çalışan çiftlerin evlilik öncesi para mevzularında hesap yapılması.

bende şuanda nişanlıyım genelde hesaplarıda ben ödüyorum evin geçimindede büyük rolü ben üstleniyorum ama gerçekten biliyorum parası olmadığını ailesinin durumu kötü kendisi benden daha az maaş alıyor ama sağolsun maaşı aldığı gibi kendine biraz alıyor geri kalanını bana veriyor gerçi verdiğinden daha fazlasını geri alıyor ama paylaşması bile güzel bazen bende düşündüm salakmıyım ben ne düşünüyorum erkek olan o o düşünsün bende çalışmayabilirim bişey olabilir nasıl geçiniriz diye ama aşktan gözüm körmü doğrumu yapıyorum yanlışmı yapıyorum bilmiıorum ama 15 gün sonra evleniyorum
ben şunu anlamıyorum. madem benimle evlenecek o zman kaz gelecek yerden tavuğu esirgemeyecek. bir de evlendiğimizde en büyük yük bayanların oluyo.bu kadar yükü çekeceksem neden o hesaplara giriyo?

çağrı atmak mıııı, annen yanınızdayken su parası ödetmek miiiiii, bayanlar affınıza sığınarak yuhh artık yaa demek istiyorum. bu devirin erkekleri ne kadar cimri yaa, ben de daha yeni cimri birisiyle ilişkimi bitirdim. bitiş sebebi cimriliği degildi çünkü ben hep görmezden geldiğim için o konu sorun olmadı aramızda ama bayağı vardı yani cimriliği bu kadar değildi tabiki. hesabın yarısını benden alırdı, sinemaya gidiyosak onu ben öderdim yemeği o öderdi mesela. aldığı şeylerin parasını alırdı benden, bi kere ayrıldığımızda telefon kılıfını kulaklığını istemişti falan filan. ondan da beteri varmış yani :27: bir erkekte en itici iğrenç duran şeylerden ilk sıralarda geleni cimrilik arkadaşlar, gayet açık.. ve eğer benim ilişkim de çok ciddi bi boyuta taşınsaydı eminimki bu eşya kredi muhabbetleri bizde de olacaktı gidişat onu gösteriyodu
benimki kendisinin paraya önem vermediğini iddaa ediyor ama ne kadar öenm verdiği ortada bence.siz ne kadar çıktınız onunla?

merhaba arkadaşlar sizin deneyimlerinize ihtiyacım var. öncelikle sormak istediğim konu şu: 1 ay önce evlenmeyi düşündüğüm bir insandan ayrıldım. Bunun en önemli nedeni de maddi konulardı. çünkü beni paramatik olarak gördüğünü farkettim. 2mizde çalışan öğretmeniz.bir ortama girdiğimizde genelde hesabı benim ödememi bekliyordu.hep benim onu aramam için çaldırıyordu.ben de arıyordum. Ayda en az 80 lira fatura ödüyordum. Ama onu üniversiteden bayan arkadaşları çaldırdığında o onları arıyordu. Neymiş onlar çalışmıyormuş,o yüzden parası olmazmış...zaten erkek arkadaşından çok bayan arkadaşı vardı. Neyse 3 ay önce ben 5lt su alacaktım cüzdanımı evde unutmuşum,hemen geliyrm dedim. Ev yakındı ben gelene kadar bekledi. Ben alayım istersen demedi. Her şeyi geçtim. Bu kadar hesap yapıyor evlenirken de kredi çekip beraber ödeyelim diyor. Ben de tamam kredi çektik diyelim.ben hamile kalırsam 2 yıl ücretsiz izine ayrılcam,çocuğumu büyütcem 2 yıl dedim. Bana dedi ki o zman krediyi nasıl ödeyeceğiz?çalışman lazım dedi. Ben de sanki kendimi kullanılıyorum gibi hissettim.ve ondan soğudum. Ayrılma noktasına geldim. Bu arada onun ailesinin maddi durumu iyi değil. Belki de ailesi yüzünden böyle olabilir. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar.

en iyisini ypamışsın. Yarın öbür gün evlendiğinde ailesine kazanddığını vermeye çalışacaktı senin aldığında evi geçindiricekti haydii boşanma sebebi kavga sebebi en iyisiini yapmışsın

Back
X