mrb canım sigortalıların izni de memurlar gibi doğum öncesi 56 gün doğum sonrası 56 gün olmak üzere toplam 112 gün istirahat hakkın var. ancak 32 haftaya girince özel ya da devlet hastanesinden 32. hafta çalışamaz ya da 37 ye kadar aktarma raporu alman lazım. aktarma alırsan doğum önünde 5 hafta yani 35 gün çalışıp onu doğum sonrasında kullanabiliyorsun. işyerin maaşını kesiyor sgk ödüyor raporlarına istinadenKIZLAR GUNAYDIN BENDE ÇALISAN HAMILEYIM SIZDEN BIRAZ BILGI ALMAK ISTIYORUM..
IZIN İŞLERI NASIL OLUYOR HAMILELEIKTE RAPOR MU ALIYORSUNUZ DOGUM IZNI ONCESINDE VE SONRASINDA RESMI OLARAK SIGORTALIYA NE KDR IZIN VERIYOR DEVLET BIRDE SUT PARASI DOGUM PARASI GIBI BIRSEYLER OLUYORMUS BILGISI OLAN AYDINLATIRSA MEMNUN OLURUM
sol kasık agrım cok oluyor kızlar normal mı sızde de oluyor mu 7 haftalık gebeyım suan haftaya kontrolum var daha cok su ıcıyorum ıdrar rengım bıraz koyu bu renk normal mı ?
mide bulantınız kaçıncı haftada başladıBen de 7 haftalik hamileyim allahtan yaz tatilinde öğrendim hamileliğimi :) ama eylülde is başı yapıcaz bakalım :) ama bu mide bulantısi ve baş dönmesi fena :'( nasıl olacak bilmiyorum inşallah okul açılan kadar bir nebze olsun düzelebilirimbir de düşük yapmıştım bundan önce inşallah çalışma kısmına gectigimizde biseycik olmaz meleğime
kızlar merhaba cumartesi kontrolum vardı Doktor bebegimin kalbinde küçük bi delik olduğunu söyledi. %90 da olur normal dedi ama ben ilk defa doğmamış bebekte kalp deliği duyuyorum çok tedirgin oldum. Aranızda benzer durumla karşılaşan, veya etrafından duyan var mı
canım çalışabilir raporu alırsın eğer zorlanırsan bırakırsın istediğin zaman rapor getirip ayrılırsın işten sıkıntı olmuyor yaniakadaslar çalışabilir raporunu 32 den 37 ye kadar almak zorunda mıyız ? yoksa 3-4 haftalık da alıp izne ayrılabiliyor muyuz ?
canım çalışabilir raporu alırsın eğer zorlanırsan bırakırsın istediğin zaman rapor getirip ayrılırsın işten sıkıntı olmuyor yani
rica ederim canım ne demek ben de 32 de çalışabilir raporu alacam inşallah ne kadar gidebilirsem artık bakalım daha var o zaman nasıl olurum bilmiyorum ama her geçen gün çalışmak daha zor geliyorcok tesekkür ederim canım kafamda hep soru işrateydi sagolasın:)
canım sen kaçıncı haftadasın ben de 20. haftadayım uyku beni çok bunaltıyor bende hafta içi 830-530 arası çalışıyorum o bile beni zorluyor ama gittiği yere kadar çalışacam ben de 37 ye kadar çalışıyım diyorum ama her geçen daha zorlaşacak gibi hayırlısı artık sağlıklı olsun damerhaba kızlar bende calısan anne adayıyım 8-5 arası çalışıyorum ama son 1 haftadr acaip yoruluyorum ve kasık agrılarım oluyo ozellıkle uzun sure oturup kalkarsam kesin agrı oluo. ya da sabahları yataktan kalkarken. uykusuzluk geri döndü daha dogrusu uyku yetmiyo saat 3ten sonra gozlerim kapanmaya baslıyo. 37.haftaya kadar calısırım diye dusunuyodum kendı kendıme ama sımdıden boyle yoruluosam heralde 32yı zor bulcam gibi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?