Calisan evli kadin ve cinsel hayat-lutfen, sadece evli kadinlarin yorumunu rica ediyorum

Çocuğum var ama ben konu sahibi arkadaşım seni çok iyi anlıyorum..libidosu yüksek olan kimse seni anlayamaz.bende evliliğin ilk 2-3 yılı bunları yaşadım ve ben artık kullandığım hormon haplarının beni bu hale getirdiğine kanaat ettim.cok bariz bir düzelme olmadı ama yinede biraz durumu toparladım.birazda psikolojik bu tarz durumlar.yani eşinin ona ozendigindeki kırıcı sözleri bile seni etkilemiştir farkında olmadan.bana kalırsa zamanla biraz düzelecektir seninde çabanla.ortada bosanilacak bir durum yok.sadece şu konuda sana kızdım, eşin senden cinsellik talep ettiğinde onu ne olursa olsun geri çevirme.istemedigini belli etme.cunku böyle bir talebi ve ihtiyacı olan kimse ne yapsın? Başka kadına mi gitsin.sen nekadar isteksizsen o da okadar istek ve ihtiyaç hissediyor.bu noktada ona hak ver ve sende durumu aşmaya calis.saglikli beslen,bol su iç belki arkadaşların dediği gibi d vitamini takviyesi falan al.

Hem isteksizlik, hem de bütün hormonlar altüst oluyor 2 hafta kullanabildim ben.

Biraz daha dayansaydınız geçerdi :) ya da markasını değiştirseydiniz doktor kontrolünde. Ben hiç bir yan etki yaşamadım, isteksizlik de hiç yapmadı. Aksine hamile kalma korkusu olmayınca daha rahat olduğum için isteğim arttı. Sadece normalden daha duygusalım daha bi ağlak oldum o kadar.

Bilmiyorum ki ya istemedim eşime de söyledim diğer korunma yollarına geçtik:)). İkimizde mutluyuz şimdi. Benim de istediğim bırakınca arttı gibi

Bilmiyorum ki ya istemedim eşime de söyledim diğer korunma yollarına geçtik:)). İkimizde mutluyuz şimdi. Benim de istediğim bırakınca arttı gibi
Bende polikistik over var da mecbur kullanıyorum, öyle bişi sandım sizde de. Korunma kısmı bonus oldu bize, prezervatif bu yıl ve geçen yıl kullandığımızda hep içeride kaldı Ona hiç güvenmediğim için sıkı sıkı sarılıyorum hapıma

Biz de kondomla korunduk bir süre, ama öyle sizinki gibi durum olmadı içerde kalma falan. Sonra geri çekilmeye geçtik zaman geçtikçe zaten öğreniyoruz:)) amatörlüğü attık gibi.

Ben hapa da iğneye de güvenemiyorum. Gözümle görmüyorum ya, ya işe yaramazsa diye düşünüyorum

Esinizle cinsellikten zevk alip almadiginizi yazmamissiniz... Ben 31 yasinda ve bekarim elbette evlilik hayatini hic yasamadim bilemem. Ama eski erkek arkadaslarimdan beni mutlu etmeyen biriyle sevismek asla istemiyordum. Biri beni mutlu ederse sekste elbette o kisiye karsi daha istekli olurum. Eger surekli mutlu eden ama mutlu olmayan taraftaysam hosuma gitmez bir sure sonra birakirim. Bunlar senin bahanelerin lafi hosuma gitmedi. Cunku sevismek gorev degil icten gelen bisey. Yorgun ve stresliyken yapamam ihtiyac duymam ve mutlu olacagimi bilmem gerekir. Gorev olarak goruluyor sizin iliskinizde bence seks.

Bence esinizle cinsellik hakkinda acik acik konusun. Zevk almiyorsaniz da soyleyin. Eger buna ragmen sizin isteklerinizi yok sayarsa yuzde yuz o haksiz. Yani hakli haksiz demek de cok sacma cinsellik istes bisey diil mi sonucta. Tek tarafli olmamali.

Bir psikolog olarak, neden evli ve cocuksuz olarak yorum istedigimi anlayacaginizi dusundum. Not bolumunde belirtmeniz gerekmezdi. Neyse, polemige girmiyorum,
Kuzum, ben her insandan öğrenebileceğim şeyler olduğunu düşünüyorum.
Nickimde de yazdığım gibi;
her insan, ayrı bir umman.
Sadece sizin değil konu açıp;
'şunlar yorum yapsın, böyle yorum yapacak olanlar zahmet etmesin' gibi sınırlar çizen başka üyelerin tutumunu da doğru bulmuyorum.
O nedenle esprili bir not yazdım,
benim de amacım polemik değil elbette.

Kaldı ki kadın-erkek ilişkileri hakkında yorum yapmak için ille de evli olmaya gerek yok.
Bu forumda sevgilisi veya nişanlısı ile aynı evde (evli gibi) yaşayanlar olduğu gibi evli olup da eşinden ayın,yılın belli zamanlarında ayrı yaşayan kadınlar da var.
Ayrıca forumda psikolog arkadaşlar var,
çift terapistleri var, bunlardan bekar olanlar da isabetli yorumlar yapabilir.

Fazla uzattım, kusura bakmayın.
Konuya gelirsek, sizin sorununuz iki boyutlu.
Bir boyutu sizinle ilgiliyken diğeri eşiniz ve onun size yaklaşımı ile ilgili.
En azından ben böyle düşünüyorum.
Umarım burda yapılan yorumlar,
size farklı bir bakış açısı kazandırır ve
soruna çözüm bulabilirsiniz.
Sevgiyle kalın...

Not:Bazı vitamin ve takviyeler libidoyu da arttırıyor doktorunuza danışabilirsiniz.

Ben hapa da iğneye de güvenemiyorum. Gözümle görmüyorum ya, ya işe yaramazsa diye düşünüyorum
3 yılı geçti hapa başlayalı bi tanecik kimyasal gebelik yaşadım taa en başta (kendi kullanım hatamdan kaynaklı) o da ders oldu sonrasında çok dikkatli kullandım. Düzenli ilişki olduğunda dakikası dakikasına aynı zamanda içiyorum, ilişkiyi 9 gün geçerse salıyorum biraz şimdi mecburi uzak mesafedeyiz görüşeceğimiz zaman yine aşırı dikkat ederim

Geçen gün bdvde korunduğu ve doğal yolla hamile kalamayacağı halde kalan birini okudum. Ben de o durumdayım, hemen paranoya yaptım, acaba ben de olabilir miyim diye O yüzden hap falan kullansam ayda bir gebelik testi yaparım herhalde, prezervatifte en azından görüyorum

Hap gerçekten disiplin işi, ben kendimde o disiplini görmüyorum. Haplarınızı iyi günlerde kullanmanızı dilerim, umarım hiç salmanız gerekmeyecek bir hayatınız olur

Hahaha iyi dilek için teşekkürler Alarm kurdum son ses her gün çalıyor yoksa ben de dikkatli takip edemem sanırım Ayda bir kanda gebelik testi veriyorum doktora, iki haftada bir de evde yapıyorum. Yani aynı evde yaşadığımızda böyleydi durum

Biz de kondomla korunduk bir süre, ama öyle sizinki gibi durum olmadı içerde kalma falan. Sonra geri çekilmeye geçtik zaman geçtikçe zaten öğreniyoruz:)) amatörlüğü attık gibi.

Geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir. Sürpriz bir bebek sizin için sorun olmayacaksa sıkıntı yok tabi. Penetrasyonun olduğu her an gebelik riski oluşur, illa boşalmak gerekmez.

Geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir. Sürpriz bir bebek sizin için sorun olmayacaksa sıkıntı yok tabi. Penetrasyonun olduğu her an gebelik riski oluşur, illa boşalmak gerekmez.
evet zevk suyunda da spermler oluyor haklısınız. riskli olan bir korunma yöntemi diyelim ozaman :)

evet zevk suyunda da spermler oluyor haklısınız. riskli olan bir korunma yöntemi diyelim ozaman :)

Yok korunma yöntemi demeyelim biz. O konuda anlaşalım. Korunma yöntemleri arasında adı geçmez geri çekilmenin. Bunu kabul edelim ve sık sık dile getirelim de bu konu başına dert olacaklar sizleri okuyup korunma yöntemi sanmasın bunları.

Korunma yöntemlerini sizden ya da bizden öğrencekler de bi zahmet çocuk yapmasın. Herhangi bir hastanenin sitesine girip baktığımız zaman geri çekilmenin doğal korunma yöntemi ve riskli bir durum olduğunu görebiliriz. Teknik olarak korunma yöntemidir yani. Ama dediğiniz gibi penisin her vajinaya girişinde hamilelik riski de vardır.

sonra da korundugum halde hamile kaldim deniliyor...

haftada 4 oluyor hastalık vs yoksa adet döneminde de çeşitli yöntemlerle yardımcı olup ilişkiyi bırakmıyoruz yoğun çalışmamıza rağmen devam ediyor yıllardır karşılıklı ikimizde memnunuz bu durumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…