Çalışığım yerde patronun oğlu sürekli hakaret ediyor :( :(

sekr

GardolabımızEfLaTuN Olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
214
8
318
Ankara
Selam kızlar canım çok sıkkın yaklaşık 1 yıldır beyaz eşya firmasında çalışmaktayım, işlerimin yoğunluğun biraz neyse bundan 3 4 ay önce patronun oğlu askerden geldi gelir gelmez evlendi ama adama bir türlü ısınamadım sürekli tartışma sürekli beni aşağılıyor orda burada dedikodumu yapıyor, neyse dün yine tartıştık çalıştığım iş yerine temizlikçi alındı bunlar temizlik yaparken bana kalk yardım et dedi bende etmem dedim benim işim bu değil dedim sonrasında baya tartıştık bu üzerime yürüdü senin azına s....rım dedi ben şok oldum bir şey diyemedim sadece laf sokmakla yetindim oradakiler bunu dışarı çıkardı canım çok sıkkın babasına söyleyecektim söyleyemedim çünkü babasını sürekli bana karşı kışkırtıyor patronda yani babası da bazen azarlıyor, benim bu işe ihtiyacım var maddi durumum iyi değil yakında evlenecem para yok nişanlıma söyledim gelip dövecem yıkacam orayı dedi zor engelledim ne yapmam lazım lütfen bir akıl verin :

yuhhhhh istediğiniz kadar ihtiyacınız olsun,nasıl duruyorsunuz hala orada...başlarım öyle işe yarın da ana avrat dümdüz gider o şahıs utanmaz ahlaksız adam.şikayet bile edebilirsiniz belki araştırın derim,tabi vatanımızda her gün birileri kocaları tarafından öldürülüp bişey yapılmazken sizin konunuz için ne gibi bir adım atılır bilemem...

Buna mobbing deniyor.
Ve artık ciddi cezalar var.
Şikayet edin.

nereye şikayet edicem kime ne dicem

Çalışana hakaret suçtur, sgk ya şikayet edin

Ve iş aramaya başlayın, bu duruma gelmiş bir diyalog düzelmez, daha da kötüye gider

Çalışana hakaret suçtur, sgk ya şikayet edin

Ve iş aramaya başlayın, bu duruma gelmiş bir diyalog düzelmez, daha da kötüye gider

güzel ablam şikayet edicemde orda kameralar var birde silerlerse görüntüleri nişanlım yine aradı gelip dağıtacam orayı dedi yalvardım yakardım anlatamadım birde bu çıktı ya

güzel ablam şikayet edicemde orda kameralar var birde silerlerse görüntüleri nişanlım yine aradı gelip dağıtacam orayı dedi yalvardım yakardım anlatamadım birde bu çıktı ya

İhbar hattını arayın 170 'i, görüntüleri silseler bile şikayet incelenir, sgk bu konulara çok titiz davranıyor. Aradığında bilgi de alabilirsin, konuyla ilgili kişiler daha doğru yönlendirebilir seni. Nişanlına niye anlatıyorsun madem tepkisi seni rahatsız ediyor. Her erkek böyle bir durumda isyan eder, biraz idareci olun, her detayı söylemeyin

Birincisi şahit bulabilir misin?
İkincisi böyle bir şeyi nişanlınla paylaşırsan erkek adamı istesende tutamazsın, aferim ona!
Böyle bir durumu ben yaşıyor olsam o patronun oğlunu iti.. d.. sokardım orası ayrı..
senin ihtiyacın olduğunu biliyorlar, sömürüyorlar arkadaşım buna izin verme..
ihtiyacın olabilir ama inan bana bu yaşadığın durum aldığın üç kuruşa değmez o paraya bir çok iş de bulursun..

Çalıştığın yerde sigortalı mısın???? Sigorta yoksa zaten kafadan gittiler.

sigortalıyım ama 1 yılım dolmadı arkadaşım var avukat ona sordum direk çalışma bakanlığına şikayet et dedi

Aile ve sosyal politikalar bakanlığı ilgilenirmi acaba bu konuyla kadın sorunlarına baya eğiliyorlar

iş aramaya başla bencede hemen..
terbiyesiz hödük...

Olurda isi o an terk edersen seninle evlenwn kadinin aklina yanayim delisin sen de cik git
Aptal

ben senin yerinde olsam baska iş arardım vakit kaybetmeden nasıl o yüzü buluyor onuda anlamadım herkesemi böle nişanlında ii çalıstıro-ıyor vala ama sölemeseydin keske direk cıksaydın allah korusun bişe cıkar adam dengesizmişbuarada aile sosyal politikalar bişe yapamaz sanmıyorum kadını iş kura yönlendirecektireş baskısı aile baskısı olsa haklısnız yada kalacak yeri olmassa

aç kalacağımı bılsem bıle o adama anlayacağı dılden cevap verıp anında o ışten ayrılırım.
Şıkayet etmende şart mobbıng dıye geçıyor hatta senınkı mobbıngı bıle geçmış resmen hakaret edıyor adam
temız bı dayağıda hak etmış

Ya onceden demiyordum dun aradi agliyordum zorladi yemin ettirdi anlattim benim nisanlimda normal degilki o da psikopat eger kavga edersen Beni hgoremessin dedim napim basi belaya girmesin

Anlamadin ne demek istedigini

diyorki isi birakirsan patronun ogluna seninle evlenen kadinin aklina yanayim,delisin de oyle git diyor.. Aptal diyerekte kizmis arkadas..

Bencede orda rahat yoksa yeni is bakmaya basla yada babasina soyle ama tepkisi ne olur ? Herhalde askerlik hemende evlilik psikolojisini bozmus bayagi

Zaten manyagin teki surekli benle ugrasiyor buda bardagi tasiran son damla oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…