Çalışan gelin istiyorlarmış

salalala

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
65
49
3
46
Yengemin önerdiği biri vardı 44 yaşında evlenip boşanmış 1 çocugu var. Yengem resmini gösterdi hoş biri. Bugun pazardı bulusmaya gittim. O annesiyle gelmiş , ben de yengemle gittim . Annesiyle oğlu ağız birliği etmişçesine biz çalışan gelin istiyoruz dediler . Birikimin var mı dediler ? Bunalttılar resmen beni .

Çalışmayı düşünmüyorum.İleride çocuklarıma bakmak istiyorum dedim . Yani ; Görüşme olumsuz sonuçlandı .
Akşam akşam sinirim bozuldu .

aman ne bozulacak siniriniz, en bastan olmadıgı daha iyi degil mi..

Şimdi çalışıyor musunuz?
Kaç yaşındasınız?
Çalışmıyorsanız nasıl geçiniyorsanız?

İlla ki çocuğunuza kendiniz bakmak istiyorsanız çocuk olana kadar çalışabilirsiniz? Yani çalışmak isteyene bu bahane değil. Üstelik çocuk sahibi olup olmayacağınız da meçhul.

Birikimi bilmem ama tek maaşla ev geçindirmek zaten zor, senin annen de çalışan damat isteyebilir, damat adayı da çalışan eş isteyebilir.

Ayrıca kendiniz için , çocuklarınızın geleceği için çalışmanız iyi olur

Şimdi çalışmıyorum canım. Çalıştığım firma küçülmeye gitti işten çıkarıldım eylül başında . Ailemin bakkal dükkanı var Babamla kardesim bakıyor öyle geçiniyoruz .

Şimdi çalışmıyorum canım. Çalıştığım firma küçülmeye gitti işten çıkarıldım eylül başında . Ailemin bakkal dükkanı var Babamla kardesim bakıyor öyle geçiniyoruz .

Şahsi fikrim hayat müşterek.

Eve para getirme işini de, evdeki yemek temizlik işlerini de çiftler beraber yapabilir. İsterseniz gene çalışın, çocuk olunca çıkarsınız

buluşmaya anne gelmesi????

Çalışan ama kötü karakterli bir gelin alsınlar da otursunlar, o zaman görürüm ben onları . Buluşmaya annesi ile gelmesi beni de şaşırttı . Aracılar zaten yengemle onun annesi ama annesini getirmeyebilirdi .

Adam dediğin tek başına da eve bakar, bakmalı da ...

Bu adam değilmiş .

Seninle gorusmeye gelmeden once bilmiyorlarmiymis? Calisani anladim da birikim ne alaka? Iyice abartmislar. Olumsuz olmasi iyi olmus.

Ahaha biz normal şartlarda normal yaşlarda evlendik eşimle.. annesi hep çalışan gelin istemiş. Neyse şimdi bebeğimiz oldu diğer gelinin de 2. Bebeği olacak... ücretsiz izin alın 2 yıl çalışmayın bakın çocuklara .. ben gelemem bakmaya diyor.. :))) hem çalışan gelin hem çalışma gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…