Çalisan gebeler buraya

Bende çalışan bir anneyim galiba gün içinde çalışırken yoruldugumun farkında olmuyorum gece uyumaya başlayınca ani kramplarla uyarıyorum ,25 saat derse giridiğimiz yetmezmiş gibi birde sürekli üniverstenin yazışmalarıyla ugraşıyoruz , ama allah sükür 21 .haftamdayım hareketlerimde hiç bir yavaşlama yok sadece izne ayrılacagım ve bebeğimle geçireceğim 6 ayı hayal ediyorum

aynen karşılığını alıp alamdığımız tartışiılır sonuçta keyfi bir duurm sözkonusu değil.yasal hakkını kullanacak herkes.

Kızlar merhaba
ben hamile olduğumu öğreneli 10 gün oldu şu an 7. Haftadayım çalışıyorum iş yerinden hiç kimseye söylemedim daha biraz daha zaman geçince söylemeyi düşünüyorum.
Ama şimdi o kadar uyukluyorumki bıraksalar masalarda falan uyuycam. çok şükür bulantım yok ama çok halsiz ve uykusuz haldeyim.

aynen karşılığını alıp alamdığımız tartışiılır sonuçta keyfi bir duurm sözkonusu değil.yasal hakkını kullanacak herkes.
yani herkes konuşması biliyo ama sonuç yok bizimkiler bzaen bana bi iyi davranıyor içlerine biri girmiş sanıyorum ama sonra gerçek yülerini görüyorum

hayırlısı olsun canım nerde çalışıyorsun uyku sorunu benim halen daha devam ediyo düşün yani şimdi bile gözlerim kapanıyo

selam arkadaşlar
bende tam 11+4günlük hamileyim.. çalışıyorum, işim zaman zaman stresli, ancak idare ediyorumm
doğum izinlerimi tam olarak kullanıp işe dönmeyi planlıyorum, zaten istesemde ücretsiz izin vermezler sanırım.

şu an zorlanmıyorum çok şükür, birde iştahım açılsa çok güzel olacak herşey...

Cok rahatsiz olmaya baslarsan hasta kalirsin sonra aciklarsin. Ben 11 haftaya yakin acikladim mecburen cok hasta kaliyordum. Hala hasta kaliyorum, cumartesi gunu 12 haftalik oluyorum.
Bi ara gittim tuvalette 10 dakika uyukladim napayim gozumu acamiyordum resmen basim donmustu simdi evde dinleniyorum cunki 10 dakika yuruyecek olsam basim donuyor, kalbim carpiyor.. insallah yakin zamanda enerjim yerine gelir

Canim ayni gidiyoruz bende su an 11+5 gunlugum. Istahin acilir merak etme, ben yiyorum sorunum yok sadece bazi seylerden igreniyorum ve cay kahve ictigimde yanma yapiyor, cok rahatsiz edici...

Yillik izin kullanamiyormusun?

uykumu?ben eve gidince bitkisel hayat giryorum nerdeyse hala geçmedi.çok uykum geliyor.artan progesteron hormonunun etkisiymiş.buda bebeğinin sana sıkı tutunduğunu hormanlarının yükseldiğini gösteriyor.güzel birşey yani.

bir gıda firmasında muhasebeciyim

valla süpersin tuvalette uyumak benimde aklımdan geçmedi değil ama şöle yorganı kafama kadar çekip rahat rahat uyumak istiyorum. Akşam eve kendimi zor atıyorum eşim yemek hazırlıyo ben uyuyorum o sırada

Kızlar bide bişey sorcam spor yürüyüş bişey yapıyormusunuz. Ben hiç bişey yapamıyorum halsizim çok hiç canımda istemiyo çok kilo alcam gibi moralimde bozuluyo
siz neler yapıyorsunuz?:26:

valla süpersin tuvalette uyumak benimde aklımdan geçmedi değil ama şöle yorganı kafama kadar çekip rahat rahat uyumak istiyorum. Akşam eve kendimi zor atıyorum eşim yemek hazırlıyo ben uyuyorum o sırada

Aynen bende oyleydim. Esim genelde disardan aldi valla daha kolayina geldi :83:
Hic olmazsa tuvalette biraz gozlerimi kapamis oldum inan iyi gelmisti yani

Kızlar bide bişey sorcam spor yürüyüş bişey yapıyormusunuz. Ben hiç bişey yapamıyorum halsizim çok hiç canımda istemiyo çok kilo alcam gibi moralimde bozuluyo
siz neler yapıyorsunuz?:26:

Bende henuz bisey yapmiyorum, hem halsizlik yuzunden hemde daha once bi sporla ilgilenmedigim icin yeni biseye baslamak istemedim ilk uc ayda. Bu hafta 3 ay tamamliyacagim icin hamilelikte pilates vs. gibi seylere baslamak istiyorum. Haftada 1 bir saat yuzmeyi dusunuyorum. En azindan saglikli, zararsiz ve sevdigim bisey.

Canim ayni gidiyoruz bende su an 11+5 gunlugum. Istahin acilir merak etme .!.:
aaa evet aynıymışız
yarın ikili teste gidicm ben sen ne zaman yaptırıcaksın ?

yıllık iznim tam 30 gün var onuuda kullanıcam inşallah doğum izniyle birleştirip

Allah yardimcin olsun canim, kac haftaliksin simdi? Hem hamile olup hemde yorucu ve stresli bi iste calismak gercekten hic te kolay degil..

[/QUOTE]

bugün itibariyle 35+2 olduk....şuuan tek zorluk uykusulukk..ama karnım büyüdükçe zorluo bide çalıştığım yer ile ikametim arası 38 km falann yarım saat yol gidip geliom yane...bebeişimle daha çok vakit geçirmek için dayanıom valla değilse ayrılırdımm şimdiye...

arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim.sağlık çalışanıyım ve çalıştığım ortamda diş filmi çekiliyor bunu doktora söyledim.zararlı olur dedi.canım çok sıkılyor.pazartesi başhekimle konuşacağım.

aaa evet aynıymışız
yarın ikili teste gidicm ben sen ne zaman yaptırıcaksın ?

yıllık iznim tam 30 gün var onuuda kullanıcam inşallah doğum izniyle birleştirip

Hangi testlere gideceksin canim? Ben kan testi yaptiracaktim bi turlu firsat bulamadim geciktim yani 10 haftalikken ultrasona girdim hersey yolundaydi sukur

Yol gidip gelmesi cok yorucu canim seni cok iyi anliyorum, uykusuzluk neden oluyor?
Bebis cokmu hareketli? Bende ne zaman gececek bekliyorum ayni dertten muzdaribim

Bence de konus sagligin herseyden onemli. Kolay gelsin canim

bi dertli kendimi görüyordum ama değilmiş....
yılbaşı gibi işten çıkmayı planlıyordum ne huzur ne rahat hiçbir şey yok bu lanet yerde.....
ama ilk denemede hamile kalınca raporunu al ssk günlerini doldur işsizlik maaşına hak kazan öyle çıkarsın dedim kendime......ve hala çalışıyorum ama çalışıyormuyum işkencemi çekiyorum bilmiyorum...
patrona öyle büyük bi zevkle söyledim ki hamile olduğumu tahmin bile edemezsiniz çünkü ondan ve burdan kurtulacağım için....ilk sözü ne zaman çıkacaksın oldu....doğumdan sonra çalışacak mısın oldu kocaman bir hayırrr dedim.....

sinir stres bağırış çağırış bütün ilkellikler mevcut burda anlayacağınız şurda 2 ayım kaldı ama nasıl sabrediyorum ne siz sorun ne ben söyleyeyim.....bu sinir yüzünden bebeğime birşey olacak diye korkuyorum ve öyle bir hal içine girdim ki kimseyi çekemez hale geldim....off bu konuda çok dertliyim.....doğum raporumu alıp arkama bakmadan kaçacam inş...sonrasında da işsizlik maaşı 6 ay ohh rahatım....yazacaklarım bitmez bu konuda çok dertliyim çooook......

Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Canim o kadar mi kotu ya is yerin? Hamilelik is yerinden kurtulmak icin bi sebep olabilir mi ki? :26:

Adamin da ne zaman cikacaksin demesi de ne sacma ya neyse canim azcik sabret
ciktiginda guzel guzel keyfini cikarirsin herseyin, Allah yardimcin olsun, stres yasak ona gore kendine iyi bakacaksin

Ha o testi sordular bana ama ben gerek duymadim. Aile de down sendromlu yok, 25 yasindayim ve bu olasalik cok dusuk. Hem bu test 100% de yuz sonuc vermiyor sadece sans oranini gosteriyor, yani risk yuksek ciksa bile bebeginin saglam dogmasi mumkun. O yuzden yaptirmadim, hem bu bilgiyle ne yapacagim ki? YIne doguracagim..

Ben simdi 12+2 haftadayim. Ayrilmama cok var yani. Ekim sonunda doguracagim icin anca eylul gibi ayrilirim sanirim. Allah kolaylik versin bize canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…