• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çalışan kadın olmak

Allah aşkına çalışmıyorlar madem çalışan kadınlara laf etmesinler....

Herkesin kendi tercihi çalışmkta ew hanımı olmakta kadının tercihidir. Sağlıklı olan her kadın ihtiyacı olsun ya da olmasın çalışmalı bana göre... Çalışmıyorsa da kmsenin kmseye bir şey sölemeye hakkı yok.... Sonuçta kimsenin garantisi yok...

Ama yine de tercih meselesidir!!
Ya diyoruz ama anlamiyolar...yarin adam birakir giderse ortada kalmak var ama iste..

arkadaş ortamında bulundum şöyle bir konuşma geçti, çalışmak rahat masabaşında,sen birde gel evhanımlığını gör evde 3 çocuk durmuyorlar küçükler ,çalışmak daha kolaydı dendi...Masabaşı tamamda yaşadıgımız stres,beyin yorgunluğu yetmezmi...sonuçta çocuklarımızın annesiyiz yeri gelir kızarız,ama iş hayatı öylemi lafta duysanda idare ediyosun..iş mi zor evde 2 veya 3 küçük çocuk bakmak mı? ben ev hanımlığına özeniyorum evdekiler çalışanlara...

her ikisini bi arada yürütmek en zoru..

Allah aşkına çalışmıyorlar madem çalışan kadınlara laf etmesinler....

Herkesin kendi tercihi çalışmkta ew hanımı olmakta kadının tercihidir. Sağlıklı olan her kadın ihtiyacı olsun ya da olmasın çalışmalı bana göre... Çalışmıyorsa da kmsenin kmseye bir şey sölemeye hakkı yok.... Sonuçta kimsenin garantisi yok...

Ama yine de tercih meselesidir!!

yakın geçmişe kadar çalışan kadına hiiiiç iyi bakmazlarmış, çogunluk yani. sonra kadınlar çalışmaya başlayınca bu sefer de çalışmayan kadınlara ezik ve cahil diye laflar söylenmeye başladı. bu böyle gider yani :)

Ya diyoruz ama anlamiyolar...yarin adam birakir giderse ortada kalmak var ama iste..

Aynen öle... Çalışımak bi lükstür.. Çünkü ssk yatıyor bunun emekliliği de war insanlar sırf bu yüzden bile çalışıyorlar... Amaçtır yani ewde kös kös hergn aynı şeyi yap sıkıcı... Çalışınca insan ne kadar stres altında da olsa çalışmak istiyor.. bir erkeğin eline bakmak bana göre değil.... bunun yaşlılığıda war.. bugn baktığım çocuklar yaşlandığımda bana bakabilecek mi die düşünmek yerine çalışırım kendi geleceğimi de çocuğumun geleceğini de hazırlarım we emekliliğimin keyfini sürerim.. Bu işler böyle.....

yakın geçmişe kadar çalışan kadına hiiiiç iyi bakmazlarmış, çogunluk yani. sonra kadınlar çalışmaya başlayınca bu sefer de çalışmayan kadınlara ezik ve cahil diye laflar söylenmeye başladı. bu böyle gider yani :)

Evet bu böyle gider... ben ew hanmlarına ezik demiyorum tabiii ben çalışan bi kadın olarak ew hanmlarına saygı duyuyorsam ben çalışıyorsam onlarda bana saygı duysun... atarlı atarlı konuşmalarına sinir oluyorum....

Hele bu okuyup ünv mezunu olanlara ayrı bir sinir oluyorum... okuyorlar ewde oturuyorlar ne için okudun ailen neden bu kadar para döktü uğraştı seni okutmk için diyesim geliyor.. yazık yani... ewde oturup ewimin kadını çocuklaımın anası olcm diyen çok....

bikaç arkadaşm mesela çalışıyorlar we ewlennce çalşmycm diolar şaşırıyorum...

Evet bu böyle gider... ben ew hanmlarına ezik demiyorum tabiii ben çalışan bi kadın olarak ew hanmlarına saygı duyuyorsam ben çalışıyorsam onlarda bana saygı duysun... atarlı atarlı konuşmalarına sinir oluyorum....

Hele bu okuyup ünv mezunu olanlara ayrı bir sinir oluyorum... okuyorlar ewde oturuyorlar ne için okudun ailen neden bu kadar para döktü uğraştı seni okutmk için diyesim geliyor.. yazık yani... ewde oturup ewimin kadını çocuklaımın anası olcm diyen çok....

bikaç arkadaşm mesela çalışıyorlar we ewlennce çalşmycm diolar şaşırıyorum...

hem ezik demiyorum diyorsun hem de ;

''Hele bu okuyup ünv mezunu olanlara ayrı bir sinir oluyorum... okuyorlar ewde oturuyorlar ne için okudun ailen neden bu kadar para döktü uğraştı seni okutmk için diyesim geliyor.. yazık yani... ewde oturup ewimin kadını çocuklaımın anası olcm diyen çok....''

diyorsun. ilginç...

eskiden kaynanalar evde oturan kız ararlarmış şimdi özel sektörde yemiyor oğulları sanayide mesela okumuş memur gelin istiyorlar..şimdi evdemi kalaydık yani merve:KK70::KK70::KK70:

hep diyorum yine diyorum iki tarafında kendince yükleri var ,bir ev hanımıda çok yorulabiliyor karakter meselesi..gene yataktan kalkıp koltuğa devrilenlerden bahsetmiyorum kesinlikle..biz çalışanlar kendimizce dertliyiz,ev hanımları kendilerince..bence bu konu tartışılmamalı bile,konu sahibinin tatlı düşüncelerle açmadığı çok bariz bu konuyu.

eskiden kaynanalar evde oturan kız ararlarmış şimdi özel sektörde yemiyor oğulları sanayide mesela okumuş memur gelin istiyorlar..şimdi evdemi kalaydık yani merve:KK70::KK70::KK70:

hep diyorum yine diyorum iki tarafında kendince yükleri var ,bir ev hanımıda çok yorulabiliyor karakter meselesi..gene yataktan kalkıp koltuğa devrilenlerden bahsetmiyorum kesinlikle..biz çalışanlar kendimizce dertliyiz,ev hanımları kendilerince..bence bu konu tartışılmamalı bile,konu sahibinin tatlı düşüncelerle açmadığı çok bariz bu konuyu.

işim gücüm yok acı düşüncelerle buraya konu açtım...

Aynen öle... Çalışımak bi lükstür.. Çünkü ssk yatıyor bunun emekliliği de war insanlar sırf bu yüzden bile çalışıyorlar... Amaçtır yani ewde kös kös hergn aynı şeyi yap sıkıcı... Çalışınca insan ne kadar stres altında da olsa çalışmak istiyor.. bir erkeğin eline bakmak bana göre değil.... bunun yaşlılığıda war.. bugn baktığım çocuklar yaşlandığımda bana bakabilecek mi die düşünmek yerine çalışırım kendi geleceğimi de çocuğumun geleceğini de hazırlarım we emekliliğimin keyfini sürerim.. Bu işler böyle.....
Ya zaten calismayan kadinlar kocalarinin maasiyla ovunedursun o kocalar başka kadinlarlada yiyor o paralari gormuyorlar gorselerde susuyorlar..hayat tuhaf tabi..guclu olmak gerek...adam birakir giderse ne olcak...bir insanin isi meslegi olmali tabi ..aksini soylemek cahilce olur..

işim gücüm yok acı düşüncelerle buraya konu açtım...
ev hanımlarıyla çalışan hanımların birbirine düşeceğini bilmek lazım sanırsam :KK66:neyse ayrı bir polemiğe girmeyelim bakın topiğiniz yeteri kadar polemikli şu an.ha uzadığı noktada kapanacağı coşan arkadaşlar olursa banlanacaklarıda bariz.

eh devir degişti kaynanalar da degişti. evde oturanlara ragbet epey azaıldı artık dogru. memur hatta ögretmen olanlar revaçta :D artık evlenecek kız'dan çok evlenecek memur, evlenecek ögretmen arıyorlar.

Back
X