çalışan hamileler

KIZLAR BUNLAR NE DEMEK ULTRASON KAGIDINDA YAZIYOR ANLAYAMADIM BIR TURLU

PW 2,2 MHZ
GN100
5,2 CM
FLTR 75HZ
35MM

NE DEMEK BUNLAR

KIZLAR GUNAYDIN BENDE ÇALISAN HAMILEYIM SIZDEN BIRAZ BILGI ALMAK ISTIYORUM..

IZIN İŞLERI NASIL OLUYOR HAMILELEIKTE RAPOR MU ALIYORSUNUZ DOGUM IZNI ONCESINDE VE SONRASINDA RESMI OLARAK SIGORTALIYA NE KDR IZIN VERIYOR DEVLET BIRDE SUT PARASI DOGUM PARASI GIBI BIRSEYLER OLUYORMUS BILGISI OLAN AYDINLATIRSA MEMNUN OLURUM

mrb canım sigortalıların izni de memurlar gibi doğum öncesi 56 gün doğum sonrası 56 gün olmak üzere toplam 112 gün istirahat hakkın var. ancak 32 haftaya girince özel ya da devlet hastanesinden 32. hafta çalışamaz ya da 37 ye kadar aktarma raporu alman lazım. aktarma alırsan doğum önünde 5 hafta yani 35 gün çalışıp onu doğum sonrasında kullanabiliyorsun. işyerin maaşını kesiyor sgk ödüyor raporlarına istinaden

süt parası da, SGK emzirme ödeneği adı altında sigortalıya bu yıl doğan bebekler için 112 TL veriyor ayrıca devletin altın parası adı altında çıkardığı ödenek var . ilk çocuğa 300 ikinciye 400 üç ve sonrasına 600 TL. 112 için SGK ya diğeri için Aile sosyal politikalar bakanlığının il müdürlüklerine başvuruyorsun. umarım açıklayıcı olmuştur

Ben günde 12 saat çalışıyorum iş yerim evime 1 buçuk saat uzaklıkta çok zor çok ayrica haftasonuda full calisiyorum ozel sektor cok insafsiz..

ben de kamu kurumunda 8-5 çalışıyorum ama yine de zor eve gidince hiçbir şey yapamıyorum yorgunluktan

sol kasık agrım cok oluyor kızlar normal mı sızde de oluyor mu 7 haftalık gebeyım suan haftaya kontrolum var daha cok su ıcıyorum ıdrar rengım bıraz koyu bu renk normal mı ?

beim de kasık agrım cok olmustu canım doktor tahlil yaptı idrar ve kan . bişey cıkmayınca bol su iç baska bi sıkıntın yok dedi. sonrasında çok şükür gecti.

mide bulantınız kaçıncı haftada başladı

kamuda 9.00-18 :00 calışıyorum .. gittikçe zorlaşmaya başladı calışmak. dogum iznime ayrılmayı bekliyorum hayırlısıyla..

mrb canım.kapandı mı delik acaba? bizimde %98 kapanacak bir delik mevcutmuş çok minik..

Ben iki gün önce aldım 32.hafta çalışamaz raporumu, doğum yapınca taburcu olduğum gün tekrar rapor vericek doktor doğum sonrası için

ben de kamuda memurum ama hamileyken çalışmak gerçekten çok zor evde olanlar kıymetini bilsinler şuan 18. haftadayım şuan iyiyim ama uyku sorunu bu aralar çok oluyor ayaklarımı uzatmak istiyorum bende son haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama bakalım ne olur bilemiyorum inşallah ocakta olacak doğum daha 4 ay işteyim hayırlısı artık :)

Selam hamişler benim bu hafta ayak şişmelerim başladı. Fenalardayım. Bütün gün işyerinde uzatamıyorum tabi akşam eve gel yemek vs. Koşturmaca derken davul gibi oluyor. Çalışan hamile olmak zor.

akadaslar çalışabilir raporunu 32 den 37 ye kadar almak zorunda mıyız ? yoksa 3-4 haftalık da alıp izne ayrılabiliyor muyuz ?

cok tesekkür ederim canım kafamda hep soru işrateydi sagolasın:)
rica ederim canım ne demek ben de 32 de çalışabilir raporu alacam inşallah ne kadar gidebilirsem artık bakalım daha var o zaman nasıl olurum bilmiyorum ama her geçen gün çalışmak daha zor geliyor

merhaba kızlar bende calısan anne adayıyım 8-5 arası çalışıyorum ama son 1 haftadr acaip yoruluyorum ve kasık agrılarım oluyo ozellıkle uzun sure oturup kalkarsam kesin agrı oluo. ya da sabahları yataktan kalkarken. uykusuzluk geri döndü daha dogrusu uyku yetmiyo saat 3ten sonra gozlerim kapanmaya baslıyo. 37.haftaya kadar calısırım diye dusunuyodum kendı kendıme ama sımdıden boyle yoruluosam heralde 32yı zor bulcam gibi hayırlısı

Bende tam da çalışabilir raporunu almaya gittiğimde tansiyon yüksekliği sebebiyle hastanede yatmaya başladım. Hep 37 e kadar çalışırım diyordum ama benim planlarimla olmuyormus bu işler malesef son 2 ayı da sağlıkla geçirelim de başka bişi istemem

canım sen kaçıncı haftadasın ben de 20. haftadayım uyku beni çok bunaltıyor bende hafta içi 830-530 arası çalışıyorum o bile beni zorluyor ama gittiği yere kadar çalışacam ben de 37 ye kadar çalışıyım diyorum ama her geçen daha zorlaşacak gibi hayırlısı artık sağlıklı olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…