- 20 Haziran 2023
- 612
- 1.482
- 28
Merhaba kadinlar kulubu. Esimle cok kotu tartistik sizden oneri almaya ihtiyacim var. Onceden calisiyordum sonra bir taciz vakasi uzerine isten ayrildim bayagi olayli bir sekilde esim ogrendi patronu dovdu vs. Oncesinde de biz ayni sirkette calisiyorduk orda tanismistik orda da bir kac kisi tarafindan asilma olaylari olmustu. Esim bunlardan sonra artik calismami istemedi. Bende tamam demistim ama simdi maddi yonden bayagi zor durumlardan gectik. Esim bir ara issiz kaldi sonra asgari ucretle kendi isi olmayan bir is yapti simdi kendi isi olan bir is buldu. Ama hala maas alamadi bir ayi gecti surekli beni oyaliyor. Bende artik bu durumdan sikildim calisip para kazanmak istiyorum dedim. Ama tartisma cikti bende iyice delirdim beni kisitlamasina o zaman bosanalim ben oyle calisicam dedim. Iyi bosan oyle calis dedi cikti evden ne yapicam ne tavsiye edersiniz.
Guncelleme
Esimle konustuk sakinlemis halde geri geldi. Pisman olmus oyle sert tepki verdigi icin ozur diledi. Gercekten kendini yetersiz hissettigini soyledi. Birde ben cok narinmisim yine calismamdan endise ediyormus ama istiyorsam birlikte duzgun bir is bulabilirmisiz benim icin. Bosanma lafina da cok icerlemis bende onun icin ozur diledim. Simdi geriye is bulma kaldi birlikte cv mi duzenlicez tanidiklarina felan sorcak is icin. Ohh rahatladim.
Guncelleme
Esimle konustuk sakinlemis halde geri geldi. Pisman olmus oyle sert tepki verdigi icin ozur diledi. Gercekten kendini yetersiz hissettigini soyledi. Birde ben cok narinmisim yine calismamdan endise ediyormus ama istiyorsam birlikte duzgun bir is bulabilirmisiz benim icin. Bosanma lafina da cok icerlemis bende onun icin ozur diledim. Simdi geriye is bulma kaldi birlikte cv mi duzenlicez tanidiklarina felan sorcak is icin. Ohh rahatladim.
Son düzenleme: