- 29 Kasım 2018
- 698
- 1.165
- 33
- Konu Sahibi S N O W F L A K E
-
Türkçe öğretmeni değildir insallah :)))ksra bkmayn ogretmenim
yzdklarinzin çoğunu anlyamadm.
Dalganızı geçin arkadaşlar.İngilizceTürkçe öğretmeni değildir insallah :)))
2 yıl sonra başlanıyor ödenmeye evet ama ikmizin de borcu var hala ödüyoruzÖncelikle kyk borçları atandıktan/çalışmaya başladıktan, üniden mezun olduktan 2 yıl içinde ödenmeye başlıyor (zorunlu). Bu hesaba göre siz 3 yıldır kyk borcu mu ödüyorsunuz? İlginç gerçekten. Bu bile başlı başına bir çelişki bence. Ayrıca maaşınızdan siz sorumlusunuz (ben öyle yapıyorum) örneğin kirayı mutfak alışverişini ödüyorum eşim faturaları yakıtı vs ödüyor. Siz de bölüştürün kaldı ki çalışan kadınlar genelde maaşının bir kısmını biriktirirler masrafı erkek yapar. Biriken parayla da ev,araba, altın gibi bir yatırım yapılır.
Kadrolukadrolu öğretmen misiniz? yoksa ücretmen mi?
eşinizde mi öğretmen?Kadrolu
İngilizce öğretmeni bile olsanız sıradan bir vatandaşta olsanız insanlar sizin derdinizi dinlemez bile kendinizi düzgün bir şekilde ifade etmeyi öğrenmelisiniz benceDalganızı geçin arkadaşlar.İngilizce
Öğretmeniyim Türkçem de pek iyi değil
Tamam hemen bir kursa gider öğrenirim Allahu ekbeeerr şaka mısınız siz ya. ingilizce yazarsam anlar mısınız ?!Kucağmda bebeğim var ve tek el klavye yazması zor anlatılacak bir dolu şey var en kısa en öz anlatmaya yazmaya gayret sarfettim bu.Ne uzatıyorsunuz bu kadar beğenmiyorsanız okumayın topiğiİngilizce öğretmeni bile olsanız sıradan bir vatandaşta olsanız insanlar sizin derdinizi dinlemez bile kendinizi düzgün bir şekilde ifade etmeyi öğrenmelisiniz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?