• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çalışan evli bayanlar ve hafta sonları

yaspi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
72
0
36
Bursa
kızlar,

haftasonlarında eşlerinizle neler yapıyosunuz.
fikirlerinize ihtiyacım var.

vallahi ben hiç bir şey yapamıyorum.çünkü evimin işi bir türlü bitmiyorrr :((vakit bulursak 1-2 st dışarı çıkabiliyoruz.yemek , sinema falan..çok zorlanıyorum çokk:(((

eşim pazar günleri evde sadece,
c.tesi temizlik işlerini yapıyorum, çamaşır, ütü, çocukların ödevleri felan,
pazar günü genelde öğleye kadar uyuyoruz eşim 11 gibi kalkar, kahvaltımızı yapar 1-2 arasıda çıkarız evden,
kışın genelde büyük avm lere gidiyoruz, geziyoruz bazen sinema yapıyoruz, yemeğimizi yiyoruz market alışverişni yapı geliriz.. AMa yazın 1 gün yetmiyor, piknik, park, havuz seçenekler çoğalıyor..

Biz Ankarada olduğumuz için genellikle park ya da avmleri tercih ediyoruz. Eşim hobi olarak fotoğraf çekimiyle ilgileniyor bazen kahvaltıyı evde bazen dışarda ayaprız hava güzel ise ya da karlı ise birlikte fotoğraf çekmeye çıkarız manzara insan figürleri fotoğrafı gibi. Onun dev gibi profesyonel fotoğraf makınası var benim ki ise küçük ama benim işime yarıyor değişik kareler yakalamaya çalışıyoruz aynı fotoğrafı değişik açılardan çekiyoruz sonra eve gelip bilgisayara atıp yorumluyoruz fotoğrafları hem birlikte vakit geçirmiş oluyoruz hemde fotoğraf çekmek gerçekten eğlenceli stres atıyorsun çekerken. bunun haricinde avmlere gidip mağazaları dolaşıyoruz yemek yiyip haftalık mutfak alışverişimizi yapıp evimize dönüyoruz zaten bunların dışında da kalan zamanda herkes gibi bende temizlikle uğraşıyorum ve hafta sonu bitmiş oluyor.

Fotoğraf çekme işini düşünün derim :) Hatta biz kendimize bir fotoğraf sitesi oluşturduk keyfi olarak girip oraya yüklüyoruz buda değişik bir tat katıyor hobimize.

Back
X