- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi S N O W F L A K E
-
Ben de ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum ..Burnu sürtülür belkiEvet boşanmak çok zor ama bu şekil Bi hanzodan değil.. Elle tutulur tek bir yanı yok, çocuğunuzu bırakıp zaten çalışıyorsunuz ya boşanın, ya paranızı asla vermeyin ya da ücretsiz izine ayrılın bir süre..
Ben de ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum ..Burnu sürtülür belki
Ücretsiz e ayrılırsan tamamen ona muhtaç kalacağınızın farkında olun ama. Paranızı vermeyin ve biriktirin ve dik durun arkanızda kimse olmasına gerek yok sağlığınız ve maaşınız olduğu sürece kimseden de dayak yemeyin.Ben de ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum ..Burnu sürtülür belki
Aileniz arkanızda olmasa da boşalabilirsiniz. Siz kendi babanıza para yollasanız yine döver o katıksız öküzBen de ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum ..Burnu sürtülür belki
Maaşınızın tamamını tabii ki ona vermeyeceksiniz.ortak bir hesabiniz olur harcamalara yeteccek kadar aktarirsiniz.sonrasi onu ilgilendirmez.bir kere siz anne babanıza 3000 verin bir de telefon alinkralindan görsün nasıl birseymisMerhaba arkadaşlar hem içimi biraz buraya dökmek hem de sizlerin fikrini almak için yazmak istedim..Ben 5yıldr öğretmenlik yapan 5aylk da bebeği olan bir kadınım.Eşimlw 5/yldr gurbettryiz ailelermzden çok uzakta ben bebeğim 2 aylıkken maddi skntlardsn çalşmak zorunda kaldm çok kötü nır arabamz var ve kyk borçlarmz var o yüzden..Asıl mesele şudur ki eşimle başta araba alacğz borçları ödeyelm dye konşmamaza rağmen 2yldr parayı toparlayıp araba bile alamadık ..Kendisi brktrdğmz parayı 3000tlyi babasna bana sormadan yine babasna cep telefonu 1200/tlye ...Sonra gidip kar eddceğm dye 5000liraya inek alma gbi maceralara gryor.Bunu neden yaptn dynce beni terslypr sen kimsin bana karışamazsn haddini bil kadınlğnı bil paranı kazan getr işine bak çocuğuna bak dyor ..Oysaki Benm istediğm sadece bebeğimz ufakken önce araba almak borçları silmek sonra ev alabilmek ..Ben ufackk bebeğimi bırakp çalşyorm o ise paraları sürekli bi yerlere dsğtyor soramyprm konşamyorm bir şey demeye kalkınca azarlayarak feministsin çalışmazssn çalşma lan dyor Hatta birinde böyle dedğm için vurmştu.Sizler ne dşnyosnz ne yaplablr bu konuda yorumlarnızı beklyorm
Maşallah burada olumsuz yorum yazanlara bi guzel atar yapmissin.
Keşke aynı cesareti seni döven ezen paranı yiyen kocana yapsan böyle şeyler yasamazdin emin ol !
Ayrıca kyk borcu dediğin nedir ki ?
Ayda 400 olsa ikinizinki 800 tl yapar .
Kadrolu öğretmenler gayet yüksek maaş alıyor nedir ki o para sizin için?
Ben atanamadim özelde çalışıyorum ona rağmen hem kredimi ödedim hem evimizi aldık onu ödüyoruz.
Maaş kartımda bende durur ayrıca kimseye vermem.
Bana çalış çocuğuna bak diyecek adamın da ağzına ederim bi guzel.
Pasa paşa hayatımı kurar öğretmen maaşımla da gül gibi geçinir giderim.
Aileme de minnet etmem ayrıca.
Asgari ücretle geçinip çocuğuna bakan boşanmış kadınlar var bu ülkede.
Bası dik gururlu kadınlar !
Arkadaşın biri cok güzel söylemiş aşağıda sana kalkan ele çemkir adam sana vurmuş ev araba derdindesin bu kafadaki insan aldatsada he der duruşun olsun herşey okumakla olmuyorTamam hemen bir kursa gider öğrenirim Allahu ekbeeerr şaka mısınız siz ya. ingilizce yazarsam anlar mısınız ?!Kucağmda bebeğim var ve tek el klavye yazması zor anlatılacak bir dolu şey var en kısa en öz anlatmaya yazmaya gayret sarfettim bu.Ne uzatıyorsunuz bu kadar beğenmiyorsanız okumayın topiği
Kadrolu ögretmensiniz, nasıl bebeginiz 2 aylıkken çalışmaya başladınız ki? Cocugunuz 2 aylikken yaz tatili degil miydi ? Ilginc!Merhaba arkadaşlar hem içimi biraz buraya dökmek hem de sizlerin fikrini almak için yazmak istedim..Ben 5yıldr öğretmenlik yapan 5aylk da bebeği olan bir kadınım.Eşimlw 5/yldr gurbettryiz ailelermzden çok uzakta ben bebeğim 2 aylıkken maddi skntlardsn çalşmak zorunda kaldm çok kötü nır arabamz var ve kyk borçlarmz var o yüzden..Asıl mesele şudur ki eşimle başta araba alacğz borçları ödeyelm dye konşmamaza rağmen 2yldr parayı toparlayıp araba bile alamadık ..Kendisi brktrdğmz parayı 3000tlyi babasna bana sormadan yine babasna cep telefonu 1200/tlye ...Sonra gidip kar eddceğm dye 5000liraya inek alma gbi maceralara gryor.Bunu neden yaptn dynce beni terslypr sen kimsin bana karışamazsn haddini bil kadınlğnı bil paranı kazan getr işine bak çocuğuna bak dyor ..Oysaki Benm istediğm sadece bebeğimz ufakken önce araba almak borçları silmek sonra ev alabilmek ..Ben ufackk bebeğimi bırakp çalşyorm o ise paraları sürekli bi yerlere dsğtyor soramyprm konşamyorm bir şey demeye kalkınca azarlayarak feministsin çalışmazssn çalşma lan dyor Hatta birinde böyle dedğm için vurmştu.Sizler ne dşnyosnz ne yaplablr bu konuda yorumlarnızı beklyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?