Canim o kadar mi kotu ya is yerin? Hamilelik is yerinden kurtulmak icin bi sebep olabilir mi ki? :26:
Adamin da ne zaman cikacaksin demesi de ne sacma yaneyse canim azcik sabret
ciktiginda guzel guzel keyfini cikarirsin herseyin, Allah yardimcin olsun, stres yasak ona gore kendine iyi bakacaksin
hayır canım işten çıkmak için hamile kalmadım niyetimde vardı zaten hemen olunca çıkmayıvereyim dedim hamile hamile başka bir işe de girmem mümkün değildi.....rapor alır kaçarım dedim.....
Ne zmn çıkacaksını demesinde ki neden bensiz burası bir hiç resmen yerime birini bulup herşeyi ona öğreteceğim için sordu yani yine kendini düşündü.....gelir mi ki haziran puffff.....
hayır canım işten çıkmak için hamile kalmadım niyetimde vardı zaten hemen olunca çıkmayıvereyim dedim hamile hamile başka bir işe de girmem mümkün değildi.....rapor alır kaçarım dedim.....
ne zmn çıkacaksını demesinde ki neden bensiz burası bir hiç resmen yerime birini bulup herşeyi ona öğreteceğim için sordu yani yine kendini düşündü.....gelir mi ki haziran puffff.....
bende çalışıorum26 haftalık hamileyim.sabah 6:20 de servis beni alıyor 2 saat yol gidiyorum.6 hafta kaldı izne ayrılmama iple çekiyorum.akşam 20:30 da ancak evde olabiliyorum.
allah bütün çalışan annelere sabır versin.
selam kızlar ben daha yeni 11 haftalık ikizlerime hamileyim çok şükür mide bulantım olmadı anlamadım bile sadece uyku hali kokulara karşı hassasietsizlik oldu buda normal bende çalışmayı düşünüyorum tabi ALLAH nasip kısmet ederse ofis asistanıyım işim rahat çok şükür evimde yakın sabah akşam yürüyorum 15 dk yazın oda kışın eve kadar getiriyolar 1 yıl oldu işe başlayalı iştekilere söyledim sadece patron bilmiyo ama beni işe alan bayan biliyo çalıştırmayızfalan gibi sözler olmadı çok sevindiler çaışabildiğim zamana kadar istiyorum çalışmak iyi olursam inşallah
muhtamel benim de demir eksikliğim olur 2 tane ALLAH kolylık versin hepimize mide yanmalarım daha başlamadı benim cnm ya
Sen iyi gidiyorsun o zaman canim masallah
Ikizlerde hormonlarda cifter cifter oluyor diyorlar ama 10cu haftada farketmediysen iyi gidiyorsun demektir. Cunki 10cu hafta hormonlarin en yogun oldugu haftadir.
16ci haftayi da atlattinmi rahatsin demektir, Allah hepimize kolaylik versin
34+5 qünlük hamıleyım hala çalışıyorum.. ve eşım ayakta ağdacıyımm..
öle cnm hiç fark etmedim maşallah diyorum doktorda iyi hamilelik geçircen gibi gözüküyo dedi kısmet ama inşallah dedeğin gibi olur 16.haftayı atlatsam bi amin herkese kolaylık versin
34+5 qünlük hamıleyım hala çalışıyorum.. ve eşım ayakta ağdacıyımm..
Bencede iyi geciriyorsun, masallah diyelimhemen geciyor zaman hic merak etme canim.
Zaten iyi seylere odaklanalim, o zaman kotu gecenleri farketmeyiz
HELAL SANA masallah! Cok zor bi meslegin var ama hala calisiyorsun.
Insallah dogumunda kolay gecer canim!!
güzel dileklerin sağol cnm inşallah gönlümüzce olur herşey doktor bana sezeryan dedi çoğul gebelik riske atmayalım diye ama bilmiyorum ilk bebişlerim olcak nasip ollursa
Canim bu konuda bilgim yok ama normal dogumla olamazmi ikizler? Yine de baska bi doktora da sor derim. Allah bi avazda kurtarsin hepimizi!!
ben özel sektörde çalışıyorum.ama izne ayrıldım.benim 6 ay boyunca burnumdan getirdiler.hep ağlayarak üzülerek geçti hamileliğim.allah onları bildiği gibi yapsın dedim durdum.elektronik mağazasında çalışmaktayım.beni ayakta çalıştırdılar yerden elektri süpürgeler indirip kaldırdım.acımadılar işten çıkarmakla bile tehdit ettiler.bana izne çıkamazsın millet yıllık izne çıkacak bile dediler.ben işte böyle bir yerde çalışıyorum.keşke iş şikayetim sizlerinki gibi basit olsa aaaaah ahhhh
işte kısmet diyeceğim artık 1 tane zor oluyo ben 2 tane nasıl doğururum normal hiç aklım almıyo
Sende haklisin canim, ilkini dogurduktan sonra bence digeri de cikar, ama gercekten cok zor.
Doktorun riske girmeyelim derken daha cok bebekleri kast etti galiba, onlar sykyntiya girmesin diye..
Ama ne guzel bi kerede iki cocugun dogumu gerceklesecek ooh ne guzel kurtuldun valla otur bi daha ikinciyi dusunmene gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?