Calisan evli kadin ve cinsel hayat-lutfen, sadece evli kadinlarin yorumunu rica ediyorum

Ben de çalışıyorum ve evde de yemek iş vs gayet yoruluyorum ama sex yorucu değil aksine bana diblrndirici geliyor sizin libido sorununux var gibi benim de eşimde var bana kalda her gün isterim o ise haftada bir veya iki ben de onun libidosunu nası yükselteblirim diye uğraşıyorum

E esiniz, boyle bir karisi olduguna sukretse bari. Boyle bir kadin, erkeklerin hayali

Bende çalışıyorum, sabah 9 akşam 6.. üstelik hamileyim .. gebe kalmadan önce hafta da 3 gün .. gebelikten sonra 2 ye düşürdük. ev işi vs de var. ve 1 tane de evde ilgilenmek zorunda oldugum köpeğim var.

Bu yeri gelir bazen hafta da 3 e de cıkar 4 e falan da.. hiçbir zaman eşimi geri çevirmedim, çevirmemde. O da beni çevirsin istemem.. 3 yıldır hep böyle, ve hep fantazili şekilde oldu bittiye gelsin ikimizde sevmiyoruz..
Bence sorun sizde.
Eşiniz normal geldi

Ayda 350 saat çalıştığım dönem oldu yani çift mesai bir devlet memurunun aylık çalışma saati ortalama180 saat oradan düşünün...haftada birden daha az seviştik o dönem ama kocam gıkını çıkarmadı Asla da uykumdan uyandırmadı uyandırsa kavga çıkardı çok şürmedi ama 3-4 ay sonra değiştirdim işimi uzasaydı belki laf ederdi.sıklık ihtiyacı bence çok görece önemli olan bu konuda uyumlu olmak.2 tarafta az ya da çok istiyorsa hiç bi sorun olmaz ama mecburen orta yolu bulmak zorundasınız ve mevcut birlikteliklerinizi gözden geçirebilirsiniz belki daha aktif daha istekli olduğunuzu görmek istiyordur.
Bu arada on gün sevişmediğimiz de olur gün aşırı seviştiğimiz de ikisinde de aynı biz yani sayı biraz fazla büyütülüyor

Eşinizi size karşi oldukça saygısız buldum ben. Evlilikte bu tarz problemler yasanabilir. Bu libido düşüklüğü kimi zaman erkeklerde görülebilir kimi zaman da kadinlar da. Evlilikte cinselik önemlidir okey bunu hepimiz biliyoruz ama evlilik = cinsellik degildir; daha dogrusu öyle olmamalıdır. Evlilikte, saygı ve deger olgulari cinsellikten önce gelir (gelmelidir) Gecenin bir yarisi sizi uyandirmasini ve sex davetine karsilik vermediginiz icin size "ne bicim kadinsin" tarzi konuşması hiç normal gelmedi bana. Farzı misal normalde libidosu tavanda olan bir insan olsam ve isteksiz bir animda esim bana kukla gibisin hede hüde tarzi kirici sekilde konussa o var olan libidom direkt sıfıra düşer ve bir daha da gerisin geriye kolay kolay cikmaz. Karsimdaki kisinin aşkını, sevgisini, saygisini, bana verdigi deger vs her seyi sorgularim. Her seyin bir soylenme bicimi, yolu yordami vardir. Her şeyden önce, "git tedavi ol" denmez zaten. "Gidelim bir doktora, bu sorunun kaynagini bulalim, cozelim, ben seni istiyorum" fln denir. Her neyse.
Tüm bunlarin disinda; evet, libidonuz düşük. Bunun, fazla calismanizdan, bos vaktinizin kisitli olmasindan ya da yorgunluktan kaynakli oldugunu dusunmuyorum. Esinizin cinsellige karsi yaklasimindan kaynaklakli olmasi daha güclü bir ihtimal bana göre. Her ihtimale karsi degerlerinizi bir ölcturun bence. Hormonal kaynakli bir seyse ilaci, şusu busu illa ki vardir. Afrodizyak etkili caylarin oldugunu duymustum o tarz seyleri de arastirabilirsiniz.

Hiçbir zaman hayatımızı belli standartlar dahilinde yaşayamayız. Bazan özel dönemler yaşayabiliriz. Ölüm olur, hastalık olur, iş yoğunluğu olur, eşlerin birbirine saygılı olması gerekiyor diye düşünüyorum. Ben 6 yıllık evliyim ve ilk dönemlerde maddi olarak büyük sıkıntı çektik. Bu beni ciddi sarsmış olmalı ki hiç ama hiç istemiyordum, hatta reddediyordum. Huzur yoktu ama geçti ve artık normal olduğunu düşünüyoruz. Kadınlar olarak hassasız ve günlük şeyler cinselliği etkiliyor kesinlikle. Şimdi daha aktif yaşıyoruz diyebilirim. Hem sıkıcı bir ilişki olmuyor böyle

Benim düşüncem isteksizliğin sebebi fiziksel yorgunluktan çok kafanın dolu olması.Detaya girmiyim ama deneyimlerim bu yönde...

Merhaba, durumun üstesinden gelebildiniz mi? Ne durumdasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…