Calisan evli kadin ve cinsel hayat-lutfen, sadece evli kadinlarin yorumunu rica ediyorum

Zit degil, duygularimda bir eksiklik olmadigini, gayet de birbirimizi sevdigimi belirtmek icin paylastim. Olay benim ona olan sevgim degil, hafta icleri olan sifir istegim.
Normaldede hep boylemiydinizki.
Yoksa sonra gelişen birseymi.
Ya da cok stresiniz var kafaniz hep birseyle mesgul (kafaniza taktiğiniz ney ise )
Veya kan degerlerinizmi düşuk halsizlik vs yuzundenmi uşengeçlik mi var.
Bi doktora gidin tahlillerinz yapilsin madem ciddi sorunlar haline geldi.
Ama zorla olmaz bu ne bilim.
Psikolojik mi hormonalmi siz bilirsiniz daha iyi.
Liseli asiklar gibi dediğinz icin evde niye oyle degilsiniz diye takıldim o yuzden.

Aslinda evli cocuksuz oldugum bir donemde vardi tum evli cocuklu kadinlar gibi ama konudan muaf tutulmusum.

Cinsellik iki uclu bicak. Sevismek isteyen tarafta hakli sevismek istegine cevap alamayanda. Esiniz daha cok sevismek istiyor ama tarmin olmuyorsa aldatmak asla ama bosanmak konusunsa hakli olur.

Egitim sonrasi, ise girmeyi hayatimdaki su andaki en buyuk hedef olarak belirleyip, essekler gibi calisinca, hayatimdaki kisiyi bir kenara atmis oldugumu farkediyorum yazdiklarimi ve yorumlari okuyunca

Eşinizi haklı buldum, yuvanizin dağılmasındansa part time işi bırakın , eşinize yuvanıza daha çok zaman ayırın,
Ben de çalışıyorum eve gelince evde de çok isim oluyor , saat 9-10 a kadar totomu yere koyamıyorum ama eşime bir dolunayım öpeyim bütün yorgunluğum bitiyor,
Sizde isteksizlik var, kan testleri hormon testleri falan yaptırın, isteksizliğin önüne geçmeye çalışın,

Şimdi hamile olduğum için bu dertten kurtuldum eşimin sürekli bana ilaç alıp gizlice yemeklerine katıcam dediği zamanları bilirim ama kalbimde ki rahatsizlikten dolayı cesaret edemiyor galiba çocuk için çok birlikte oldum ozamnlar istiyordum ama eşim bana bi ay dokunmasın hiç aramam bile yapı meselesimi libidomu bilmem doktora sorduğumda sevgiyle alakalı dedi geçiştirdi ama sanmıyorum esimi çok seviyorum çok zorluğa rahmen evlendik kimine göre cinsellik evliliğin bacağı ama bana göre öyle değil illa sevişmek gerekmiyor sevgiyi göstermek için yanında verdiği huzur bile yetiyor bana he bide tabiki iş kesinlikle çok etkiliyor Bence eşim bayadır harıl harıl çalışıyor pazarları bile aklına gelmiyor bu aralar yorgunluktan

Ben bekarım. Aktif cinsel hayatım yok.Hiç olmadı o yüzden bu konuda tavsiye veremem..
Ama niye çocuklu evliler yorum yapmasın dediniz ki..
Bazı konularda şu şu şu kişiler yorum yapsın deniyor ya hiç hoşlanmıyorum.. isteyen yorum yapsın.. siz uyacak tavsiyelere bakın bence..
Çünkü 1 yıl olmuş. Bir adım bile atmamışsınız.
Boşanmaya gidebileceği son konuşmada hissedilince konu açmışsınız. O zaman olayın ciddiyeti anlaşılmış.
Bence herkes yorum yapsın..
Bir an önce bu konuya çözüm bulunmalı.
Çevremden gördüğüm cinsel uyum olmayan evlilikler ya ev arkadaşlığına dönüyor işkence oluyor ya da bitiyor.

Son düzenleme:
Yorumcu kriterinize uygun değilim çocuğum var ama sadece eşinize karşı net olmayı deneyin derim bağırıp çağırıyor demişsiniz mesela sırf cinsellik için öyle davranması sizi psikolojik olarak etkiliyor olabilir güzelce konuşun kendinizi anlatın destek olmasını isteyin ve siz de elinizden geleni yapın çünkü anlattığınız tabloda sizin de ihmaliniz söz konusu biraz empati yapın ne demek istediğimizi anlayabilirsiniz

Kocaniz cok kaba. Sorun sizde olabilir ama cinsellik yasayamadigi icin esine bagiran cagiran, hakaret eden bir adamla istememeniz normal zaten. Bence tek sorun sizde degil. Benim de kucuk bebegim var ve cinsel hayatimiz aksiyor dogal olarak. Esim bana boyle bagirsa yapacagim varsa da yapmam.

Deli gibi yorgun olsam da, sarilip uyumaya, ya da
Kusura bakma ama evli olmayan, ya da beraber yasamayan, arada sevgilisiyle bulusup sevisen birinin yorumuyla, evli kisilerin yasantilari farkli oluyor.

Ben de evliyim çocuk yok, niye böyle ayrım yaptınız anlamadı. Kariyer planlarınız evliliğinizin önüne geçiyo gibi. Biraz birikim yapmaya da çalışıyorsunuz ama evde huzur olmadıktan sonra tonlarca para olsa neye yarar ki?

Alkolu denemedim ama cok iyi fikir. Camasir konusuna gelince....istanbulda yasadiginiz sirada, olabilecek en iyi magazadan aldigim camasirlari giydigimde oyle agir bir laf soylemisti ki, tovbeliyim giymem bir daha.
Esiniz sizi sogutmus bence. Sucu sadece kendinizde aramayin.

Şartlarınızı sağladığım için yüksek müsaadelerinizle yorum yapacağım. Erkekler her saniye cinsellik düsünmez. Kocanız her istediginde sevişmek zorunda değilsiniz, size hakaret etme hakkı yok. Ha adamın kaç senedir canına tak etmistir isteksiz olmanız tamam bi şey diyemem. Aldatmak yapıma ters demis ya ALLAH RAZI OLSUN BU NE YÜCE GÖNÜLLÜLÜK :) siz de yoğun tempoda isteksizlik yaşıyor olabilirsiniz. Bunun için zaten arkadaslar pek çok şey yazmışlar. Eşinizin sizin bu kadar tepenize çıkmasına da izin vermeyin bence

Kusura bakma ama evli olmayan, ya da beraber yasamayan, arada sevgilisiyle bulusup sevisen birinin yorumuyla, evli kisilerin yasantilari farkli oluyor.
Peki evli ve çocuklular niye yorum yapmasin?
Çocuklular sevişmiyor mu Yani?
Büyük ihtimal sizden daha aktif cinsel hayatları vardır.
Eşiniz size kukla gibi demiş.
Tahminen çok isteksizsiniz veya zorla oluyor imajı veriliyor.
Neyse burada yeni evlilerin usengecligi beni çok şaşırtıyor. Sorun 1 yıldır devam ediyor ve birşey yapılmıyor. Eşiniz rahatsız olduğunu kaç kere dile getirmiş.

Ben olsam ilk söylendiğinde karşılıklı çözüm bulmaya çalışırdım. Ben bu tavrı evlenen bazı arkadaşlarımda da gördüm. Evlilik garanti gibi bir imaj var. Çok şaşırıyorum..

Kriterlerinize uymuyorum,
Evliyim, çalışıyorum, ama çocuklarım var.
En son 23.00 de uykuda olduğum zamanın üzerinden çok geçti.
Yoğun ve yorgun yaşıyorum.
Ama ihtiyaç duyuyorum.
Rutine bağlanmış düzenimiz yok, haftada 5 de olur, 1de.
Evlendiğim ilk zamana kıyasla daha istekliyim, Cünkü kendimi o zamana göre daha iyi tanıyorum, ne istediğimi daha iyi biliyorum.
Bildiğim bir şey de,
Hiç bir kadın kendi kendine bu hale gelmez.
Eşiniz birliktelik sırasında sizin isteklerinizi önemsiyor mu? Istekli olmanız için çabalar mi, sizi destekler mi?
Normalde gönlünüzü hoş tutar mı? Ruhunuza iyi gelir mi? Paylasiminiz nasil?
Eğer 1 yıldır boylesiniz ve esiniz bugune kadar anlayisli yaklasti da, son zamanlarda patladıysa, adam hakli.
Bir yıldır neden bir şey yapmadınız?
Yok hep yaklaşımı buysa, çift terapisi falan deneyin.

Alkolu denemedim ama cok iyi fikir. Camasir konusuna gelince....istanbulda yasadiginiz sirada, olabilecek en iyi magazadan aldigim camasirlari giydigimde oyle agir bir laf soylemisti ki, tovbeliyim giymem bir daha.
kusura bakmayın merak ettim ne gibi bi hakaret etti normalde hoşuna gitmesi gerekmiyor muydu

Valla eşiniz boşanmak istese haklı. Ev arkadaşındam ne farkınız var.

Bırakın adamı bari. Doya doya cinsellik yaşayacağı bir kadınla mutlu olsun

Bende evli cocuksuz yogun bir iste calisan biriyim ustunde bir de master var. Acikcasi cinsellik keyfin yokken yapilan bir seyse eziyet olabilir. Bence keyif aldiginiz noktalari beraber kesfetmeye calisin. Cunku cinsellik sizi de mutlu edecek,dinlendirecek bir durum sadece esiniz icon dusunmeyin

Ben evliyim, calisiyorum ama evde.
Cocuk bakmayi issizlikten saydirmam, hakkimizi yedirmem.
Anam agliyor tüm gün evin icinde kosturmaktan.
Ki cocuk olmasa zaten disarida calisiyor olurdum, evde is oldugundan disarida is yapmak icin zaman yok.
bu konuyu söyle bir not düselim, önemli bence
Cünkü yalniz cocuk bakan anneler bilir ki cocuk büyütmesi, belirli bir yasa kadar mesai saati olmayan, hastalik dinlemeyen, kahve molasi bile bulunmayan bir istir.
Konuya gececek olursam evet yorgunluk gercekten önemli bir etken ama siz kendinizi ise cok kaptirmissiniz
Eger hataniz varsa bu da kendi hayatinizi yasamayi bir yerde birakmis olmaniz, yani sizin de arada istekleriniz olamaz mi, ya da zaten bu isi yapip yoruluyorum bir digerini yapamam deme hakkiniz olmasin mi?
Esim de cok yogun calisiyor, bu da tabi cinsel hayat yansiyor.
Ama bir sikayetim yok genel anlamda, sürekli reddetmek a da reddedilmek de saglikli bir durum degil.
Kenardaki para gitmesin diye yaptiginiz ek isinizden feragat mi etseniz acaba?
Kenardaki para böye günler icin lazim degil midir?
Bu arada cocuktan önce bu durumdaysaniz cocuktan sonra ben halinizi düsünemiyorum
Cünkü evin icinde cocuk varken segil sevismek belirli bir süre boyunca masada düzgün yemek bile yenmiyor
Sevismek hakkimiz, söke söke aliriz derneginden bu günlük de bu kadar
Libidoma laf söyletmem basligi altinda elimizden geleni yapacagiz
Düzgün cinsel hayat beraberinde huzuru ve mutlulugu da getirir diyorum, en kisa zamanda bu sorununuza care bulabilmenizi temenni ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…