- 14 Aralık 2019
- 206
- 155
- 18
- Konu Sahibi hamburgdanhabervar
-
Esimin dedigi "nasil olsa evlendim, koca cepte artik, ben hayatima bakayim, o salak nasil olsa beni seviyor, aldatmaz da" sozunu dogrulayan bir yorum bu galibabence öncelikleriniz değişmiş.
Evet canım malesef öyle. Önceligin eşin olmalı sonra kendi hayatın. 1 senedirde daha çok arttgını söylüyorsun. Kendinde üzülüyorsun. Tek yapman gereken bu. Erkekler pek sabırlı değillerdir. Tam terside olabilirdi bu durum. İnşallah düzelir..Esimin dedigi "nasil olsa evlendim, koca cepte artik, ben hayatima bakayim, o salak nasil olsa beni seviyor, aldatmaz da" sozunu dogrulayan bir yorum bu galiba
Ki, hic oyle koca cepte vs diye de bakmadim
Evet canım malesef öyle. Önceligin eşin olmalı sonra kendi hayatın. 1 senedirde daha çok arttgını söylüyorsun. Kendinde üzülüyorsun. Tek yapman gereken bu. Erkekler pek sabırlı değillerdir. Tam terside olabilirdi bu durum. İnşallah düzelir..
Oda çare arıyo ztn ne yapmalıyım diye. Konu cinselligi eşinin şikayetleri. Yoksa tabiki önceligi kendi hayatı olmalı. Ama konuya göre şu anda eşi.Önceliğin eşin olmalı sonra kendi hayatın, korkunç derecede yanlış bir bakış açısı bu bence. İnsanın önceliği her zaman kendi olmalıdır. Bu arkadaş da kendi için cinsel hayatını düzene koymalı, kendi istediği için evliliğini kurtarmalı. Bir imza ile bağlı olduğunuz bir erkeği önceliklerinizde ilk sıraya koyarsanız günün birinde gittiğinde ortada siz değil bir enkaz kalır.
Birlikte disari cikip, bir aktivite yaptigimizda, ozellikle yuzme bisiklet gibi spor aktivitesi sonrasi, eve gelince bambaska oluyorum, tepesine ben atliyorum, ama hafta ici yok is yok kurs yok egitim, sifir heyecan sifir istek.Evet canım malesef öyle. Önceligin eşin olmalı sonra kendi hayatın. 1 senedirde daha çok arttgını söylüyorsun. Kendinde üzülüyorsun. Tek yapman gereken bu. Erkekler pek sabırlı değillerdir. Tam terside olabilirdi bu durum. İnşallah düzelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?