- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.010
- 278
Neyse ki olumsuz sonuçlanmış kardeş. Allah korumuş. Bunlar ne arıyorlarmış! Çalışmayı da geçtim - 10yıldır çok moda parazit yaşam- birikim sorgulamak hangi boyuta giriyor! Allah yakınlaştırmasın.Yengemin önerdiği biri vardı 44 yaşında evlenip boşanmış 1 çocugu var. Yengem resmini gösterdi hoş biri. Bugun pazardı bulusmaya gittim. O annesiyle gelmiş , ben de yengemle gittim . Annesiyle oğlu ağız birliği etmişçesine biz çalışan gelin istiyoruz dediler . Birikimin var mı dediler ? Bunalttılar resmen beni .
Çalışmayı düşünmüyorum.İleride çocuklarıma bakmak istiyorum dedim . Yani ; Görüşme olumsuz sonuçlandı .
Akşam akşam sinirim bozuldu .
Ben anlamıyorum. Erkek dediğin çalışır eve bakar . Biz büyükleriizden böyle gördük. Bu yaşa kadar çalıştım, paramı yedim gezdim . Şimdi de evlenirsem evde durup çocuklara bakmak istiyorum. Hem çalışıp hem çocuk bakmak hem ev işleri . Gözüm korkuyor. Çalışmayı istememek en doğal hakkım. Ha çalışmak istersem çalışırım eğer enerji bulursam şartlar olgunlaşırsa. Ama illa çalışan gelin istiyoruz dayatması çok itici .
Erkek adam evine tek başına para getirmeli , bir de 44 yaşında , bu yaşa kadar ne yapmıs ?
Çalışan ama kötü karakterli bir gelin alsınlar da otursunlar, o zaman görürüm ben onları . Buluşmaya annesi ile gelmesi beni de şaşırttı . Aracılar zaten yengemle onun annesi ama annesini getirmeyebilirdi .
Adam dediğin tek başına da eve bakar, bakmalı da ...
Bu adam değilmiş .
Cidden sizin mesajinizdan sonra baktım. "Ülke ülke gezip tozun" tavsiyesinden yengeyle görücüye gitmek de iyiymiş. :)Hani evlenmeyecektik... Hani ne gerek vardı... Eski konunuzda 40 yaşındayım hiç gerek yok evlenmeyin gezin eğlenin diyordunuz. Bu mantığa ya da yaşam tarzına sahip birinin ben çalışmayacağım demesi bence garip.
Bu yaşa kadar çalışmışsınız niye 10-15 yıl daha (sigorta girişinize göre çok geç emekli olmazsınız en azından yaşınızın dolmasını beklersiniz diye düşünüyorum) çalışıp emekli olmayasınız ki? Yazık değil mi emeklerinize?
Görücü usulü işler böyle çetrefilli olur. Bir araya gelmeden önce genel şartlarınızı aracı olan kişi açık açık belirtsin ki boşuna yüz yüze gelip sinirlenmemiş olursunuz.
Buluşmaya aileden birileri gelmesi şartmı hangi devirdeyiz buluşmaya annesiyle gelen koca adamdan ne hayır beklersin :)Yengemin önerdiği biri vardı 44 yaşında evlenip boşanmış 1 çocugu var. Yengem resmini gösterdi hoş biri. Bugun pazardı bulusmaya gittim. O annesiyle gelmiş , ben de yengemle gittim . Annesiyle oğlu ağız birliği etmişçesine biz çalışan gelin istiyoruz dediler . Birikimin var mı dediler ? Bunalttılar resmen beni .
Çalışmayı düşünmüyorum.İleride çocuklarıma bakmak istiyorum dedim . Yani ; Görüşme olumsuz sonuçlandı .
Hahaha başka söze ne hacetHem kel hem fodul.
Yengemin önerdiği biri vardı 44 yaşında evlenip boşanmış 1 çocugu var. Yengem resmini gösterdi hoş biri. Bugun pazardı bulusmaya gittim. O annesiyle gelmiş , ben de yengemle gittim . Annesiyle oğlu ağız birliği etmişçesine biz çalışan gelin istiyoruz dediler . Birikimin var mı dediler ? Bunalttılar resmen beni .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?