boşver yaa sonuçda çalışıyosun çabalıyosun ve hakların var vermek zorundalar ben artık umursamıyorum bile sonuçda yeterince özveri ile çalıştığımı düşünüyorum bakıldığı zaman karşılığınıda almıyorum ama konuşmaya gelince konuşuyor herkes önce bebeklerimizin sağlığı
yani herkes konuşması biliyo ama sonuç yok bizimkiler bzaen bana bi iyi davranıyor içlerine biri girmiş sanıyorum ama sonra gerçek yülerini görüyorumaynen karşılığını alıp alamdığımız tartışiılır sonuçta keyfi bir duurm sözkonusu değil.yasal hakkını kullanacak herkes.
Kızlar merhaba
ben hamile olduğumu öğreneli 10 gün oldu şu an 7. Haftadayım çalışıyorum iş yerinden hiç kimseye söylemedim daha biraz daha zaman geçince söylemeyi düşünüyorum.
Ama şimdi o kadar uyukluyorumki bıraksalar masalarda falan uyuycam. çok şükür bulantım yok ama çok halsiz ve uykusuz haldeyim.
Kızlar merhaba
ben hamile olduğumu öğreneli 10 gün oldu şu an 7. Haftadayım çalışıyorum iş yerinden hiç kimseye söylemedim daha biraz daha zaman geçince söylemeyi düşünüyorum.
Ama şimdi o kadar uyukluyorumki bıraksalar masalarda falan uyuycam. çok şükür bulantım yok ama çok halsiz ve uykusuz haldeyim.
selam arkadaşlar
bende tam 11+4günlük hamileyim.. çalışıyorum, işim zaman zaman stresli, ancak idare ediyorumm
doğum izinlerimi tam olarak kullanıp işe dönmeyi planlıyorum, zaten istesemde ücretsiz izin vermezler sanırım.
şu an zorlanmıyorum çok şükür, birde iştahım açılsa çok güzel olacak herşey...
Kızlar merhaba
yani herkes konuşması biliyo ama sonuç yok bizimkiler bzaen bana bi iyi davranıyor içlerine biri girmiş sanıyorum ama sonra gerçek yülerini görüyorum
hayırlısı olsun canım nerde çalışıyorsun uyku sorunu benim halen daha devam ediyo düşün yani şimdi bile gözlerim kapanıyo
cok rahatsiz olmaya baslarsan hasta kalirsin sonra aciklarsin. Ben 11 haftaya yakin acikladim mecburen cok hasta kaliyordum. Hala hasta kaliyorum, cumartesi gunu 12 haftalik oluyorum.
Bi ara gittim tuvalette 10 dakika uyukladimNapayim gozumu acamiyordum resmen basim donmustu Simdi evde dinleniyorum cunki 10 dakika yuruyecek olsam basim donuyor, kalbim carpiyor.. Insallah yakin zamanda enerjim yerine gelir
Canim ayni gidiyoruz bende su an 11+5 gunlugum. ıstahin acilir merak etme, ben yiyorum sorunum yok sadece bazi seylerden igreniyorum ve cay kahve ictigimde yanma yapiyor, cok rahatsiz edici...
Yillik izin kullanamiyormusun?
valla süpersin tuvalette uyumak benimde aklımdan geçmedi değil ama şöle yorganı kafama kadar çekip rahat rahat uyumak istiyorum. Akşam eve kendimi zor atıyorum eşim yemek hazırlıyo ben uyuyorum o sırada
Kızlar bide bişey sorcam spor yürüyüş bişey yapıyormusunuz. Ben hiç bişey yapamıyorum halsizim çok hiç canımda istemiyo çok kilo alcam gibi moralimde bozuluyo
siz neler yapıyorsunuz?:26:
Canim ayni gidiyoruz bende su an 11+5 gunlugum. Istahin acilir merak etme .!.:aaa evet aynıymışız
yarın ikili teste gidicm ben sen ne zaman yaptırıcaksın ?
yıllık iznim tam 30 gün var onuuda kullanıcam inşallah doğum izniyle birleştirip
aaa evet aynıymışız
yarın ikili teste gidicm ben sen ne zaman yaptırıcaksın ?
yıllık iznim tam 30 gün var onuuda kullanıcam inşallah doğum izniyle birleştirip
bugün itibariyle 35+2 olduk....şuuan tek zorluk uykusulukk..ama karnım büyüdükçe zorluo bide çalıştığım yer ile ikametim arası 38 km falann yarım saat yol gidip geliom yane...bebeişimle daha çok vakit geçirmek için dayanıom valla değilse ayrılırdımm şimdiye...
arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim.sağlık çalışanıyım ve çalıştığım ortamda diş filmi çekiliyor bunu doktora söyledim.zararlı olur dedi.canım çok sıkılyor.pazartesi başhekimle konuşacağım.
Hanimlar calisan bir gebe olarak ne zorluklar yasiyorsunuz?
Ben basladigim isin 2ci ayinda hamile oldugumu ogrendim
Bulantim ve halsizligim oldukca cok, o yuzden cok hasta kaldim..
Kendimi cok suclu hissediyorum, normal oldugunu bile bile..
Ne zaman acikladiniz hamile oldugunuzu, ve ne tepkiler aldiniz merak ediyorum
Ilk gebeliginiz, veya ikinci, ucuncu gebeliginizde neler yasadiniz, dogumdan sonra islerinizi nasil ayarladiniz?
Gelin paylasalim
Hangi testlere gideceksin canim? Ben kan testi yaptiracaktim bi turlu firsat bulamadim geciktim yani10 haftalikken ultrasona girdim hersey yolundaydi sukur
cnım ikili test dedikleri şey bebeği ayrıntılı ultrasonda görüntülmek
burun çıkıntısı, organlar ve ense kalınlığıyla anneden alınan kan örneğinin detaylı çalışması yapılıyor labarotuvarda, down sendromu riski belirleniyor..
bugün girdim ultrasona, herşey normaldi çok şükür, kanda alldılar 1 hafta sonra test sonucu için tekrar gidicem doktorlar konuşmaya
Yol gidip gelmesi cok yorucu canim seni cok iyi anliyorum, uykusuzluk neden oluyor?
Bebis cokmu hareketli?Bende ne zaman gececek bekliyorum ayni dertten muzdaribim
cnm kızım ben uyuyana kadar çok hareketli allah var ben uyduktan sonra duruyo sanırım oda uyuyo bnle :) umarım inşllhh doğduktan sonrada böle olur.(AMİN)
sabah 6.30da uyanıyorum o yüzden uykusuz kalıyorum..allahtan başka sorunumuz yok çnkü daha 2 hfta çalışacağım... :2: sen ne zaman ayrılacaksın izne yada ayrıldınmı ? kaçıncı haftadasın
bi dertli kendimi görüyordum ama değilmiş....
yılbaşı gibi işten çıkmayı planlıyordum ne huzur ne rahat hiçbir şey yok bu lanet yerde.....
ama ilk denemede hamile kalınca raporunu al ssk günlerini doldur işsizlik maaşına hak kazan öyle çıkarsın dedim kendime......ve hala çalışıyorum ama çalışıyormuyum işkencemi çekiyorum bilmiyorum...
patrona öyle büyük bi zevkle söyledim ki hamile olduğumu tahmin bile edemezsiniz çünkü ondan ve burdan kurtulacağım için....ilk sözü ne zaman çıkacaksın oldu....doğumdan sonra çalışacak mısın oldu kocaman bir hayırrr dedim.....
sinir stres bağırış çağırış bütün ilkellikler mevcut burda anlayacağınız şurda 2 ayım kaldı ama nasıl sabrediyorum ne siz sorun ne ben söyleyeyim.....bu sinir yüzünden bebeğime birşey olacak diye korkuyorum ve öyle bir hal içine girdim ki kimseyi çekemez hale geldim....off bu konuda çok dertliyim.....doğum raporumu alıp arkama bakmadan kaçacam inş...sonrasında da işsizlik maaşı 6 ay ohh rahatım....yazacaklarım bitmez bu konuda çok dertliyim çooook......
Allah hepimizin yardımcısı olsun....
cnım ikili test dedikleri şey bebeği ayrıntılı ultrasonda görüntülmek
burun çıkıntısı, organlar ve ense kalınlığıyla anneden alınan kan örneğinin detaylı çalışması yapılıyor labarotuvarda, down sendromu riski belirleniyor..
bugün girdim ultrasona, herşey normaldi çok şükür, kanda alldılar 1 hafta sonra test sonucu için tekrar gidicem doktorlar konuşmaya
cnm kızım ben uyuyana kadar çok hareketli allah var ben uyduktan sonra duruyo sanırım oda uyuyo bnle :) umarım inşllhh doğduktan sonrada böle olur.(AMİN)
sabah 6.30da uyanıyorum o yüzden uykusuz kalıyorum..allahtan başka sorunumuz yok çnkü daha 2 hfta çalışacağım... :2: sen ne zaman ayrılacaksın izne yada ayrıldınmı ? kaçıncı haftadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?