• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan kadınla evlendiği için pişmanmış

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
benim durumum herkese ders olsun .çünkü evlenemiyorum diye çok konu açtım . 3 buçuk aylık evliyim eşim epilepsi hastası . Onunla tanıştığımızın üçüncü haftası öğrendim hastalığını ama sorun etmedim .çünkü bu hastalık normal yaşama engel değildi. Şu an bir buçuk aylık hamileyim çok mutsuzum düşük tehlikesi yüzünden hastanelik oldum ikimizde memuruz memlekete izne gittik eşim burnumdan getirdi . Anneme gitcez akşam yemeğe dedim diye sen beni takmıyorsun koca yerine koymuyorsun deDi .seninle evlendiğim güne lanet olsun deDi. Çalışan kadınla evlenmiş pişmanmış dili uzunmuş çalışan kadının. Kayınvalidem çorba yaptı hamile olduğum için çorbadan başka bişi yiyemiyorum kahvaltı yapıyorduk bana çorba koymuş deDi kızım sen yA eşim de bizi bekle diye laf sokuyordu şakasına ben de ben onu takmam yiyeyim tabi dedim güldüm bunu ciddiye alıp kıyamet kopardı ailesinin yanında nasıl beni takmaZsın diye . Bana bağırdığı için benim suratım asıldı bana Nasıl surat asarsın Benim ailemin yanında diye canını yakarım deDi bi dAha surat asarsan seni ayrılmakla ilgili bi sürü cümle kurdu . Görümceme yemeğe gittik görümcem zaten. Düğün de bin bir tavır yaptı bana sırf annem kuaföre geldi diye buzdolabının üstünde bizim iki düğün fotomuz vardı ikisinin üstünde de benim kafamı Magnetle kapatmış ben de eşime dedim ablan böyle yapmış beni sevmiyor sevilmediğini yere niye yemeğe geldi isem dedim yine ablasına toz kondurmadı. Ailem bilmiyor mutsuz olduğumu ama babam sürekli soruyor gizliyorum şu an :(

Kadınlar olarak toplumsal finsicin rolleri altında eziliyoruz. Onun için çoğumuz evlenmeyi marifet sayıyoruz sonra ortaya böyle mutsuz evlilikler çıkıyor. Yetmiyor o mutsuz evliliğe aceleyle 3.yu getiyoruz. İki kişi az geliyorsa demek. Ne dense boş sanırım

Sakin bir sekilde beni tanimadan mi evlendin calistigimi biliyordun biraz gec olmadi mi?? seklinde cevap verebilirisiniz.
Evlilik sonucta insan elinden geleni yapiyorsa ve ona ragmen olmuyorsa bu kisiyi manen de zorluyorsa ki siz calisiyormussunuz ayrilin fakat evliligin ilk zamanlari zor oluyor diyorlar bunu da goz ardi etmeyin.
Cocugu tek de buyutebilirsiniz ama buna gucunuz yeter mi sonra burada keske ayrilmasaydim diye de konu aciyorlar.
Keske ayrilsaydim diye de konu aciyorlar.
Hayat iste risk ve tercih meselesi.

Valla isterlerse taşlasınlar beni.
Ben öyle bir öküze çocuk vermem. Aldırır boşardım. Perşembenin gelişi Çarşambadan belli canım sizde. Adam yürüyen aşağılık kompleksi. Vur .tüne tekmeyi.

İnanılmaz saygısız bi kocanız var. Bunun değişmesini beklemeyin. İkili dialoglarda saygısızlık başka, başkasının yanında saygısızlık başka. Adam ileri boyuta taşımış.

Sizin yaptıklarınızda evliliğe adapte olamamış, haldır huldur konuşma olayı. Evliliğiniz düzelir mi bilemiyorum ama bu saygısızlıklar için sağlam bir tavır koymanız şart. Yersiz şaka ve şikayetlerdende kaçının. Çocuğunuza odaklanın.

iyi cesaret ben evleneli 2 seneyi gecti. Anca en erken 2 sene sonra cocuk dusunebilirim.

Bu kisilere gore degisiyor.
Evlilikten once taniyan guvenen de var maddiyat her sey yolunda olunca dusunuyorlar bir de guvene bakmadan onemsemeden de esi nasil olursa olsun maddiyat nasil olursa olsun seklinde dusunen de var herkes bir degil..
Korunarak kalan da var.

Aranızda saygı olmalı. Umarım sorunlarınızı aşabilirsiniz :dua:

nasılsa memurum ailem arkamda durur, bi daha evlenip cocuk yapamazsam hazirda dursun diye mi yaptiniz bebeği

baska ne diyebilirim ki size
bosanin cocugunuzu kendiniz buyutun aileniz arkanizdaymis zaten

Evet bile bile lades dedim 31 yaşındaydım artık bıkmıştım her karşıma çıkanın beni yarı yolda bırakmasından evlilik tozpempe geldi sanırım gözüme ama hiç te öyle değilmiş eşimi evlendim tanıdım derler yA doğru imiş

Eşiniz jenerasyonları karıştırmış heralde. Ev hanımı olup sesi daha çok çıkanlar var. Yalnız belki biliyosunuzdur epilepsi hastaları sinirli olur. Antisepresan kullansalar nöbetlerin artma olasılığı vardır. Zor bi durum yani. Onun kendi içinde neler yaşadığını bilemezsiniz. Sevgiyle şefkatle yaklaşın bence..

Back
X