- 4 Kasım 2019
- 377
- 808
- 18
- Konu Sahibi hamburgdanhabervar
-
haftada 4 oluyor hastalık vs yoksa adet döneminde de çeşitli yöntemlerle yardımcı olup ilişkiyi bırakmıyoruz yoğun çalışmamıza rağmen devam ediyor yıllardır karşılıklı ikimizde memnunuz bu durumdan.
Bendeki kisim kesinlikle kan degerlerimle ilgili, devamli yorgunluk hali cidden iyi degil. Demir dusuklugu var, doktorun verdigi hapi kilo yapar diye icmedim (kilo konusunda asiri takintiliyim, 15 yil anoreksiyanin pencesinde yasadim, kilom normale donse de, hala yemem normal degil)Kuzum, ben her insandan öğrenebileceğim şeyler olduğunu düşünüyorum.
Nickimde de yazdığım gibi;
her insan, ayrı bir umman.
Sadece sizin değil konu açıp;
'şunlar yorum yapsın, böyle yorum yapacak olanlar zahmet etmesin' gibi sınırlar çizen başka üyelerin tutumunu da doğru bulmuyorum.
O nedenle esprili bir not yazdım,
benim de amacım polemik değil elbette.
Kaldı ki kadın-erkek ilişkileri hakkında yorum yapmak için ille de evli olmaya gerek yok.
Bu forumda sevgilisi veya nişanlısı ile aynı evde (evli gibi) yaşayanlar olduğu gibi evli olup da eşinden ayın,yılın belli zamanlarında ayrı yaşayan kadınlar da var.
Ayrıca forumda psikolog arkadaşlar var,
çift terapistleri var, bunlardan bekar olanlar da isabetli yorumlar yapabilir.
Fazla uzattım, kusura bakmayın.
Konuya gelirsek, sizin sorununuz iki boyutlu.
Bir boyutu sizinle ilgiliyken diğeri eşiniz ve onun size yaklaşımı ile ilgili.
En azından ben böyle düşünüyorum.
Umarım burda yapılan yorumlar,
size farklı bir bakış açısı kazandırır ve
soruna çözüm bulabilirsiniz.
Sevgiyle kalın...
Not:Bazı vitamin ve takviyeler libidoyu da arttırıyor doktorunuza danışabilirsiniz.
Bugun, cok sevdigimiz arkadaslarimizpa, aylar onceden yapilmis planimiz vardi, onun mutlulugundan o hali. Allahtan bugun tek saniyemiz bile basbasa olmadi, zira gecen gunun acisini oylesine unutamadim ki, bugun havada takla atsa bile resmen bir robottan farksiz olurdum. Kincilik demeyelim, ama kirildim mi, toparlanmam gunlerimi aliyorBen önceliğin erkek olması gerektiğine inanmıyorum zaten önce siz zevk almalısınız. Demir düşüklüğü bende de var ne yazık ki, onun ilacları aslında kilo yapmıyordur en fazla su tutuyor olabilir, o da çözülebilir bir sorun.Bugun pazar diye mi sevgi dolu bir adama döndü acaba
Siz de ben gibi kuralları çiğnemişsiniz çocuklular yorum yapmasın demişYoruluyorsun yaa. Bu kadar parçalama kendini.Yarı zamanlı işini bırak.5.30 diyosun uykunu bile alamıyorsun .Eşin düşünsün para mevzusunu. Ben iki çocukluyum. Hiç dinlenmiş kalkamıyorum .Çünkü inanılmaz uykusuz kalıyorum. Libidom yerlerde bu arada. Şimdi küçük uyudu.Birazcık kestirecem.
Kırılır insan cünkü sözleri agır ama sizde bu soruna Bi çözüm bulmak zorundasınız maalesef. Böyle giderse o sizi kırıcak siz içinize kapanacaksınızBugun, cok sevdigimiz arkadaslarimizpa, aylar onceden yapilmis planimiz vardi, onun mutlulugundan o hali. Allahtan bugun tek saniyemiz bile basbasa olmadi, zira gecen gunun acisini oylesine unutamadim ki, bugun havada takla atsa bile resmen bir robottan farksiz olurdum. Kincilik demeyelim, ama kirildim mi, toparlanmam gunlerimi aliyor
Neden cocuksuz dedim diye hic biraz dusunmeyi denediniz mi? Sartlari ayni olan, kisaca cocuk gibi sorumluluklari olmayan ciftlerle kendimi karsilastirmanin en dogru olacagini dusundum. Kaldi ki yoruma bakin "cocukluyum, libido yerlerde" iyi de cocuk oldugunda durumun farkli olacagini bildigimden, mantikli olarak sadece cocuksiz olanlar dedim.Siz de ben gibi kuralları çiğnemişsiniz çocuklular yorum yapmasın demiş
Hayır site sahibi ben değilim Kazen bey, ben moderatörüm.SevgiliMune , site sahibi sen miydin?
Bunun çocukla ya da yoğun iş temposuyla alakası yok.Neden cocuksuz dedim diye hic biraz dusunmeyi denediniz mi? Sartlari ayni olan, kisaca cocuk gibi sorumluluklari olmayan ciftlerle kendimi karsilastirmanin en dogru olacagini dusundum. Kaldi ki yoruma bakin "cocukluyum, libido yerlerde" iyi de cocuk oldugunda durumun farkli olacagini bildigimden, mantikli olarak sadece cocuksiz olanlar dedim.
Ama yok, bu sayfada yardim etmek isteyen/nasihat edenlerin disindaki bircok kisi, yorum yapana laf sokmaktan zevk aliyor, bunu goz ardi edip, acilayim dedim.
Bu arada, yargilamadan ya da laf sokmadan yorum yapan herkese tesekkur ederim.
SevgiliMune , site sahibi sen miydin?
Polemige girmiyorum. Fikrimi soyledim, fikrinizi soylediniz, konu kapandi.Bunun çocukla ya da yoğun iş temposuyla alakası yok.
Yemek, uyku, banyo vb şeyler için bu tempoda zaman yaratırken, sevişmek için bir saat olmadı yarım saat ayırmıyorsanız, bahaneler ardına saklanıyorsunuzdur.
Keza 2 bebekli olup her gece sevişen kadınlar bildiğim gibi, çalışmayıp 2 haftada ayda 1 olanları da biliyorum.
Kendinizi ‘kendinizce’ denklerinizle kıyaslayacağınıza, evliliğinizin dinamiğine göre hem de eşinizin şikayet ettiği bir sorunu önce değerlendirmeye alın, sonra çözün.
Burada size bizim de öyle deseler, kendinizde suç bulmayacak eşinize basacaksınız yaftayı aklı fikri orada diye.
Haksız mıyım?
Yok calismaz daha fazla, ben mecburen calisiyorum.Bence eşini seviyorsan sen part-time işten çıkmalısın, bu tempoda birinin kadın/erkek yorgun ve isteksiz olması çok normal. kendine ve eşine odaklanacak vaktin olmuş olur. paraya çok ihtiyaç olursa o çalışsın ek işte, gör bak roller nasıl değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?