Çalışan gelin istiyorlarmış

Peki şimdi nasil geciniyor sunuz?Çocuklarda var

öyle bir uslubunuz var ki her an adliye kapısı önündeki kavgalar gibi bir ortam hissine kapılıyor karsı taraf. Geriliyor insan okurken bile...

Sizde pek naifsiniz sanırım .Halbuki yazdığım mesajda hiç bir şey yok.Sakin gerilmek için yer arıyor olmayasınız :) şimdi bu mesaj da sizi gerecek :)

Adam da çalışmasa nasıl geçineceksiniz? Nasıl kendi tercihi oluyor:) hee kimse çalışmadan güzel güzel geçinecek imkânınız varsa kimse çalışmasın zaten. Yazık adama da...

İçim şişti.
Para para para para.....
Bakın oturduğumuz ev benim.
Bunu hiç dile getirmeyiz aklımızdan da geçmez, eşim çalışıyor ben çalışmıyorum. Ben onun tam maaşı nedir onu dahi bilmem. Bu maddi meseleler cok da önemsenmiyor olabilir bazı ailelerde.
Eşim çalışmamı istemiyor! Hatta eve gelip yardım da ediyor. Senin çocuklarımla ilgilenmen, benimle ilgilenmen, eve geldiğimde kapıyı güleryüzle açman bana yetiyor dedi. Erkek dışarda savaşa gider, kadın kalededir dedi. Herkesin yaşam tarzı farklı, önemli olan mutlu olmak değil mi? Sen öyle mutluysan öyle devam. Biz böyle mutluysak biz böyle devam....

Biri yazmış cocuguna oyuncak alırken kırk kere düşünüyosan vs...
Çocuga bi sormak lazım, o oyuncagı mı ister yoksa annesinin yanında olmayı mı?
İlk sıraya neyi koydugunuzla alakalı.
Ya bakış açısı, yaşam tarzı. Kimse kimseye dayatamaz yani. Fazla uzatmışsınız.

Amma dram yapmislar yok kadin istedigi zamsn calismali vs diye. Yok oyle bir dunya ya. Siz biriyoe evlenirken isi gucu var mi garanti mi diye bakmiyo musunuz ? Keriz miyiz biz burda ?
O ne demek oyle yahu? Kadın calissin diyen erkek onursuz olmus gurursuz olmus.
Cok guzel erkekler bir sekilde evriliyor.

Hatali buldugum tek nokta birikimin var mı kismı.
Ama adamin birikimi olsa evlenince hemen bir araba alinsa o parayla ben calısmicemm yeaa diye kosula kosula gezilir o arabayla.
Uyanın arkadaslar artik uyanin.

Ben o birikim olayını da "gözü tok mu", "para için mi evleniyor", "herşey bize mi yıkılacak" gibi sebeplerden dolayı sorulmuş diye düşündüm.

Tarz yanlış mı? evet. Ama niyet doğru bence...

Bakın eşler arasında para mevzusunun yapılmaması çok güzel. Bu konuda hemfikiriz.

Ancak sizin mesajınızda da para ile annelik arasında bir seçim yapmış çalışan kadınlar diye anlaşılıyor. Yani çalışan kadınların ilk sırasında çocukları yok öyle mi?

koca koca insanlar veli nezaretinde buluşuyor. en garibi bu. adamın annesini getirmesi kadar sizin yengenizle gitmeniz de garip.

çalışan birini istemeleri gayet normal. ama bu durumda söz hakkı annenin değil adamındır. ha böyle bi istek varsa ben olsam buluşmadan netleştirir, kadın çalışmıyorsa buluşmazdım. görüşmeye gelip de çalışan gelin istiyoruz denmez.

birikiminizi sormaları ise densizlik.

ben olsam kendi kafam uyan birini kendim bulurdum.

Hayır öyle değil. Bi arkadaş yazmış, cocuguna oyuncak alırken kırk kere düşünürken anlarsın calışmamak ne demek diye. Ona cevaben yazdım. İlk sıraya cocugu için rahat bi yaşamı koyarsanız bu arkadaş haklı. İlk sırada cocugumla her anı yaşamak isterim diğer şeyler önemli değil derseniz arkadaş haklı değil. Dediğim gibi yaşama bakış şekliyle alakalı tamamen.

Erkek dışarda savaşta kadın kalede nedir yav sanırsın erkekler akgezenlerle savaşa gidiyor sabah. Altı üstü orası iş burası da kale değil düz ev yani. Kadın işe erkek de bulaşığa girişebilir kaçıncı yüzyılın demogojileri bunlar

Anlaması gereken anladı siz anlamasanız da olur :)

Bana da biri maaşımı sormuştu sanane dedim direk :) ya tabi ki de ben çalışıcam o kadar okudum kariyer yaptım ki evde sıkılırım iş hayatında olmaktan mutluyum ama karşıma geçipte hiç bir erkek bana maaşımı soramaz daha ilk tanışmada çünkü ben sormuyorum para için evlenmiyorum kimseyle ihtiyacım yok zaten param var çalışıyorum şirket kurar gibi evlilik mi olur ya ?iyice maddiyata bağladık herşeyi bu eşitmişiz de nerde o eşilik acaba ? ben tanıştığım da bulaşık yıkarmısın çamaşır ütü gelirmi elinden nasıl yemek yaparsın tarzı sorular sormayı düşünüyorum ve sorucam da yani öleyse böyle hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…