Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel bir dille söylersem yapıyor. yeri geldimi söylenerek. yeri geldimi evin temiz kalması için yapıyor. ama her yük kadının üstüne kalmamalı bencemerhaba kizlar, calisan bir kadin olarak esiniz size evde ev islerinde ara sira yardimci oluyormu ? Veya yaptigi zaman ne yapiyor? Rahatsiz oluyormu bu durumdan
elinden gelen her işte yardımcı olur hiçte gocunmaz evde süpürür bulaşıkta yıkar mutfakta toplar bezen ben rica ederim ama çoğunlukla kendi isteğiyle ben birşey demeden yapar ve elinden geldiğince etrafı dağıtmaz dağıttığı yeri toplar temizlermerhaba kizlar, calisan bir kadin olarak esiniz size evde ev islerinde ara sira yardimci oluyormu ? Veya yaptigi zaman ne yapiyor? Rahatsiz oluyormu bu durumdan
Off ayni benim esimeşime göre evimiz hep temizdir :) ona göre derli topluysa temiz demek çünkü, evet dağınık değil ama pis diyorum yok hayatım ya çok takıntılısın diyor birde banasırf yardım ette temizleyelim demeyeyim diye
![]()
gerçi az önceki fırının pis olmasından kavga çıkaran eş konusunu okuyunca şükrettim, en azından orası burası pis diye söylenmiyor.Kendi çöplüğümüzde yaşayıp gidiyoruzOff ayni benim esimne ver evimizde tertemiz diyo. Sirf yardim etmemek icin. Cok zorlarsam temizlikci cagiralim diyor
![]()