Çalışan bir bayansınız...evlendiğinizde maaşınızı eşinize verirmisiniz?

?

• Neden vereyim? O maaşını bana versin

OY: 57 15,7%
  • Tabiki veririm

OY: 126 34,7%
  • Asla vermem herkes kendine

OY: 34 9,4%
  • Duruma göre değişir..

OY: 146 40,2%

• Ankete Katılan
    363
hayır ortak hesap açtırıp havuz yapma taraftarıyım. iki de kart çıkarır beraber harcarız. ekstre de tek gelir. kontrolü kolay olur. :)

ben versem bile o istemez zaten ama eve bişeyler alırsam hayır demez heralde :)) ama ihtiyacı olduğunu düşşünürsem tereddütsüz veririm sonuçta bi hayatı paylaşıcaz:)

duruma göre değişir borcumuz var şimdi çalışıyorum veriyorum zaten hesabımız belli ortada..ama evde sap sap oturup çalışmayıpta gelsin para derse iş değişir..tembellik ayrı bişey..

Evli değiliz fakat evlendiğimizde ikimizde çalışıyor olacağız lakin ben değil o bana vereceğini , bütçeyi benim planlayacağımı söyler hep.

evliyim çalışıyorum..
bizde herkesin parası kendinde durur..
masrafları paylaştık...

o kadar çok borcumuz var ki mobilya kredi taksitler vs zaten geriye kayda değer bişey kalmıyo. ama bencede ödemeleri bölüşmek en mantıklısı..

hiç bunun hesabını yapmadık bugune kadar borc odemekten elımızde bır sey kalmadıgından..sımdıde kredı cart curt bıreysel emeklılık bır suru karısık ıs var..o nedenle kart esımde hepsını oduyo kalanı getırıyor ortaya...senın benım yok yani..borclar sıfırlansın da kartımı ozledım ben cekıcem...gercı esım bana devretmeye razı sen ugras azcık dıyor da ben ona yukluyorum..evlılıkte bole seylerın hesabını yapmak pek de samımı degıl bence...

Ikinizde eşit alıyorsanız mesele yok ama. Sizin maaşınız eşinizin maaşınin 2misli olursa o zaman durum değişir mi?

yani şahsen ben evli değilim ama tüm maaşımı da veremem ki ben zaten bunun için okuyorum kendimi kurtarmak için evlendiğimde birisine muhtaç olmamak için yani ben ona maaşımı verirsem ihtiyaçlarımı harçlık ister gibi ondan alacağım bence saçma bir durum

neden vereyim ki
babam beni evlenince paramı kocama vereyim diye değil
kocamın eline bakmayayım diye okutuyor. kendi ayaklarım üstünde durmasını bileyim diye
elbette bir evde ortak para olur ama
maaşımı alır almaz gidip kocama vermem paramı

öyle her ay vermem ama ödenmesi gereken ortak borçlar varsa ev araba kredi borcu gibi.. ortak olarak ödenir. Ama yani maaşımın hepsini veripte 5kuruşsuz gezmem tabiki :))

Duruma göre değişir. Tüm maaşımı ona vermemi istiyorsa hayır.
Ama her ay, ortak bir miktar verebilirim. Onun dışında kendi ihtiyaçlarımı karşılarım.
Sonuç olarak veririm ya, öyle şey mi olur.

Asla vermem. Benim düşündüğüm şık yok burada ama bence ortak kullanım da söz konusu olabilir ya da herkes kendine.

Back
X