ev alınır araaba alınır. yatırım yapılır konuşulur dengele harcanılır. bunları düşünmeyen adamada güvenilip maaş verilmez zaten. eğer ortak hesap varsa herkes harcamalaları hakkında diğerine bilgi vermekle sorumlu olmalıdır. atıyorum kerdi çekti karısından habersiz onu ödüyor 24 ay. neden çektin diye sorulduğunda sanene diyen adama günahını bile vermek istemezsin, bırak parayı.

eşinden habersiz ayakkabı aldı diye karısın boşayan insanlar biliyorum. çok hassas bi durum bu para işi... (tabi ortak hesabı olanlar)

Back
X