Calisan evli kadin ve cinsel hayat-lutfen, sadece evli kadinlarin yorumunu rica ediyorum

O donemde nasil yardimci oluyorsunuz burdan yazmak istemezseniz ozelden yazarmisiniz sadece kocaniza odakli birseyse sikinti yok onu bizde yapiyoruz ama sizde yapiyorsaniz taktigi ogrenmek iyi olur

Eşinizi de geçtim bence önce sizin zihninizi dinlendirmeniz rahatlamanizlazim. Cinsellik kafada başlıyor çünkü. Dolu ve yoğun bir kafa ile zor zaten olsa da anlamı olmaz.

Bendeki kisim kesinlikle kan degerlerimle ilgili, devamli yorgunluk hali cidden iyi degil. Demir dusuklugu var, doktorun verdigi hapi kilo yapar diye icmedim (kilo konusunda asiri takintiliyim, 15 yil anoreksiyanin pencesinde yasadim, kilom normale donse de, hala yemem normal degil)

Bir yandan anoreksiyama bagli kan degerlerim, diger yandan da, agzindan cikani kulagi duymayan koca....

Daha persembe gecesi, uykumdan uyanmayip onu reddettigim icin, dunyanin en igrenc kadiniyim diye hayatimi zindan eden adam, bugun o cok sevgi dolu, asiri asik adama donustu. Bu zitliklar, bu gelgitler beni oyle hirpaladi ki. Isin diger tarafi, oldursen, hicbir sekilde bu durumunu kabul etmiyor. Cok yoruldum. Seviyorum ama yorgunum, cok yorgun.

Ben önceliğin erkek olması gerektiğine inanmıyorum zaten önce siz zevk almalısınız. Demir düşüklüğü bende de var ne yazık ki, onun ilacları aslında kilo yapmıyordur en fazla su tutuyor olabilir, o da çözülebilir bir sorun.Bugun pazar diye mi sevgi dolu bir adama döndü acaba

Bugun, cok sevdigimiz arkadaslarimizpa, aylar onceden yapilmis planimiz vardi, onun mutlulugundan o hali. Allahtan bugun tek saniyemiz bile basbasa olmadi, zira gecen gunun acisini oylesine unutamadim ki, bugun havada takla atsa bile resmen bir robottan farksiz olurdum. Kincilik demeyelim, ama kirildim mi, toparlanmam gunlerimi aliyor

Baslarda yorgunluk sebebi ama zaman sonra kabullenmissiniz isteksizliginizi sorununuzu. Doktora gitmeden iciniz rahat etmez. Vitamin degerlerinizde cok önemli. Beni etkileYen dönemlerde gidip rapor aldim kendimi dinlenmeYe iyilesmeYe aldim. Eve geldigimde mutlu evime girmek icin yuvam icin kendim icin gerekli herseyi yapmaya gayret gösterdim. Cinsel hayat önemlidir. Yoruluyorsunuz beyniniz dolu. Cinsel hayata isteginiz azalmis olabilir esinizi memnun etmediginizi düsündügünüz icin. Esinizden önce kendi heyecaninizi korumak tekrar kazanmak adina caba sarf edin.

Eşiniz çalışıyor şu yarı zamanlı işi bıraksanız daha iyi sanki bu yoğunluğunuz bittikten sonra çalışırsınız biraz birikimden yiyebilirsiniz tam zamanlı çalışmaya başlayınca yerine yine koyarsınız.
Ne güzel aldatmayan sizi isteyen bir eşiniz var bu nedir yahu tamam çok yoğunsunuz da o gittiğiniz kurslar bilmem neler kadar eşiniz de değerli olsa gerek libido azalması falan değil yorgunluktan eşinizi ikinci plana atmışsınız öncelikleriniz değişmiş ne denir bilemiyorum Allah eşinizin yardımcısı olsun ayrıca kendi etmiş kendi bulmuş bir eş olarak o kadar yoğunlukta yarı zamanlı çalışmanıza da izin veriyorsa pek de acınacak hali yok açıkçası!

Siz de ben gibi kuralları çiğnemişsiniz çocuklular yorum yapmasın demiş

Kırılır insan cünkü sözleri agır ama sizde bu soruna Bi çözüm bulmak zorundasınız maalesef. Böyle giderse o sizi kırıcak siz içinize kapanacaksınız

Siz de ben gibi kuralları çiğnemişsiniz çocuklular yorum yapmasın demiş
Neden cocuksuz dedim diye hic biraz dusunmeyi denediniz mi? Sartlari ayni olan, kisaca cocuk gibi sorumluluklari olmayan ciftlerle kendimi karsilastirmanin en dogru olacagini dusundum. Kaldi ki yoruma bakin "cocukluyum, libido yerlerde" iyi de cocuk oldugunda durumun farkli olacagini bildigimden, mantikli olarak sadece cocuksiz olanlar dedim.
Ama yok, bu sayfada yardim etmek isteyen/nasihat edenlerin disindaki bircok kisi, yorum yapana laf sokmaktan zevk aliyor, bunu goz ardi edip, acilayim dedim.

Bu arada, yargilamadan ya da laf sokmadan yorum yapan herkese tesekkur ederim.

Sevgili Mune , site sahibi sen miydin?

Bunun çocukla ya da yoğun iş temposuyla alakası yok.
Yemek, uyku, banyo vb şeyler için bu tempoda zaman yaratırken, sevişmek için bir saat olmadı yarım saat ayırmıyorsanız, bahaneler ardına saklanıyorsunuzdur.

Keza 2 bebekli olup her gece sevişen kadınlar bildiğim gibi, çalışmayıp 2 haftada ayda 1 olanları da biliyorum.

Kendinizi ‘kendinizce’ denklerinizle kıyaslayacağınıza, evliliğinizin dinamiğine göre hem de eşinizin şikayet ettiği bir sorunu önce değerlendirmeye alın, sonra çözün.
Burada size bizim de öyle deseler, kendinizde suç bulmayacak eşinize basacaksınız yaftayı aklı fikri orada diye.
Haksız mıyım?

Polemige girmiyorum. Fikrimi soyledim, fikrinizi soylediniz, konu kapandi.

Bence eşini seviyorsan sen part-time işten çıkmalısın, bu tempoda birinin kadın/erkek yorgun ve isteksiz olması çok normal. kendine ve eşine odaklanacak vaktin olmuş olur. paraya çok ihtiyaç olursa o çalışsın ek işte, gör bak roller nasıl değişiyor

Konunun en başında yapıcı yorum yaptım lakin senn sorunun başlı başına eşinin sana cinsel baskısı. Kusura bakmada eşin tam bir hanzo. Kendini yıpratma net ol. Cinsellikte baskı yapmak da nedir. Sadece kendini düşünen bir kocan var..

Yok calismaz daha fazla, ben mecburen calisiyorum.

Ben bu yorumlara şaşırdım saldırın ilerigibi olmuş, yapmayın ya hepimiz kadınız. Herkesin, her çiftin seks hayatı, ilişki kalitesi farklıdır. Yani haftada bir olması bence az değil. Her gün de olabilir. Hormon eksikliği vs denilmiş böyle bir tanı yok yani. Psikolojik olarak yorgun da olabilirsiniz ama ben red ettiğimde bana sen ne biçim kadınsın diyen adamı da kolay kolay yanıma sokmam yani. Bu platformda erkek olup kadın formlarına yazanlardan bahsediyorlardı. Onun haricinde birinin böyle düşünmesine şaşırdım. Keşke daha ince, sizi kırmadan paylaşılsa fikirler. Bir kere adam sizi eğer yeterince uyarsa, iyi hissettirse ve orgazm olsanız bence siz de daha istek olur. Bilmiyorum kadınların çoğu orgazm olamadan yaşıyor. Normal olarak görülüyor ve hatta cinsellik görev haline geliyor. Burada kabahat sizin değil hanzo erkeklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…