- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
hayirlisi canim ya bakalm ben dikkat etmeye calisiorm diorm ama dun aksam saat onda karnim bildiin kazindi dayanamadim makarna yaptim yedim ya tutamadim kendimicanım benim çok fenaydı ya sürekli rapor aldım işe gidemedim sürekli annemlerde kaldım çok şükür şuan iyiyim canım ben hiç kilo almadım zaten kilolu başlamıştım ben aynı kiloda kaldım şuan 75 kiloyum boyum 1,68 doktor bana zaten ilk 5 ay alma demişti ama zaten istesem de yiyemedim artık kapanış ne olur bilmiyorum ben de çok almaktan korkuyorum canım hayırlısı artık
canım ben de alacam sanırım şuan iyiyim zaten kiloluyum bilmiyorum nasıl olur 80 le doğuma gitmek istiyorum ama bundan sonra doktor alırsın diyor evde olsak neyse de canım işe gelince kilo çok zor olur canım ben şuan çok yemek yemiyorum elimden geldiği kadar dikkat ediyorum her şeye neyse bebekler sağlıklı olsun da canım artık veririz doğumdan sonra inşallah bu arada benim oğlum olacak ilk bebek senin nasılhayirlisi canim ya bakalm ben dikkat etmeye calisiorm diorm ama dun aksam saat onda karnim bildiin kazindi dayanamadim makarna yaptim yedim ya tutamadim kendimimuhtemelen ben 20 kilo falan almis olcam hamilelikde. 68 kiloyla hamile kaldim su an 77 kiloyum boyum 1.73 simdilik idare edio ama boyle devam edersem baya tombik olcam
valla ben acliga hic dayanamiorm oglenleri de hazir yemek yiors iyice tuz biber oluo yani. benimde ilk gebeliim kizim olcak insallacanım ben de alacam sanırım şuan iyiyim zaten kiloluyum bilmiyorum nasıl olur 80 le doğuma gitmek istiyorum ama bundan sonra doktor alırsın diyor evde olsak neyse de canım işe gelince kilo çok zor olur canım ben şuan çok yemek yemiyorum elimden geldiği kadar dikkat ediyorum her şeye neyse bebekler sağlıklı olsun da canım artık veririz doğumdan sonra inşallah bu arada benim oğlum olacak ilk bebek senin nasıl
canım bizim öğlen burda yemek var çok şükür yemekleri de güzel burda her şeyi yiyorum eve gidince bazen halim kalmıyor yemek yapmaya hazır yemek de kilo aldırır canım dikkat et kendinevalla ben acliga hic dayanamiorm oglenleri de hazir yemek yiors iyice tuz biber oluo yani. benimde ilk gebeliim kizim olcak insalla
aynen o yuzden bende olabildiince dikkatli secimler yapmaya calisiorm ama bazen abarttiiim zamanlar da olmuo diil hani. kahvalti ve aksam yemeginde dikkat etmeye calisiorm bende. esimle zaten planimiz var bebis dogunca ise yazin bisikletle gidip gelcez die yapabilirsek seneye yazin iyi toparlarim die dusunuorm insalla becerebilirimcanım bizim öğlen burda yemek var çok şükür yemekleri de güzel burda her şeyi yiyorum eve gidince bazen halim kalmıyor yemek yapmaya hazır yemek de kilo aldırır canım dikkat et kendine
canım işe öyle gitme şansı varsa ne güzel ben her gün bir saat gidiyorum geliyorum yol iki saatimi alıyor ankaradayım trafik ev uzak olunca zor oluyoraynen o yuzden bende olabildiince dikkatli secimler yapmaya calisiorm ama bazen abarttiiim zamanlar da olmuo diil hani. kahvalti ve aksam yemeginde dikkat etmeye calisiorm bende. esimle zaten planimiz var bebis dogunca ise yazin bisikletle gidip gelcez die yapabilirsek seneye yazin iyi toparlarim die dusunuorm insalla becerebilirim
ankarada zor tabiki ama burda o imkan var hatta yabanci is arkadaslarim var onlarin hepsi yaz kis bisikletle gelip gidiolar ise valla cok ozeniorm bende yapcam insalla dogumdan sonra toparlanincacanım işe öyle gitme şansı varsa ne güzel ben her gün bir saat gidiyorum geliyorum yol iki saatimi alıyor ankaradayım trafik ev uzak olunca zor oluyor
ya benim bildigim toplamda 16 hafta 8 once 8 sonra ama oncesinde kullanmadigini sonraya aktarabiliyorsun bunu yapabilmek icinde doktordan calisabilir raporu almak gerekior ki almissin dolayisiyla yine sirketinin muhasebe ya da insan kaynaklari birimiyle bi gorus istersen ama aktarilior die biliorm hatta bende yapabilirsem 36ya kadar dayanip o 4 haftayi da dogum sonrasina ertelemek istiorm tabi 40 haftada gelirse bebisim :)sizlere bişey sormak ist.yorum.şimdi 18 eylülde çalışabilir raporu aldım.ancak ben doğum için 40 ı beklemeyeceğim 38 de aldıracağım bir aksilik çıkmazsa.şimdi 9 ekimdede çalışamaz raporu almak istiyorum yani 37 haftalık olmıcam ama doğuma 3 haftam kalmış olucak inşallah. o durumda 5 hafta yı sonraya aktarmış olacakmıyım.biraz karışık oldu ama
32 öncesinde alırsan hastalık kapsamında alırsın canım . ödenek ve istirahat açısından analık raporu 32. hafta itibari ile başlar 32 de aktarma alsan bile diyelim 33 de rahatsızlandın ayrılabilirsinakadaslar çalışabilir raporunu 32 den 37 ye kadar almak zorunda mıyız ? yoksa 3-4 haftalık da alıp izne ayrılabiliyor muyuz ?
normal şartlarda 37. haftadan sonra çalışmak iş kanununa göre yasak canım. Erken doğum yaparsan sıkıntı yok doğum sonuna aktarma yapılıyorsizlere bişey sormak ist.yorum.şimdi 18 eylülde çalışabilir raporu aldım.ancak ben doğum için 40 ı beklemeyeceğim 38 de aldıracağım bir aksilik çıkmazsa.şimdi 9 ekimdede çalışamaz raporu almak istiyorum yani 37 haftalık olmıcam ama doğuma 3 haftam kalmış olucak inşallah. o durumda 5 hafta yı sonraya aktarmış olacakmıyım.biraz karışık oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?