- 2 Nisan 2012
- 76
- 120
- 93
- Konu Sahibi moveon1881
-
Gördüm. Kendim zaten avukatim.
Ablam hemşire ve bölümdeki doktorlara şeker şeker isimlerle hitap ediyorlar. Birinin ismi "baby" 24 yaşında Doktor olduğu icin.
Trnin durumunu bilemem... burda fazla kimse takmiyor böyle konulari[/QUOTE
İyi o zaman müvekkiliniz size isminizle hitap etsin..
Ablanız da hastalarının yanında doktorlara ismiyle seslensin..
Gördüm. Kendim zaten avukatim.
Ablam hemşire ve bölümdeki doktorlara şeker şeker isimlerle hitap ediyorlar. Birinin ismi "baby" 24 yaşında Doktor olduğu icin.
Trnin durumunu bilemem... burda fazla kimse takmiyor böyle konulari[/QUOTE
İyi o zaman müvekkiliniz size isminizle hitap etsin..
Ablanız da hastalarının yanında doktorlara ismiyle seslensin..
Olabilir. Oluyorda bazen. 30 yaşıma geldim ve müvekkilim bana ismimle hitap etdi diye incilerim düşmedi. Diplomam çürümedi. Alman müvekkillerim genelde hanim ***** der, türk müvekkillerim kizim derdi...
Hic kasilmadim. Sonucda müvekkilim bana ekmek parami veriyor yani sirtindan ego tatmini yapmam anlamsiz olur
Sizin konunuzu verdiğiniz cevaplardan anladim. Adam sizi tek kadin olduğunuz icin ezikliyor. Kesinlikle dur demeniz gerek. Bu olamaz. İstemediğiniz birşeye maruz kalmamalısınız.
Direk söyleyin. Cat diye
Bilmem. Takilmazdim. Takilmadimda.
Ben yurtdişindayim. Burda Hanim Soyadi ile hitap edilir.
Benim ilk patronum bani tavşancik derdi... benimle akren cocuklari vardi bende ona ismi Volker ama Volki diye hitap ederdim.
Halada ayni işyerindeyim ve iş arkadaşlarım ismimle hitap eder...
Bey hanim filan yapmacik geliyor bana
Ben anladım sizi. Herkesin içinde uyarın bence, gülümseyerek “x hanım diye hitap ederseniz sevinirim y bey” deyin.Aynen çok güzel özetlemişsiniz.. Bide ondan yüz alıp diğerlerinden de aynı şeyi görebilirim..
Uygun anı bekliyorum ama dediğim gibi tek yapmıyor..
Olabilir. Oluyorda bazen. 30 yaşıma geldim ve müvekkilim bana ismimle hitap etdi diye incilerim düşmedi. Diplomam çürümedi. Alman müvekkillerim genelde hanim ***** der, türk müvekkillerim kizim derdi...
Hic kasilmadim. Sonucda müvekkilim bana ekmek parami veriyor yani sirtindan ego tatmini yapmam anlamsiz olur
Sizin konunuzu verdiğiniz cevaplardan anladim. Adam sizi tek kadin olduğunuz icin ezikliyor. Kesinlikle dur demeniz gerek. Bu olamaz. İstemediğiniz birşeye maruz kalmamalısınız.
Direk söyleyin. Cat diye
:)Hiyerarşiden hiç hoşlanmıyorum. Bu zemini yaratanlardan da hoşlanmıyorum. Yaşasın eşitlik ve samimiyet!
Servis şöförü bi kac kez bana ismimle hitap etti. Bir de velilerimin yaninda. Ben ayri bir yerde tek basinayken uyarmistim. "Hocam" diye hitap ederseniz sevinirim demistim. Sonra hep hocam dediİşyerinde kalabalık ortamda size biri isminizle hitap ederse onu kırmadan nasıl uyarırsınız..??
Ayyy ne kötüüü Allahim kimsenin başına vermesin
Başka derdin yokmu senin. Yaşın kaç. Avrupada bile yılda milyon eurolar kazanan adamlara ismiyle hitap ediyorum. Uçuyorsunuz valla
Hep sizin gibiler yüzünden insanlar kendini değersiz görüyor
siz nasıl uyarabilirim demişsiniz, millet de "ben hanım/beyden hoşlanmıyorum yapmacık geliyor" demiş sanki onu sormuşsunuz gibi hatta bir an acaba yanlış mı okudum diye düşündüm herkes "hoşlanmıyorum" deyince. neyse konu sahibi herkesin içinde size isminizle hitap ettiğinde onu oracıkta bozabilirsiniz veya yalnızken size "x hanım" dediğinde bunu keş
Sizce..?Sizde mühendissiniz karşınızdakide mühendis, özellikle taşeron firma mühendisi kısmını vurguluyorsunuz da sebep nedir yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?