çalışan hanımlar öneri bekliyorum

kesinlikle pratiklik önemli bazılarının eli daha ağırdır zaman yetmez ben 17:15 de evde oluyorum 17:45te oğlumun servisini karşılamak için evin önüne inmem gerekiyo yani bana kalan 30 dk oda bana yetiyo

valla aksam ne yapcam bilmiyorum ama belki yufka alıp marketten börek felan olabilir dünde kızartma yaptım

sizin bugünede yemeginiz hazırdır simdi

benim yok yemeğim mahallede pazar var önce pazara uğrucam evde bişey kalmadı ordan da balık almak niyetim hem pazar hem yemek yetişmez şimdi en azından balıları fırına atarım onlar pişerken bende aldıklarımı yıkar yerleştiririm iş çok yani

zor ama calışmayı hiçbirseye degişmem yinede bu kosturmada güzel canım

mikrogalgan varmı faydası olurmu acaba

canım mikrodalgada ısıtına yemekler vücuda girdiği an kansere sebep olan maddeler yayıyormuş
mesela bir yiyeceği ateşte ısıtıp yiyen insana karşı mikrodalgada ısıtıp yiyen insanın kanında ilginç bakteriler gözlemlenmiş
mikrodalgadan, su ısıtıcısından vb şeylerden uzak durun
geç olsun ama zararlı olmasın

ben haftasonları 2-3 çeşit yapıp 1-2 gün idare ederdik. diğer günlerde bir gün öncesi geceden yapardım. cuma günleri ise balık günüydü. 10 dk balık kızartırdm. böylece haftayı kapatırdım.

zararlı felan dediler ama net bilmiyordum:44:

bazen rahat buluyorum bazende böyle kitlenip kalıyorum ne yapsam diye

eve 19.30 a dogru geliyorum. 3 yasında cocugum var bide hamileyim :26: ya aksamdan yaparım ertesi gunun yemegini ya da sabah erkenden kalkıp ise gitmeden

ben hep bir gün önceden yapıyorum yemeğimi eve gelincede çorba yada pilav bazen her ikisi de hemen oluyor zaten. ki daqha evliyim hemen oturttum düzenimi, kv yakınımda oturuyor hep çağırır yemeğe ama ben eşimle yemk istediğim için bunlara katlanıyorum daha doğrusu seve seve

burada milyonlarca kadın vardır çalışan üstelik senden daha geç gelen...

yapacağın tek şey şu cnm .....pazar günü p.tesinin yemeğini hazır edersen işten geldiğinde hemen salı gününün yemeğini yaparsın...

bence kendine haftalık yemek listesi hazırla ona göre alışverişini yap....

ben çalışırken....eve yemek yapardım sürekli perhiz yapmak zorunda olduğumdan işe götürmek içinde öğle yemeği hazırlardım....eşimede ayrı ..........

kilo sorununz yoksa helee havada kara elli çeşit yemek yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…