- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.693
- 63
- Konu Sahibi hamburgdanhabervar
-
Oda çare arıyo ztn ne yapmalıyım diye. Konu cinselligi eşinin şikayetleri. Yoksa tabiki önceligi kendi hayatı olmalı. Ama konuya göre şu anda eşi.
Düzelir canım bence üzülme. Bu konuda ne yapman gerektigini biliyorsun bence. İş yükünü biraz daha hafifletebilirmisin. Kurslarının birine ara verebilirmisin yada bunlarda birlikte eşinede zaman ayırabilirmisin. Bunları düşün.Birlikte disari cikip, bir aktivite yaptigimizda, ozellikle yuzme bisiklet gibi spor aktivitesi sonrasi, eve gelince bambaska oluyorum, tepesine ben atliyorum, ama hafta ici yok is yok kurs yok egitim, sifir heyecan sifir istek.
Bu kisir donguyu nasil kiracagimi bilmiyorum.
Zaten duzeltmezsem de acik acik donunun ayrilik olacagini daha bu sabah belirtti
Erkeklerin her dakika sevismek istedikleri bir gercek.
Ama konu sahibi bu konuda ne yapması gerektigini soruyor. Eşiyle arasını düzeltme yoluna bakıyor. Boşanmaya gidicek diyor. Eşini seviyorHayır kesinlikle eşi öncelik olmamalı. Eşinin şikayetlerini dikkate alıp kendini düzeltme ya da değiştirme yoluna gidebilir eğer kendi de istiyorsa. (İstediğini belirttiği için o yönde yorumlar yaptık) Ama istemiyorsa kimse kimse için kendini cinsellik yaşamaya zorlamamalı. İstek ve ihtiyaçlarımız uyuşmuyor der herkes yoluna gider öyle bir durumda da. Ama sırf eşi istiyor diye istemediği bir şey yapmamalı kimse.
Alkolu denemedim ama cok iyi fikir. Camasir konusuna gelince....istanbulda yasadiginiz sirada, olabilecek en iyi magazadan aldigim camasirlari giydigimde oyle agir bir laf soylemisti ki, tovbeliyim giymem bir daha.Herkes libido, hormon vs. demiş ama bana göre psikolojik.
Kafanızı eğitim konusunda o kadar doldurmuşsunuz ki orası resmen örümcek ağına dolanmış..
Hiç alkol alıp gevşedikten sonra denediniz mi? Veya seksi iç çamaşırı giyip havaya girmeyi?
Zira eşiniz kukla gibi dediyse siz sevişmeyi, orgazmı da bilmiyorsunuz..
Normalde hicbir sorunumuz yok, disarida bile liseli asik gibi sarmas dolas gezeriz, opusup koklasiriz,. Olay benim bu isteksizligimDuygusal anlamda bir paylasim olmayipta is cinsellige gelince duygulari depresiyosa bence haklisiniz
Peki cozum? Siz ne dusunuyorsunuz?Evliyim, çocuksuzum, çalışıyorum ve durumum sizinle aynı. Aynı şeyleri son 2 yıldır tartışıyoruz. Ben de isteksizim. Ve eşim bu durumdan şikayetçi
Dişarda duygular yogunsa evde neden deģilki.Normalde hicbir sorunumuz yok, disarida bile liseli asik gibi sarmas dolas gezeriz, opusup koklasiriz,. Olay benim bu isteksizligim
Zit degil, duygularimda bir eksiklik olmadigini, gayet de birbirimizi sevdigimi belirtmek icin paylastim. Olay benim ona olan sevgim degil, hafta icleri olan sifir istegim.Dişarda duygular yogunsa evde neden deģilki.
Yani evde başka disardami başka..
Ozaman evi deģistirin.
Bu yorumunuzla şikayet ettiginiz şeyler biraz zıt geldi.
Camasira tovbeliyim, zira yedigim o hakareti unutmamEvliyim çalışıyorum ve ayrıca çocukluyum. Bu şartlarda cinsellik daha arka planda kalır normalde ama doğum yaptığım ilk zamanlar hariç hiç eşimi ihmal etmedim. Çünkü yeme içme gibi bu da bir ihtiyaç. Bazen hatta çoğu zaman canım istemiyor ama kendimi motive edecek şeyler buluyorum. Gidip bi düzine iç çamaşırı alıyorum çeşit çeşit benim bile içim açılıyor
Olay esimi ya da kendimi on planda tutmak degil ki. Sadece kari koca arasindaki bu durumun normal/anormalligini sorguluyorum.Hayır kesinlikle eşi öncelik olmamalı. Eşinin şikayetlerini dikkate alıp kendini düzeltme ya da değiştirme yoluna gidebilir eğer kendi de istiyorsa. (İstediğini belirttiği için o yönde yorumlar yaptık) Ama istemiyorsa kimse kimse için kendini cinsellik yaşamaya zorlamamalı. İstek ve ihtiyaçlarımız uyuşmuyor der herkes yoluna gider öyle bir durumda da. Ama sırf eşi istiyor diye istemediği bir şey yapmamalı kimse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?