Ahaha biz normal şartlarda normal yaşlarda evlendik eşimle.. annesi hep çalışan gelin istemiş. Neyse şimdi bebeğimiz oldu diğer gelinin de 2. Bebeği olacak... ücretsiz izin alın 2 yıl çalışmayın bakın çocuklara .. ben gelemem bakmaya diyor.. :))) hem çalışan gelin hem çalışma gelin
Mevcut ülke şartlarında tek başına ev geçindiremeyen insanlar adam değil mi şimdi?Adam dediğin tek başına da eve bakar, bakmalı da ...
Bu adam değilmiş .
Çalışan ama kötü karakterli bir gelin alsınlar da otursunlar, o zaman görürüm ben onları . Buluşmaya annesi ile gelmesi beni de şaşırttı . Aracılar zaten yengemle onun annesi ama annesini getirmeyebilirdi .
Adam dediğin tek başına da eve bakar, bakmalı da ...
Bu adam değilmiş .
Yengemin önerdiği biri vardı 44 yaşında evlenip boşanmış 1 çocugu var. Yengem resmini gösterdi hoş biri. Bugun pazardı bulusmaya gittim. O annesiyle gelmiş , ben de yengemle gittim . Annesiyle oğlu ağız birliği etmişçesine biz çalışan gelin istiyoruz dediler . Birikimin var mı dediler ? Bunalttılar resmen beni .
Çalışmayı düşünmüyorum.İleride çocuklarıma bakmak istiyorum dedim . Yani ; Görüşme olumsuz sonuçlandı .
Akşam akşam sinirim bozuldu .
Gayet makul.
Bu devirde hala kız tarafı koluna takılacak bileziğin grami,
Totosuna giyeceği donuyla memiklerine takacağı sutyene kadar karşı taraftan beklenti icindeyse onların isteği de gayet makul.
Görücü usulunde damadin isine gücüne bakarak kız veriyorlarsa onlar niye sorgulamasın ki ?
Benim de oğlum olsa görücüye çıksam çalışan gelin isterdim.
Geçim dünyası.
Altı üstü oğlumla sevişip çoluk çocuk yapacak diye ona mükemmel muamelesi edecek degilim.
Tırnağı olan kafasını kasisin.
Dip not : kızım var.
Bu adam değilmiş .
Yengemin önerdiği biri vardı 44 yaşında evlenip boşanmış 1 çocugu var. Yengem resmini gösterdi hoş biri. Bugun pazardı bulusmaya gittim. O annesiyle gelmiş , ben de yengemle gittim . Annesiyle oğlu ağız birliği etmişçesine biz çalışan gelin istiyoruz dediler . Birikimin var mı dediler ? Bunalttılar resmen beni .
Çalışmayı düşünmüyorum.İleride çocuklarıma bakmak istiyorum dedim . Yani ; Görüşme olumsuz sonuçlandı .
Akşam akşam sinirim bozuldu .
Şu ekonomik koşullarda bu dediğin pek mümkün değil. Çok çok geçerli bir mesleği yoksabir kişinin tek başına iki kişiyi doyurması zor. Geçerli bir meslek sahibi olanında seni seçmesi için senin bir özelliğin olmalı. Davul bile dengi denginedir.Çalışan ama kötü karakterli bir gelin alsınlar da otursunlar, o zaman görürüm ben onları . Buluşmaya annesi ile gelmesi beni de şaşırttı . Aracılar zaten yengemle onun annesi ama annesini getirmeyebilirdi .
Bu adam değilmiş .
Çalışan ama kötü karakterli bir gelin alsınlar da otursunlar, o zaman görürüm ben onları . Buluşmaya annesi ile gelmesi beni de şaşırttı . Aracılar zaten yengemle onun annesi ama annesini getirmeyebilirdi .
Bu adam değilmiş .
Ya allah aşkına adam niye tek başına eve bakmak zorunda bakamazsa adam değil? Böyle diyen kadınlara koca yerine parasını yiyecek finansal köle bulmalarını tavsiye ediyorum. Eliniz ayağınız yok mu? müşkül durumda mısınız? Niye elin adamı size bakmak zorunda, bakmazsa adam olmuyo?Çalışan ama kötü karakterli bir gelin alsınlar da otursunlar, o zaman görürüm ben onları . Buluşmaya annesi ile gelmesi beni de şaşırttı . Aracılar zaten yengemle onun annesi ama annesini getirmeyebilirdi .
Bu adam değilmiş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?