Lutfen sadece evli ve cocuksuz olanlar yorum yapsin.
Bir sure once, yurtdisina tasindim, meslegimle ilgili ileri egitim aliyorum, hem de hergun/9 saat. Bir yandan da, birikimlere dokunmayayim, harclik olsun diye basit bir iste yari zamanli calisiyorum. Sabah 5:30'da uyanmakla basliyor gunluk tempom. Bir de haftada 2 kere dil kursu var. Sadece pazar gunu ne kurs var ne is ne egitim. Esim de, kendi mesleginle tam zamanliya yakin bir iste calisiyor. Bu arada 6 yildir beraberiz, 5 yildir evliyiz, 1.5 yil gibidir yurt disindayiz. Ilk tanistigimizda ve evliligin ilk zamanlarinda(o zamanlar issizdim) tahmin edersiniz ki, her bos animizda beraber oluyorduk.
Yorgun oldugum icin mi, yoksa bendeki libido eksikligi mi bilmiyorum, en fazla haftada 1 kere beraber olmaktan fazlasi aklima bile gelmiyor. Defalarca uyardi beni, "ne bicim kadinlik bu, saglikli seni isteyen bir esin var, karsimda libidosu sifir bir kukla var, aldatmak da yapima ters, git bir doktora gorun, bu ne ya" diye belki son 1 yildir bagrinip duruyor.
Buraya ne zamandir bu konuyu danismak ici yazayim derken, olan son olay ile acilen actim konuyu. Gecen gece isten eve gec geldi, 23 gibi, tabi uyuyorum, beni uyandirdiginda uyku sersemi, "birak beni uyuyorum" dedigim ve birlikte olma istegini geri cevirdigim icin delirdi, bagirdi cagirdi.
Erkeklerin her dakika sevismek istedikleri bir gercek. Ancak kadinlarda, evlendikten bir sure sonra, ilk zamanlara kiyasla, istekte azalma olmasi normal mi? Yoksa bendeki libido eksikligi mi? Ya da, yogun calisan bir kadinin, birlikte olmayi aklina gelmiyor olusu normal mi?
Esim son 1 yildir bu kadar bagirip cagiriyorsa, bu yorgunluguma uykusuzluguma ragmen, kadinlara ozel hap vs mi kullanmaliyim, yoksa bu durumum normal mi?
Yillardir evli ve calisan kadinlara sesleniyorum, sizlerin cinsel hayati nasil? Hersey ilk zamanki gibi mi?