aman ne bozulacak siniriniz, en bastan olmadıgı daha iyi degil mi..Yengemin önerdiği biri vardı 44 yaşında evlenip boşanmış 1 çocugu var. Yengem resmini gösterdi hoş biri. Bugun pazardı bulusmaya gittim. O annesiyle gelmiş , ben de yengemle gittim . Annesiyle oğlu ağız birliği etmişçesine biz çalışan gelin istiyoruz dediler . Birikimin var mı dediler ? Bunalttılar resmen beni .
Çalışmayı düşünmüyorum.İleride çocuklarıma bakmak istiyorum dedim . Yani ; Görüşme olumsuz sonuçlandı .
Akşam akşam sinirim bozuldu .
Yengemin önerdiği biri vardı 44 yaşında evlenip boşanmış 1 çocugu var. Yengem resmini gösterdi hoş biri. Bugun pazardı bulusmaya gittim. O annesiyle gelmiş , ben de yengemle gittim . Annesiyle oğlu ağız birliği etmişçesine biz çalışan gelin istiyoruz dediler . Birikimin var mı dediler ? Bunalttılar resmen beni .
Çalışmayı düşünmüyorum.İleride çocuklarıma bakmak istiyorum dedim . Yani ; Görüşme olumsuz sonuçlandı .
Düşününce bende öyle düşündüm iyiki olmamış. Hiç çekemem onları.Seninle gorusmeye gelmeden once bilmiyorlarmiymis? Calisani anladim da birikim ne alaka? Iyice abartmislar. Olumsuz olmasi iyi olmus.
Yok daha önce hiç evlenmedim canımHiç evlendiniz mi ?
Şimdi çalışmıyorum canım. Çalıştığım firma küçülmeye gitti işten çıkarıldım eylül başında . Ailemin bakkal dükkanı var Babamla kardesim bakıyor öyle geçiniyoruz .Şimdi çalışıyor musunuz?
Kaç yaşındasınız?
Çalışmıyorsanız nasıl geçiniyorsanız?
İlla ki çocuğunuza kendiniz bakmak istiyorsanız çocuk olana kadar çalışabilirsiniz? Yani çalışmak isteyene bu bahane değil. Üstelik çocuk sahibi olup olmayacağınız da meçhul.
Birikimi bilmem ama tek maaşla ev geçindirmek zaten zor, senin annen de çalışan damat isteyebilir, damat adayı da çalışan eş isteyebilir.
Ayrıca kendiniz için , çocuklarınızın geleceği için çalışmanız iyi olur
Şimdi çalışmıyorum canım. Çalıştığım firma küçülmeye gitti işten çıkarıldım eylül başında . Ailemin bakkal dükkanı var Babamla kardesim bakıyor öyle geçiniyoruz .
buluşmaya anne gelmesi????Yengemin önerdiği biri vardı 44 yaşında evlenip boşanmış 1 çocugu var. Yengem resmini gösterdi hoş biri. Bugun pazardı bulusmaya gittim. O annesiyle gelmiş , ben de yengemle gittim . Annesiyle oğlu ağız birliği etmişçesine biz çalışan gelin istiyoruz dediler . Birikimin var mı dediler ? Bunalttılar resmen beni .
Seninle gorusmeye gelmeden once bilmiyorlarmiymis? Calisani anladim da birikim ne alaka? Iyice abartmislar. Olumsuz olmasi iyi olmus.
Adam dediğin tek başına da eve bakar, bakmalı da ...
Bu adam değilmiş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?