çalışan hamileler

benimde 26. haftam baslio bugun. dediin gibi giderek zorlasio hareketlerim yuruyusum bile yavasladi ya. bakalim bi 32ye varayim hele ondan sonra karar vercem en guzeli cnk bu sekilde yasamadan karar vermemis olurum

aynen canım bende öyleyim malesef ya, o yüzden sanırım 32.haftada bende çıkıcam izne

aynen canım bende öyleyim malesef ya, o yüzden sanırım 32.haftada bende çıkıcam izne
saglikla bi gelebilelim insalla sicaklar yogun calisma biraz yoruyo valla ne yalan soliim ozellikle karnim buyudukce daha da zor hareket eder oluorm. aksamlari da uykum bolunmeye basladi daha da buyucek daha da az uyucam demektir bu bakalim hayirlisi yani :)

benimde 26. haftam baslio bugun. dediin gibi giderek zorlasio hareketlerim yuruyusum bile yavasladi ya. bakalim bi 32ye varayim hele ondan sonra karar vercem en guzeli cnk bu sekilde yasamadan karar vermemis olurum
canım bakalım ya hayırlısı olsun gittiği yere kadar gideriz doğum sonrasına aktarmak daha mantıklı geliyor ücretli izin çok az ya biraz artırsalar ne olur sanki 3 aylık çocuğu bırak gel diyorlar ben inşallah ücretsiz düşünüyorum 2 yıl doğumdan sonra ama kısmet bakalım

aynen bende sirf zaten dogum sonrasina aktarmak icin istiorm 36ya kadar calismak yoksa cikarim 32de ama dediin gibi surec cok kisa bide sonrasinda ucretsiz izin almak gibi bi imkanim da yok. o yuzden sikcam disimi

ayyy evet ya daha da büyücekler :)) bende geceleri çok uyanıyorum canım sırt ağrısı bacak ağrısı oluyor geceleri, hayırlısıyla atlatsak şu dönemleri :)

ayyy evet ya daha da büyücekler :)) bende geceleri çok uyanıyorum canım sırt ağrısı bacak ağrısı oluyor geceleri, hayırlısıyla atlatsak şu dönemleri :)
sirt agrim henuz cok olmadi cok sukur ama bazen kasilma oluo bacaklarimda bi anda uyaniorm yazik esim ne yapcagini sasiriyo ben mi cok evham yapiorm bilmorm ama bisi oldu mu hemen telaslaniorm ya bisi varsa ya kotu bisi olursa die halbuki kotu dusunme iyi dusun die hep ahkam keserdim herkese her konuda ama konu kendim olunca yapamiorm nedense

bende de kasılma oluyor kızlar ya geçen gece kramp girdi bacağımı nasıl bağırdım gece gece eşim dalga geçiyor sen nasıl doğuracaksın diye :) benim şuan bel sırt ağrısı yok çok şükür ilerleyen günlerde bakalım neler olacak:) ama bebekler için her şeye değer ya onlar Rabbimin hediyesi bize:)

canım ya evham yapman normal hamilelikte takıyoruz her şeyi :)) doğumdan sonra da bebekleri takıcaz, az uyudu çok uyudu :)))

Benim 2 3 kez oldu valla gecenin bi yarisi normalde herseyle dalga gecer benimde esim ama canim aciyinca dayanamio heralde yada uyku sersemi farkinda olmadan hemen masaj yapmaya baslio :) aynen bebislerimiz gelsinde gerisi onemli diil bunlar gecici hep Allahim saglikla kavusmamizi nasip eylesin

canım benim de öyle ara ara kasılmalarım oluyor bakalım hayırlısı bakalım bu gün de çok zor uyandım bitsin gün artık dinlenmek istiyorum biraz 9 gün tatil çok şükür :)

canım benim de öyle ara ara kasılmalarım oluyor bakalım hayırlısı bakalım bu gün de çok zor uyandım bitsin gün artık dinlenmek istiyorum biraz 9 gün tatil çok şükür :)
ya evet cokda isim var aslinda bitirmem gereken ama Allah affetsin ogleden sonra bi elektrik mi gitse acaba falan die dusunmuorm desem yalan olur

benim de yoğun işim ya yargıda çalışıyorum dosyalar hakimler bitmiyor iş ama bugün son gün çok şükür :)
bu 9 gun cok iyi gelcek. yakin mesafe bi tatilde planladim 3 gunlugune ama bakalim yarin doktora gitcem izin verirse gitcem yoksa evde yatar dinlenirim o da problem diil ama izin verirse balli kaymak olcak insalla

bu 9 gun cok iyi gelcek. yakin mesafe bi tatilde planladim 3 gunlugune ama bakalim yarin doktora gitcem izin verirse gitcem yoksa evde yatar dinlenirim o da problem diil ama izin verirse balli kaymak olcak insalla
canım ben de izindeyken gittim 3 gün tatile mahvoldum orda hava değişikliği yemekler falan sürekli kustum istemiyorum tatil falan evimde oturmak istiyorum 9 gün bu aralar mide bulantılarım da oluyor bir haftadır ev yine kokmaya başladı sabahları kusarak servise biniyorum anneme giderim en fazla diyorum evde durmazsam bu da yeter bana uyumak istiyorum bir de sınırsız:)

hadi ya bak bana da aynisi olursa tatil derken iskenceye donmesin cidden ya. benimde su ara mide bulantilarim ve yanmalarim oluyo. ilk 3 ay bende hic bulanti kusma olmamisti nerdeyse ama simdi simdi nerden ciktiysa sabahlari bi bulanti oluyo aksama dogruda acaip yaniyo ki yedigim herseyede acaip dikkat ediorm ya

canım bilmiyorum benim çok kötü geçti tatil sen de dikkat et kendine canım benim mide bulantısı kusmalarım çok fenaydı 16 haftaya kadar günde 10 kez bile kustum 5 kilo verdim bu sürede daha yeni yeni yemek yemeye başladım çok şükür ama sabah bulantılarım bir haftadır çok yoğun lavabolar kokuyor mutfak kokuyor gibi

Ayy canim senin ilk baslari cidden zormus. benim hic olmadi hatta fazla bile kilo aldim diyebilirim simdi dikkat etmeye calisiorm ama 9 kilo aldim simdiden. bana da mutfak sabahlari girdiim zaman kokuyo gibi gelio umarim gecici bi durumdur

Ayy canim senin ilk baslari cidden zormus. benim hic olmadi hatta fazla bile kilo aldim diyebilirim simdi dikkat etmeye calisiorm ama 9 kilo aldim simdiden. bana da mutfak sabahlari girdiim zaman kokuyo gibi gelio umarim gecici bi durumdur
canım benim çok fenaydı ya sürekli rapor aldım işe gidemedim sürekli annemlerde kaldım çok şükür şuan iyiyim canım ben hiç kilo almadım zaten kilolu başlamıştım ben aynı kiloda kaldım şuan 75 kiloyum boyum 1,68 doktor bana zaten ilk 5 ay alma demişti ama zaten istesem de yiyemedim artık kapanış ne olur bilmiyorum ben de çok almaktan korkuyorum canım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…