Çalışan gelin istiyorlarmış

Aynen canim hep bir bahane vardir onlar icin maalesef

Gayet makul.
Bu devirde hala kız tarafı koluna takılacak bileziğin grami,
Totosuna giyeceği donuyla memiklerine takacağı sutyene kadar karşı taraftan beklenti icindeyse onların isteği de gayet makul.
Görücü usulunde damadin isine gücüne bakarak kız veriyorlarsa onlar niye sorgulamasın ki ?
Benim de oğlum olsa görücüye çıksam çalışan gelin isterdim.
Geçim dünyası.
Altı üstü oğlumla sevişip çoluk çocuk yapacak diye ona mükemmel muamelesi edecek degilim.
Tırnağı olan kafasını kasisin.

Dip not : kızım var.

Son düzenleme:

siz karşınızdaki kişinin annesiyle gelmesine takılmışsınız ama siz de yengenizle gitmişsiniz.
yani o koskoca adamsa siz de küçük kız çocuğu değilsiniz.
iki tarafta bu konuda olgun bir tutum sergilememiş gibi görünüyor.

yaptıkları ve sordukları sorular uslup açısından yanlış, hatta çirkin. bunun tersini söyleyemem.
ama sizin "Çalışan ama kötü karakterli bir gelin alsınlar da otursunlar, o zaman görürüm ben onları ." yorumunuz da çok yanlış ve çirkin. çalışan bir kadın illa ki kötü karakterli olacak diye bir durum yok sonuçta.

çalışan eş istemesinde yanlış birşey yok aslında.
bu konudaki tek sorun olarak usluplarını görüyorum ben...
yoksa çalışmak, kadının öncelikle kendisi için istemesi gereken bir şey diye düşünüyorum.

44 yaşındaki adamın görüşmeye anasıyla gelmesine sinirin bozulmadı da buna mı bozuldu..
çalışmayan istese ne olacak. anasının kuzusu?

Kesinlikle katılıyorum. Çok güzel yazmışsın. Konu sahibi senin için demiyorum sonuçta seni tanımıyorum ama erkek ve ailesini yolunacak kaz gibi görülecek kadınlar ve aileleri var oldukça erkekler de çalışan gelin istemekle haklılar.

Hasss.... diyemedin mi
Resmen pazarlığa gelmişler töbe ya

Calısan istiyoruz diye ilk basta söylediklerine göre böyle cocuguna bakıcı, masraf yaptirmayan birini arıyorlar anlasılan..

Şu ekonomik koşullarda bu dediğin pek mümkün değil. Çok çok geçerli bir mesleği yoksabir kişinin tek başına iki kişiyi doyurması zor. Geçerli bir meslek sahibi olanında seni seçmesi için senin bir özelliğin olmalı. Davul bile dengi denginedir.

Kadın dediğin de kendi ayakları üstünde durur kocasi dahil kimseye baktırmaz kendini .

Ay resmen kendi çocuğuna ek gelir sağlamak için sizinle evlenmek istemiş ayrıca 44 yaşındaki adam niye annesiyle geliyor ki. Buluşup başbaşa görüşebilirdiniz.

Ya allah aşkına adam niye tek başına eve bakmak zorunda bakamazsa adam değil? Böyle diyen kadınlara koca yerine parasını yiyecek finansal köle bulmalarını tavsiye ediyorum. Eliniz ayağınız yok mu? müşkül durumda mısınız? Niye elin adamı size bakmak zorunda, bakmazsa adam olmuyo?

Anlamıyorum bu çalışma konularında hep aynı yorumlar. Kadın tabiki ayaklarının üzerinde dursun çalışsın. Kendi parasını kazansın. Erkeği yolunacak kaz olarak da görmesin ama burda evlilik yoluna girilecek.

Evlilik böyle anlaşmalar üzerine mi kurulmalı. Karşı tarafın direk çalışan gelin istiyoruz demesi ne demek yahu. Ben cidden tiksiniyorum böyle sözlerden. Karakterine bak oturuşuna bak konuşmasına bak. Nasıl bi insan bi ona bak önce. İllaki çalışsın istiyorsan da bunu ifade etmenin daha güzel yolları var.

Ayrıca çalışan gelin deniyor ev işi de ortak olacak denmiyor. Benim oğlum da ev işlerinde sana yardım eder denmiyor. Hem çalış para getir, hem ev işlerini mükemmel yap, çocuğa mükemmel bak bitmiyor istekleri. Bu yüzden kadınlar çalışsın çalışsın ki güçlü olsun ama nasılsın demeden direk çalışan gelin istiyoruz diyenlere de haklılar ama demeyin.

Ben anlamıyorum. Erkek dediğin çalışır eve bakar . Biz büyükleriizden böyle gördük. Bu yaşa kadar çalıştım, paramı yedim gezdim . Şimdi de evlenirsem evde durup çocuklara bakmak istiyorum. Hem çalışıp hem çocuk bakmak hem ev işleri . Gözüm korkuyor. Çalışmayı istememek en doğal hakkım. Ha çalışmak istersem çalışırım eğer enerji bulursam şartlar olgunlaşırsa. Ama illa çalışan gelin istiyoruz dayatması çok itici .

Erkek adam evine tek başına para getirmeli , bir de 44 yaşında , bu yaşa kadar ne yapmıs ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…