- 15 Ağustos 2017
- 546
- 472
- 53
- Konu Sahibi S N O W F L A K E
-
Devam edin biraz daha dayaktan sonra araba gelir araba onemli tabi
Hangilerini canmksra bkmayn ogretmenim
yzdklarinzin çoğunu anlyamadm.
Böyle bir saygısızlığı nasıl kabul edebilirsiniz? Üstelik öğretmensiniz, gayet saygın bir mesleğiniz ve eğitiminiz var. Lütfen kendinize ve evladınıza bunu yapmayın, bu saygısız adama kendinizi ezdirmeyin. Hemen önlemini alın, yoksa bu sözel şiddet yakında fiziksel şiddete de varır. Aile terapisi vs evliliğinizi kurtarmaya çalışabirsiniz öncelikle ama işe yaramazsa bu sözel şiddete boyun eğmeyin.sen kimsin bana karışamazsn haddini bil kadınlğnı bil paranı kazan getr işine bak çocuğuna bak dyor
Bebek kucağmdayken yazmaya çalştm zor yazdm o yüzden biraz kibar yorumlar yazarsanız iyi olur mesele öğretmen olmam değlYa her şeyi geçtim de öğretmenim diyorsunuz yazınızı okumak bile işkence oldu. Bunlar yaşanırken ne diye bir de bebek yaptınız peki? Kendi paranızla bir de dayak yiyip oturun ne diyelim ki şimdi biz?
Düşnmedm mi sanıyorsunuz ama ufak bir bebekle ve aileniz arkanızda değilse işler istedğnz gibi gitmiyor maalesefEe madem sağa sola saçıyor çalışma daha iyi. O zaman ne yapacakmış ? Ne güzel karın çalışsın sen de ailene sıva.
Ben çalışmasam da istemem yok öyle telefon al, havaya saç bilmem ne takip ederim. Hesabını sorarım her kuruşun. Aile oluyorsun sonuçta evimi düşünmek zorundayım.
Bir de vurdu diyorsunuz çekmeyin bu adamı(!)
Mesele tam da öğretmen olmanız bence. Hiçbir zaman saygısız yorum yapmadım ama “öğretmen” dediğimiz insanın Türkçe’yi bu şekilde kullanması üstüne de kendini bu kadar ezdirebilmesi kusura bakmayın ama benim ağırıma gidiyor. O yüzden de konu tam olarak da öğretmen olmanız. Sizinle lanlı lunlu konuşmasına izin verdiğiniz eşinize bu tepkiyi vermeyi deneyin bence kimse bu şekilde muamele görmeyi hak etmiyor. Biraz kendinizin farkına varın.Bebek kucağmdayken yazmaya çalştm zor yazdm o yüzden biraz kibar yorumlar yazarsanız iyi olur mesele öğretmen olmam değl
Düşnmedm mi sanıyorsunuz ama ufak bir bebekle ve aileniz arkanızda değilse işler istedğnz gibi gitmiyor maalesef
Meral etmMesele tam da öğretmen olmanız bence. Hiçbir zaman saygısız yorum yapmadım ama “öğretmen” dediğimiz insanın Türkçe’yi bu şekilde kullanması üstüne de kendini bu kadar ezdirebilmesi kusura bakmayın ama benim ağırıma gidiyor. O yüzden de konu tam olarak da öğretmen olmanız. Sizinle lanlı lunlu konuşmasına izin verdiğiniz eşinize bu tepkiyi vermeyi deneyin bence kimse bu şekilde muamele görmeyi hak etmiyor. Biraz kendinizin farkına varın.
Söylediğim gibi bebeğim kucağmda kısaltarak minimum az cümleyle açklamak zorunda kaldım derdimi Türkçe katili değilim merak etmeyin..Fikirleriniz için ayrıca teşekkürlerMesele tam da öğretmen olmanız bence. Hiçbir zaman saygısız yorum yapmadım ama “öğretmen” dediğimiz insanın Türkçe’yi bu şekilde kullanması üstüne de kendini bu kadar ezdirebilmesi kusura bakmayın ama benim ağırıma gidiyor. O yüzden de konu tam olarak da öğretmen olmanız. Sizinle lanlı lunlu konuşmasına izin verdiğiniz eşinize bu tepkiyi vermeyi deneyin bence kimse bu şekilde muamele görmeyi hak etmiyor. Biraz kendinizin farkına varın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?