• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışıcam çalışmicaksın tartışması

Evet aydinlandi. Sikayet sonucsuz kaldi istifa edildi baska?
Amaan bana ne? Devam edin kocanızın “erkekliğiyle” böbürlenmeye. Bir gün bir şeyi yanlış anlar, bir şey duyar o güzide erkeklik sinirine hakim olamaz o yumruk size de döner.
Sinirini öfkesini şiddete başvurmadan çözemeyen adam gün gelir size de yapar. Ama bana ne. Bazıları da böyle şiddet sorunu olan adamı cazip bulur

Amaan bana ne? Devam edin kocanızın “erkekliğiyle” böbürlenmeye. Bir gün bir şeyi yanlış anlar, bir şey duyar o güzide erkeklik sinirine hakim olamaz o yumruk size de döner.
Sinirini öfkesini şiddete başvurmadan çözemeyen adam gün gelir size de yapar. Ama bana ne. Bazıları da böyle şiddet sorunu olan adamı cazip bulur
Evet size ne? Anlamadan dinlemeden hic birsey yapmaz esim. O yumruk bana asla donmez siz kendi siddetsiz kocalarinizla devam hadi gidebilirsiniz konumdan.

Kocanın adamlığı mantıklı olup olmamasiyla ölçülür. Daha geçenlerde kız arkadaşına laf atan p*çi kavgada *ldürdü diye bir genç hapse girdi. Oysaki mantığıyle hareket edip duymamazlıktan gelseydi hayatlarına devam edeceklerdi ve özgür olacaktı.

Sen neden her girdiğin işte taciz ediliyorsun? Bence sorulması gereken soru bu. Dağ ayıları evet her yerde var ama sürekli sana rast geliyor olması sınırlarını doğru çizemediğini gösterir. O sınırları sen çizemediğin için de eşin bence kendince böyle bir çözüm bulmuş. Tüm tacizlere rağmen çalışacaksın diye baskı mı yapsaydı? O zaman doğru adam mı olacaktı gözünde?

Hayır zaten erkekleri en tepede tutmak değil bu zaten 7 yıl sevgili kaldık biz 2 yıldır evliyiz 9 senedir gayette iyi tanıyorum ve en doğrusunu zaten bilir çalışma derse vardır bi bildiği der susarım ben zaten okumadım 26 yaşındayım 10 yıldır çalışıyorum okumayıp sadece normal bi fabrikada çalışabilirim mesleğim olsa esim zaten çalışma demez ama bana suan cik dese ben çıkarım yani insanlar bazen anlamıyor herkesin kendi özgür düşüncesi ve herkes saygı duymak zorunda haksızmiyim? Kimse kimin ne yaşadığını bilemez
Fabrikada çalışıyor olsam banada eşim çık derse çıkarım.

Back
X