- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.870
- 798
- Konu Sahibi hamburgdanhabervar
-
Normaldede hep boylemiydinizki.Zit degil, duygularimda bir eksiklik olmadigini, gayet de birbirimizi sevdigimi belirtmek icin paylastim. Olay benim ona olan sevgim degil, hafta icleri olan sifir istegim.
Egitim sonrasi, ise girmeyi hayatimdaki su andaki en buyuk hedef olarak belirleyip, essekler gibi calisinca, hayatimdaki kisiyi bir kenara atmis oldugumu farkediyorum yazdiklarimi ve yorumlari okuyuncaHerkes libido, hormon vs. demiş ama bana göre psikolojik.
Kafanızı eğitim konusunda o kadar doldurmuşsunuz ki orası resmen örümcek ağına dolanmış..
Hiç alkol alıp gevşedikten sonra denediniz mi? Veya seksi iç çamaşırı giyip havaya girmeyi?
Zira eşiniz kukla gibi dediyse siz sevişmeyi, orgazmı da bilmiyorsunuz..
Lutfen sadece evli ve cocuksuz olanlar yorum yapsin.
Bir sure once, yurtdisina tasindim, meslegimle ilgili ileri egitim aliyorum, hem de hergun/9 saat. Bir yandan da, birikimlere dokunmayayim, harclik olsun diye basit bir iste yari zamanli calisiyorum. Sabah 5:30'da uyanmakla basliyor gunluk tempom. Bir de haftada 2 kere dil kursu var. Sadece pazar gunu ne kurs var ne is ne egitim. Esim de, kendi mesleginle tam zamanliya yakin bir iste calisiyor. Bu arada 6 yildir beraberiz, 5 yildir evliyiz, 1.5 yil gibidir yurt disindayiz. Ilk tanistigimizda ve evliligin ilk zamanlarinda(o zamanlar issizdim) tahmin edersiniz ki, her bos animizda beraber oluyorduk.
Yorgun oldugum icin mi, yoksa bendeki libido eksikligi mi bilmiyorum, en fazla haftada 1 kere beraber olmaktan fazlasi aklima bile gelmiyor. Defalarca uyardi beni, "ne bicim kadinlik bu, saglikli seni isteyen bir esin var, karsimda libidosu sifir bir kukla var, aldatmak da yapima ters, git bir doktora gorun, bu ne ya" diye belki son 1 yildir bagrinip duruyor.
Buraya ne zamandir bu konuyu danismak ici yazayim derken, olan son olay ile acilen actim konuyu. Gecen gece isten eve gec geldi, 23 gibi, tabi uyuyorum, beni uyandirdiginda uyku sersemi, "birak beni uyuyorum" dedigim ve birlikte olma istegini geri cevirdigim icin delirdi, bagirdi cagirdi.
Erkeklerin her dakika sevismek istedikleri bir gercek. Ancak kadinlarda, evlendikten bir sure sonra, ilk zamanlara kiyasla, istekte azalma olmasi normal mi? Yoksa bendeki libido eksikligi mi? Ya da, yogun calisan bir kadinin, birlikte olmayi aklina gelmiyor olusu normal mi?
Esim son 1 yildir bu kadar bagirip cagiriyorsa, bu yorgunluguma uykusuzluguma ragmen, kadinlara ozel hap vs mi kullanmaliyim, yoksa bu durumum normal mi?
Yillardir evli ve calisan kadinlara sesleniyorum, sizlerin cinsel hayati nasil? Hersey ilk zamanki gibi mi?
Deli gibi yorgun olsam da, sarilip uyumaya, ya daNormaldede hep boylemiydinizki.
Yoksa sonra gelişen birseymi.
Ya da cok stresiniz var kafaniz hep birseyle mesgul (kafaniza taktiğiniz ney ise )
Veya kan degerlerinizmi düşuk halsizlik vs yuzundenmi uşengeçlik mi var.
Bi doktora gidin tahlillerinz yapilsin madem ciddi sorunlar haline geldi.
Ama zorla olmaz bu ne bilim.
Psikolojik mi hormonalmi siz bilirsiniz daha iyi.
Liseli asiklar gibi dediğinz icin evde niye oyle degilsiniz diye takıldim o yuzden.
Kusura bakma ama evli olmayan, ya da beraber yasamayan, arada sevgilisiyle bulusup sevisen birinin yorumuyla, evli kisilerin yasantilari farkli oluyor.Ben bekarım. Aktif cinsel hayatım yok.Hiç olmadı o yüzden bu konuda tavsiye veremem..
Ama niye çocuklu evliler yorum yapmasın dediniz ki..
Bazı konularda şu şu şu kişiler yorum yapsın deniyor ya hiç hoşlanmıyorum.. isteyen yorum yapsın.. siz uyacak tavsiyelere bakın bence..
Çünkü 1 yıl olmuş. Bir adım bile atmamışsınız.
Boşanmaya gidebileceği son konuşmada hissedilince konu açmışsınız. O zaman olayın ciddiyeti anlaşılmış.
Bence herkes yorum yapsın..
Bir an önce eşinizle çözüm bulun.
Çevremden gördüğüm cinsel uyum olmayan evlilikler ya ev arkadaşlığına dönüyor işkence oluyor ya da bitiyor.
Umarım çözüm bulursunuz..
Ben de evliyim çocuk yok, niye böyle ayrım yaptınız anlamadı. Kariyer planlarınız evliliğinizin önüne geçiyo gibi. Biraz birikim yapmaya da çalışıyorsunuz ama evde huzur olmadıktan sonra tonlarca para olsa neye yarar ki?Lutfen sadece evli ve cocuksuz olanlar yorum yapsin.
Bir sure once, yurtdisina tasindim, meslegimle ilgili ileri egitim aliyorum, hem de hergun/9 saat. Bir yandan da, birikimlere dokunmayayim, harclik olsun diye basit bir iste yari zamanli calisiyorum. Sabah 5:30'da uyanmakla basliyor gunluk tempom. Bir de haftada 2 kere dil kursu var. Sadece pazar gunu ne kurs var ne is ne egitim. Esim de, kendi mesleginle tam zamanliya yakin bir iste calisiyor. Bu arada 6 yildir beraberiz, 5 yildir evliyiz, 1.5 yil gibidir yurt disindayiz. Ilk tanistigimizda ve evliligin ilk zamanlarinda(o zamanlar issizdim) tahmin edersiniz ki, her bos animizda beraber oluyorduk.
Yorgun oldugum icin mi, yoksa bendeki libido eksikligi mi bilmiyorum, en fazla haftada 1 kere beraber olmaktan fazlasi aklima bile gelmiyor. Defalarca uyardi beni, "ne bicim kadinlik bu, saglikli seni isteyen bir esin var, karsimda libidosu sifir bir kukla var, aldatmak da yapima ters, git bir doktora gorun, bu ne ya" diye belki son 1 yildir bagrinip duruyor.
Buraya ne zamandir bu konuyu danismak ici yazayim derken, olan son olay ile acilen actim konuyu. Gecen gece isten eve gec geldi, 23 gibi, tabi uyuyorum, beni uyandirdiginda uyku sersemi, "birak beni uyuyorum" dedigim ve birlikte olma istegini geri cevirdigim icin delirdi, bagirdi cagirdi.
Erkeklerin her dakika sevismek istedikleri bir gercek. Ancak kadinlarda, evlendikten bir sure sonra, ilk zamanlara kiyasla, istekte azalma olmasi normal mi? Yoksa bendeki libido eksikligi mi? Ya da, yogun calisan bir kadinin, birlikte olmayi aklina gelmiyor olusu normal mi?
Esim son 1 yildir bu kadar bagirip cagiriyorsa, bu yorgunluguma uykusuzluguma ragmen, kadinlara ozel hap vs mi kullanmaliyim, yoksa bu durumum normal mi?
Yillardir evli ve calisan kadinlara sesleniyorum, sizlerin cinsel hayati nasil? Hersey ilk zamanki gibi mi?
Esiniz sizi sogutmus bence. Sucu sadece kendinizde aramayin.Alkolu denemedim ama cok iyi fikir. Camasir konusuna gelince....istanbulda yasadiginiz sirada, olabilecek en iyi magazadan aldigim camasirlari giydigimde oyle agir bir laf soylemisti ki, tovbeliyim giymem bir daha.
Peki evli ve çocuklular niye yorum yapmasin?Kusura bakma ama evli olmayan, ya da beraber yasamayan, arada sevgilisiyle bulusup sevisen birinin yorumuyla, evli kisilerin yasantilari farkli oluyor.
kusura bakmayın merak ettim ne gibi bi hakaret etti normalde hoşuna gitmesi gerekmiyor muyduAlkolu denemedim ama cok iyi fikir. Camasir konusuna gelince....istanbulda yasadiginiz sirada, olabilecek en iyi magazadan aldigim camasirlari giydigimde oyle agir bir laf soylemisti ki, tovbeliyim giymem bir daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?