Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar sizin deneyimlerinize ihtiyacım var. öncelikle sormak istediğim konu şu: 1 ay önce evlenmeyi düşündüğüm bir insandan ayrıldım. bunun en önemli nedeni de maddi konulardı. çünkü beni paramatik olarak gördüğünü farkettim. 2mizde çalışan öğretmeniz.bir ortama girdiğimizde genelde hesabı benim ödememi bekliyordu.hep benim onu aramam için çaldırıyordu.ben de arıyordum. ayda en az 80 lira fatura ödüyordum. ama onu üniversiteden bayan arkadaşları çaldırdığında o onları arıyordu. neymiş onlar çalışmıyormuş,o yüzden parası olmazmış...zaten erkek arkadaşından çok bayan arkadaşı vardı. neyse 3 ay önce ben 5lt su alacaktım cüzdanımı evde unutmuşum,hemen geliyrm dedim. ev yakındı ben gelene kadar bekledi. ben alayım istersen demedi. her şeyi geçtim. bu kadar hesap yapıyor evlenirken de kredi çekip beraber ödeyelim diyor. ben de tamam kredi çektik diyelim.ben hamile kalırsam 2 yıl ücretsiz izine ayrılcam,çocuğumu büyütcem 2 yıl dedim. bana dedi ki o zman krediyi nasıl ödeyeceğiz?çalışman lazım dedi. ben de sanki kendimi kullanılıyorum gibi hissettim.ve ondan soğudum. ayrılma noktasına geldim. bu arada onun ailesinin maddi durumu iyi değil. belki de ailesi yüzünden böyle olabilir. lütfen yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar.
evet parasal tutumları bana da çok itici geldi zaten. ben de öyle düşündüm. sonuçta benimle evlenmeyi düşünüyorsa bu tarz hesaplara girmemeli.başkalarını ararken onların maddi durumunu düşünmüyor ama iş bana gelince düşünüyor.çok kırıcı gerçektenAyrılmakla doğru kararı vermişsin. Seni çaldırıp senin onu aramanı beklemesi raddesinde olan parasal tutumları çok itici. Başka arkadaşlarını araması da anlamsız bu durumda yaptığı açıklama daha da anlamsız. Üstelik sen evlenmeyi düşündüğü kızsın sözüm ona. Bırak canım ya bu şekilde bir kocan olacağına bence hiç olmasın.
bence de eğer sadece beni sevmiş olsaydı ''evlenince ve çocuğumuz olunca ücretsiz 2 yıl izine ayrılacağm'' dediğimde ''tamam canım sen nasıl istersen'' derdi.bencede seni işin gücün yerinde diye tercih etti sevdigini aşık oldugunu sanmıyorum.
Tamamen duygusal düşünen biri gibi :))
Allah kurtarmış çok iyi yapmışsın canım.
Bir erkekte en rahatsız edici durumlardan biri; evleneceği insanın çalışması için direnmesi.
Tercihi kadına bırakması daha doğru.
aradaki anlattığın pintilikleri çok saçma bir erkeğe yakışmıycak hareketler onlarda haklısın fakat evlilik sonrası çalışma mevzuunda bana mantıklı düşünmeye çalışmış gibime geldi. Mesela bende ömür byu çalışmak zorundayım evlendik düğün borçlarını ödüyoruz daha sonra ev almayı planlıyoruz kredi ödüycez çocuk doğunca 5-6 ay en fazla yatabilir ve çocuğuma bakabilirim mecbur aileler bakıcak bana çalışma diyemez mantıken derse de zaten ben derim ne yicez tek maaşla nasıl geçinicez. Sonuçta evlendiğim adamda zengin değil ailesi de değildi bunu bilerek evlendim
ayrıldm ama hala beni arıyor. tabiki de açmıyorum telefonlarını.ona da söylemedim bunları.yani seninle maddi durumlar yüzünden ayrılıyoruz diyemedim. ailem onay vermiyordu zaten onla olan ilişkime. ailem onay vermiyor o yüzden uzatmayalım dedim. keşke maddi sorunlar yüzünden olduğunu direkt söyleseydim.kendisini bilmem ama gönlü fakirmiş ayrılmakla doğru bir karar vermişsiniz, hakkınızda hayırlısı bundan sonra her şey gönlünüzce olsun dilerim
açıkca ayrılık sebebini söyleseydin keşke o da bilsin nasıl hatalar yaptığını..
merhaba arkadaşlar sizin deneyimlerinize ihtiyacım var. öncelikle sormak istediğim konu şu: 1 ay önce evlenmeyi düşündüğüm bir insandan ayrıldım. bunun en önemli nedeni de maddi konulardı. çünkü beni paramatik olarak gördüğünü farkettim. 2mizde çalışan öğretmeniz.bir ortama girdiğimizde genelde hesabı benim ödememi bekliyordu.hep benim onu aramam için çaldırıyordu.ben de arıyordum. ayda en az 80 lira fatura ödüyordum. ama onu üniversiteden bayan arkadaşları çaldırdığında o onları arıyordu. neymiş onlar çalışmıyormuş,o yüzden parası olmazmış...zaten erkek arkadaşından çok bayan arkadaşı vardı. neyse 3 ay önce ben 5lt su alacaktım cüzdanımı evde unutmuşum,hemen geliyrm dedim. ev yakındı ben gelene kadar bekledi. ben alayım istersen demedi. her şeyi geçtim. bu kadar hesap yapıyor evlenirken de kredi çekip beraber ödeyelim diyor. ben de tamam kredi çektik diyelim.ben hamile kalırsam 2 yıl ücretsiz izine ayrılcam,çocuğumu büyütcem 2 yıl dedim. bana dedi ki o zman krediyi nasıl ödeyeceğiz?çalışman lazım dedi. ben de sanki kendimi kullanılıyorum gibi hissettim.ve ondan soğudum. ayrılma noktasına geldim. bu arada onun ailesinin maddi durumu iyi değil. belki de ailesi yüzünden böyle olabilir. lütfen yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar.
çağrı atmak mıııı, annen yanınızdayken su parası ödetmek miiiiii, bayanlar affınıza sığınarak yuhh artık yaa demek istiyorum. bu devirin erkekleri ne kadar cimri yaa, ben de daha yeni cimri birisiyle ilişkimi bitirdim. bitiş sebebi cimriliği degildi çünkü ben hep görmezden geldiğim için o konu sorun olmadı aramızda ama bayağı vardı yani cimriliği bu kadar değildi tabiki. hesabın yarısını benden alırdı, sinemaya gidiyosak onu ben öderdim yemeği o öderdi mesela. aldığı şeylerin parasını alırdı benden, bi kere ayrıldığımızda telefon kılıfını kulaklığını istemişti falan filan. ondan da beteri varmış yanibir erkekte en itici iğrenç duran şeylerden ilk sıralarda geleni cimrilik arkadaşlar, gayet açık.. ve eğer benim ilişkim de çok ciddi bi boyuta taşınsaydı eminimki bu eşya kredi muhabbetleri bizde de olacaktı gidişat onu gösteriyodu
ikimiz de çalışıyoruz ve onun geliri benden 700lira fazla. bu kadar ince hesaplara giriyor. ben yazımda bayan arkadaşları var demiştim ya.o bayan arkadaşları onun üniversiteden en yakın arkadaşları.dedim ki neden onlarla sürekli konuşuyorsun?bi tanesiyle yediğimiz içtiğimiz bir giderdi dedi. hatta ona geçen yıl 500lira gibi borç verdi.telefonla konuşurken duydum. kız parayı aldıktan sonra onu uzun süre(3ay) aramadı. bana dedi ki bak bana borcu var ya ondan aramıyor dedi. hala o parayı geri almadı çünkü kız hala işe başlamadı