çalışanlar, muhasebeciler, istifa için bana bahane üretebilecek olanlar bakabilir miii

Bu sizin ilk işiniz mi? Hicbir usulü bilmiosunuz calismazsaniz o parayi zaten hak etmemis oluyosunuz. Dediginiz gibi bi uygulama zaten yok acip isci kanunu bakin gun gün sayip para odemek diye bisi yok. 5 aydir calistiginiz icin yarım maaş ihbar tazminati ödemeniz lazim zaten kıdem falan söz konusu bile degil. Adamlari yari yolda biraktiginiz icin hak etmemis oluyorsunuz onu hukuken. Yapacaginiz en mantikli hamle noterden ihtarname cekerek ayrilmak. O ihtarnameye de yapilan usulsuzlukleri yazmak. Dilekceyi isleme koymayabilirler kotu niyetlilerse zaten ki öyle uzerinde usulsuzluklerimi yazan dilekceyi ben bi isveren olarak anında yakarım gerizekali degilsem :) ya agzinizla tehdit edip efendi gibi bi istifa dilekcesiyle anlasacaksiniz. Ya yarım maaş odeyip gideceksiniz. Ya ise gitmeyip kendinizi attirmaya calisacaksiniz. Ya da noterden ihtarname cekeceksiniz usulsuzluklerin yazili oldugu. Ya da calisma bakanligina ihbar edip siz iş ustundeyken gelmeleri lazim onlari gogusleyip öyle ayrilacaksiniz. Siz ne ayranim dökülsün ne... istiyorsunuz. Öyle bi dünya yok. Hem hicbiseyden haberiniz yok hem cin olmadan adam çarpma pesindesiniz. Normalde isciden yanayimdir. Ama bi sakin olun saglikli dusunemiosunuz su an. Bahane üretmek nedir ilkokul meselesi mi. Dün evde elektrikler kesikti ogretmenim gibi. Sacma sapan bahaneye kim inanir. Hadi diyelim inandi. Bir ay sonra anlayacaklar baska ise girmek için gittigini. O zaman arkandan dava açarlar ihbar icin. Mantıklı olun lütfen. Vekalet masraflari ihbardan daha cok tutar. Sen madem ugrasmak istemiyorum diyosun o zaman yarım maasini birak git. Kafan rahat olsun.

IHbar tazminatini sen onlara ödeyip hemen birakabilrisin istersen.maddi durumun uygunsa tabiiki

O tarz çıkışta zaten tazminat alamaz tazminat alacak sekilde çıkış verilmiyor diye demek istedim ben
Tazminatta alır ben yeni ayrıldım tazminatta alıyorum çünkü şirket hukuğa aykırı davranıyor, aynı şekilde bu şirkette maaşı düşük gösteriyor bu nedenle ayrılırsa tazminatını alır

Zaten çok iyi niyetli bir kurum olmadığından vicdanen rahat olun bir bahaneye ihtiyacınız yok yasal olarak haklı durumdasiniz ihbara gerek yok bence daha iyi şartlarda iş buldugunuzu açıkça söyleyin ezilip buzulmeye hiç gerek yok herkes iyi şartlarda çalışmak ister işverenin önceliği kendi olduğu gibi işçinin önceliği de kendisidir h
elelili kalifiye eleman iseniz hiç dusunmeyin sizin şartlarımızı iyilestirmek adına herhangi bir adım atmayan bir işyeri için fazla vefakar buldum sizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…