Bende yalnızım ve 19:15 te evde oluyorumGenelde bir gün önceden yapıp dolaba atıyorum. Yada hazır köfte, tavuk gibi kolay şeyler hazırlıyorum. Ama ben pratik kazandım galiba çok fazla şeyi aynı anda yapabiliyorum :)
mutfakta hızlıyım yani kardesim geldi bası döndü diye korktum hani gelen rahatsız oluyormu diye korkuyorum elim bi orda bi orda bende bi orda bi orda
bunuda tuttum köfteyi buzluğa neyse koysam yapısmasa
ben buzdolabı poşetine sıralıyorum düz şekilde ağzını bağlayıp koyuyorum her poşete sayarak koyuyorum ki bir açışta bitsin diye
yanlız cok acıkmıs oldugumuz için sıkıntı cekiyorum beklemiyo kimse eziyet oluyo hepimize
sizin bugünede yemeginiz hazırdır simdi
benim yok yemeğim mahallede pazar var önce pazara uğrucam evde bişey kalmadıordan da balık almak niyetim hem pazar hem yemek yetişmez şimdi en azından balıları fırına atarım onlar pişerken bende aldıklarımı yıkar yerleştiririm iş çok yani
mikrogalgan varmı faydası olurmu acaba
canım mikrodalgada ısıtına yemekler vücuda girdiği an kansere sebep olan maddeler yayıyormuş
mesela bir yiyeceği ateşte ısıtıp yiyen insana karşı mikrodalgada ısıtıp yiyen insanın kanında ilginç bakteriler gözlemlenmiş
mikrodalgadan, su ısıtıcısından vb şeylerden uzak durun
geç olsun ama zararlı olmasın
ben haftasonları 2-3 çeşit yapıp 1-2 gün idare ederdik. diğer günlerde bir gün öncesi geceden yapardım. cuma günleri ise balık günüydü. 10 dk balık kızartırdm. böylece haftayı kapatırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?