Haklısınız.Önce eşimle konuşmalıyım sanırım.kocan kendine bakmayı öğrenirse ve sana yardım etmeyi bırakıp hayatı müşterek hale getirirse halledersin.
kocan kendine bakmayı öğrenirse ve sana yardım etmeyi bırakıp hayatı müşterek hale getirirse halledersin.
Teşekkürleryvz13 Allah bağışlasın. Kadın olmak zor.Siz ikinciyi düşündüğünüze göre altından kalkabiliyorsunuz demek:)
Adama bakmak derken lafın gelişi söyledim.Elbetteki kendine bakar, dediğim gibi ben evde çalışırken o yatmaz illaki birşeylerin ucundan tutar,yemek temizlik yapar.Evlilikte aksi mümkün değil zaten.Ama hakverirsiniz ki kadının yükü biraz daha ağırdır erkeğe nazaran.Adama bakmayacaksın ki o bir yetişkin,çalışan bir kadın olarak yemek temizlik ve evle ilgili başka konularda yükü edit omuzlamalisıniz ama sen baştan adama bakmak bakamamak zeminine indirgersen konuyu işin çok zor,yapma çocuk falan
valla iyiymis.ben ikinciye hamileyim bunlarin birini bile kocam yapmaz...esin yemekte yapiyomus zaten bi yemek iki gun gidiyodur diye dusunuyorum.haftada 2 gun yemek yapiyosa 4 gun yemek dusunmuyosun demektir. e vileda ve silmeyide adam yapiyosa daha ne dusunuyosun derim .kiymetini bil . cocugu annelerden biri bakma durumunda varsa hemen yapin.sehabe89 C captain price Haftanın 2 günü yemekleri eşim yapar.Haftasonu temizlik zamanıda süpürge-vileda onun görevidir.Ama daha fazlasını isteyeceğim sanırım bundan sonrası için.
Erteleye erteleye 37 oldumHerkese merhaba, 2 yıllık evli ve çalışan bir kadınım.Yaşım 26.Allaha şükür mutlu bir evliliğim var. Danışmak istediğim konu şu; Özel sektörde günde 10 saate yakın çalışıyorum.Cumartesi dahil.Eve gelmem akşam 8'i buluyor.Dolayısıyla yemek yapmak,yemek,toplamak,ertesi iş gününe hazırlık vs. derken oturmam akşam saat 10'u buluyor.Eşim azda olsa yardımcı olur ev işlerinde.Şimdi çocuk düşünmeye başladım ama içim hiç rahat değil. Ben şuan bile eve ve eşime yeterince vakit ayıramıyorken birde çocuk eklenince işin içinden çıkamam diye korkuyorum.Tavsiyeleriniz neler? Bir yanım diyor sen daha adama zor bakıyorsun çocuk olunca ne yapacaksın. Aranızda bu kadar yoğun çalışıpta eve ve eşe yetebilen,bebek büyütebilen var mı?
Allah kavuştursun canım.Erteleye erteleye 37 oldum
Suanda da zaten doğal yoldan olmuyor 3 yldır
Hepimiz bu zamanda aynı kosullardayız
İstiyorsaniz beklemeyin bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?