Calisan evli kadin ve cinsel hayat-lutfen, sadece evli kadinlarin yorumunu rica ediyorum

Oda çare arıyo ztn ne yapmalıyım diye. Konu cinselligi eşinin şikayetleri. Yoksa tabiki önceligi kendi hayatı olmalı. Ama konuya göre şu anda eşi.

Hayır kesinlikle eşi öncelik olmamalı. Eşinin şikayetlerini dikkate alıp kendini düzeltme ya da değiştirme yoluna gidebilir eğer kendi de istiyorsa. (İstediğini belirttiği için o yönde yorumlar yaptık) Ama istemiyorsa kimse kimse için kendini cinsellik yaşamaya zorlamamalı. İstek ve ihtiyaçlarımız uyuşmuyor der herkes yoluna gider öyle bir durumda da. Ama sırf eşi istiyor diye istemediği bir şey yapmamalı kimse.

Düzelir canım bence üzülme. Bu konuda ne yapman gerektigini biliyorsun bence. İş yükünü biraz daha hafifletebilirmisin. Kurslarının birine ara verebilirmisin yada bunlarda birlikte eşinede zaman ayırabilirmisin. Bunları düşün.

Ama konu sahibi bu konuda ne yapması gerektigini soruyor. Eşiyle arasını düzeltme yoluna bakıyor. Boşanmaya gidicek diyor. Eşini seviyor bazen bi taraf bi tarafı idare etmek zorunda canım. Bu bi gerçek. Başka olay ve konularda size katılıyorum.

Alkolu denemedim ama cok iyi fikir. Camasir konusuna gelince....istanbulda yasadiginiz sirada, olabilecek en iyi magazadan aldigim camasirlari giydigimde oyle agir bir laf soylemisti ki, tovbeliyim giymem bir daha.

Bence eşiniz ilişki sıklığından çok sizin yatakta kukla gibi olmanıza kızmış.
Sevişmeyi görev edinerek yaparsanız hem sizin için hem de karşı taraf için işkenceye döner.
Yani bu tavrın işini gördükten sonra totoyu dönüp yatan erkek modelinden farkı yok.
Şehvetli, istekli seviştikten sonra haftada 1-2 olması sıkıntı değil.
Bunun dışında herkes yoğun tempoda çalışıyor, herkes dünya kadar derde, işe, strese sahip. Bunlar bahane değil artık.

Bir doktora görünün siz. Pozitif ayrımcılığa gerek yok, bunu erkek yapınca nasıl eleştirilip yanlış olduğu söyleniyorsa aynısı kadın için de geçerli.

Sevişme sıklığıyla ilgili tek yorumum eşlerin birbiriyle aynı libido level'larında olması gerektiği. Yoksa biri haftada 5 kez isterken, diğeri ayda bir sevişmeyle yetinecek yapıdaysa, arıza çıkar tabi. Sizdeki en büyük sorun sıklıktan ziyade, isteksizliğiniz ama. Adam duygu belirtisi göstermeyen bir kuklaya benzetmiş. Kim ister ki böyle biriyle sevişmeyi? Eşinizi arzulamıyor musunuz? Haftada bir sevişiyorunuz da hangi duyguyla sevişiyorsunuz mesela? Bitse de gitsek mi?

İsteksizliğin tek açıklaması yorgunluk olamaz bence. İki küçük çocuğumuz var. Eşim yoğun çalışıyor, ben hem çocuklara bakıyorum, hem home office çalışıyorum, zamanla yarışıyoruz, eşim yorgun argın eve gelip bir de bize yemek yapabiliyor mesela. Çocukları uyutup, koltuğa zor atıyoruz kendimizi. Böyle zavallı bir durumdayız. Ama bütün gün koşturmaktan af edersiniz ama dötüm ağrıyor olmasına rağmen, eşimi özlüyorum, ona dokunmayı özlüyorum. Bu sadece libidoyla alakalı bir durum da değil. Eşimi daha yakın hissetmekle alakalı bir durum. Bütün gün stres, yorgunluk, koşturmaca derken, insanın eşine dokunmaya daha çok ihtiyacı olmuyor mu? Bana göre oluyor. Fırtınalı bir denizden bir limana demir atmak gibi, bir terapi gibi, ruhunuzu tamir eden bir şey gibi, böyle görüyorum. Ve madem cinsel hayatınızda yolunda gitmeyen şeyler olduğu ortada, neden salıyorsunuz? Bütün suç sizde demiyorum, asla. Belki de eşinizin tavırları sizi yeterince çabalamamaya itiyor, belki başka sebepler var ama sebep her neyse üstüne düşmek, halletmek zorundasınız, eğer eşinizle uyum içinde olmak istiyorsanız. Bu hep onun istediği sıklıkla sevişin anlamına da gelmiyor ama demek ki adam da istendiğini, sevişmenin ikinizin de hoşuna gittiğini görmek istiyor. Herkes bunu istemez mi?

Ve erkekler her dakika sevişmek ister lafı da safsata, nereden bileceksiniz hangi erkek ne kadar istiyor da bilmem ne. Hiç istemeyen erkekler de var ona bakarsanız. Genellemeleri bir kenara bırakıp, kendi ilişkinize odaklanın. Birlikte terapiste gitmeyi düşündünüz mü?

Normalde hicbir sorunumuz yok, disarida bile liseli asik gibi sarmas dolas gezeriz, opusup koklasiriz,. Olay benim bu isteksizligim
Dişarda duygular yogunsa evde neden deģilki.
Yani evde başka disardami başka..
Ozaman evi deģistirin.
Bu yorumunuzla şikayet ettiginiz şeyler biraz zıt geldi.

İstekli olduğunuz zamanları düşünün ve o anlar reddedildiğinizi ve bunun 1 yıldır devam ettiğini, böyle biraz eşinizle empati yaparsanız daha anlayışlı olup orta yol bulabilirsiniz.

Bence sorun yoğun ve doğal olarak yorgun olmanız. Parttime işe biraz ara verseniz olmaz mı? Eksiye düşmeyeceksiniz birikiminiz varmış, harcamalarınıza daha fazla dikkat edersiniz, ekonomik olarak çok zor olursa yine başka iş bulursunuz ama ruh ve beden sağlığınız her zaman daha önemli.

Evliyim çalışıyorum ve ayrıca çocukluyum. Bu şartlarda cinsellik daha arka planda kalır normalde ama doğum yaptığım ilk zamanlar hariç hiç eşimi ihmal etmedim. Çünkü yeme içme gibi bu da bir ihtiyaç. Bazen hatta çoğu zaman canım istemiyor ama kendimi motive edecek şeyler buluyorum. Gidip bi düzine iç çamaşırı alıyorum çeşit çeşit benim bile içim açılıyor

Dişarda duygular yogunsa evde neden deģilki.
Yani evde başka disardami başka..
Ozaman evi deģistirin.
Bu yorumunuzla şikayet ettiginiz şeyler biraz zıt geldi.
Zit degil, duygularimda bir eksiklik olmadigini, gayet de birbirimizi sevdigimi belirtmek icin paylastim. Olay benim ona olan sevgim degil, hafta icleri olan sifir istegim.

Evli değilim fakat dışarıdan bir göz olarak söylemek istedim: bence çok yoğun tempoda çalıştığınız için yorgun düşüp yatıyorsunuz aklınıza gelmiyor.
Ama kafanız rahatken böyle olmadığını belirtmişsiniz.
Bu kadar yoğun çalışmak ilişkinizi etkiler olmuş, bence harçlık olarak yaptığınız ek işi bırakmalısınız.
Kenara attığınız birikimi biraz azaltıp ordan harçlık çıkarmakla fakirleşmezsiniz diye düşünüyorum sonuçta eşiniz de söylediklerinde haklı.
Önemli olan huzurlu mutlu olmanız.
Bence işiniz + dil kursunuz devam etmeli ek iş bırakılmalı...

Camasira tovbeliyim, zira yedigim o hakareti unutmam

Olay esimi ya da kendimi on planda tutmak degil ki. Sadece kari koca arasindaki bu durumun normal/anormalligini sorguluyorum.

En kisa surede, bir doktora gidip gerekli ne test varsa yaptiracagim.

Bu arada bir şey daha belirtmek istiyorum.
Hani sadece cinselliğe odaklanmadan da bir şeyler deneyin derim.
Bir kadeh şarap açın, elinize kadehlerinizi alıp evin içinde dans edin, yakınlaşın.
Bakın bunlar bile sizi canlanmaya teşvik eder.
Ben bazen masaj yaparım, uyarırım mesela eşimi.
Yada birlikte duşa girin, ona ilgi gösterin.
Bunlar sizi görevden çıkarıp, zevk almanıza yönlendirecektir.
Çamaşır konusuna bende çok katılmıyorum üstümüzde 5 dakika kalmadığı için
Ama farklı fantaziler bulmayı deneyin derim, eğlenceli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…