merhaba arkadaşlar sizin deneyimlerinize ihtiyacım var. öncelikle sormak istediğim konu şu: 1 ay önce evlenmeyi düşündüğüm bir insandan ayrıldım. bunun en önemli nedeni de maddi konulardı. çünkü beni paramatik olarak gördüğünü farkettim. 2mizde çalışan öğretmeniz.bir ortama girdiğimizde genelde hesabı benim ödememi bekliyordu.hep benim onu aramam için çaldırıyordu.ben de arıyordum. ayda en az 80 lira fatura ödüyordum. ama onu üniversiteden bayan arkadaşları çaldırdığında o onları arıyordu. neymiş onlar çalışmıyormuş,o yüzden parası olmazmış...zaten erkek arkadaşından çok bayan arkadaşı vardı. neyse 3 ay önce ben 5lt su alacaktım cüzdanımı evde unutmuşum,hemen geliyrm dedim. ev yakındı ben gelene kadar bekledi. ben alayım istersen demedi. her şeyi geçtim. bu kadar hesap yapıyor evlenirken de kredi çekip beraber ödeyelim diyor. ben de tamam kredi çektik diyelim.ben hamile kalırsam 2 yıl ücretsiz izine ayrılcam,çocuğumu büyütcem 2 yıl dedim. bana dedi ki o zman krediyi nasıl ödeyeceğiz?çalışman lazım dedi. ben de sanki kendimi kullanılıyorum gibi hissettim.ve ondan soğudum. ayrılma noktasına geldim. bu arada onun ailesinin maddi durumu iyi değil. belki de ailesi yüzünden böyle olabilir. lütfen yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar.