Maddi durumunuz siz calismasaniz da size yetebilecek kadar uygunsa bebeginizi siz buyutun derim. Bizim bir aile dostumuz var, cocuguna annem bakiyor. 6 aylikken bakmaya basladi 10 yasina geldi hala bakiyor. O cocugun annesi bankaci ve isi inanilmaz yogun 7 de 8 de cikiyor. Haftada 2 gun de nobeti var. Kariyer acisindan cok iyi bir yerde. Ve bu kadin her seye ama her seye vakit buluyor. Tiyatro, konser, cocugu icin etkinlikler... akliniza ne gelirse. Ve ben ona hayranim. Ben ogretmenlik icin hazirlandim ama olmuyor, biraktim simdi evdeyim ve ileride cocugum olursa onun gibi olabilecegimi sanmiyorum. Yani ben hem calisip hem cocuguma ve kendime kaliteli vakit ayirabilecegimi sanmiyorum. O aile dostumuz gibi planli bir kisi olsaydim gonul rahatligiyla hem calisir hem de cocuguma yeterim diyebilirdim ama diyemiyorum. Bu sorunun cevabi da sizde yanit bulacak. Siz hem calisan hem de cocuguyla kaliteli vakit geciren bir anne olabilecek misiniz yoksa calistiginiz icin gergin bir anne mi olacaksiniz? Bu onemli. Bunun cevabina gore hayatinizi sekillendirmeniz de fayda var.