Çalışığım yerde patronun oğlu sürekli hakaret ediyor :( :(

Bu isten bir sey cikmaz Üzgünüm. Eninde sonunda o isten cikacaksin ya da cikartacaklar. O yuzden kendine is bul.ben olsam bi daha adimimi atmam ama sen bilirsin.

Hic bir is senden kiymetli degil. Para yoksa yeni is bulana kadar bekleyin veya sadece nikah yapın gecin.gonul neler neler ister ama olmuyorsa sabretmek gerek.

Savcılığa şikayette bulunabilirsiniz örneğin deneseniz? buna mobbing denir. Artık şikayetçi bayansa çok daha özen gösteriliyor.Hakaret ve sövme şerefe karşı suçlardır.Burada sövme var.Hakaretten daha ciddi,kesinlikle şikayetçi olmalısınız.Şahit vs. önemli değil en azından o mahkeme sürecini yaşamaları bile onlara ders olur.Uzlaşma imkanı da var bu suçlarda şikayete bağlı olduğu için.Bence kendinize saygınız gereği kesinlikle yanlarına bırakmayın.

Saçmalığa bak hadsiz yaa böylesine de adam diyorlar:113: Çık arkadaşım o işten senin gururundan huzurundan önemli olan ne var öyleleri laftan bile anlamaz Çıkmadan öncede yüzüne su çarp kendine gelsin Ben olacaktım ki senin yerinde sürüm sürüm süründürürdüm her yere şikayet ederim

az önce 170 i aradım ordaki bayan yârin arayın şikayetinizi alalım dedi önce gidip babasına söylicem sonra çalışma bakanlığı, aile ve sosyal politikalar bakanlığı savcılık her yere şikayet edecem görecek gününü

hem hiç arkana bakmadan çık o işyerinden. ve o kadına küfüreden saygısızıda savcılığa şikayet et. iş yerinde güvenlik kamerası varsa kayıtların alınmasını iste savcılıktan. ve bu kayıtla sgk yada şikayet et.

Babasının seni ikna etmesine izin verme.Her ne kadar bu konuda ümitsiz olsam da... Savcılığa da şikayette bulun sormak istediğin bir şey olursa özel mesajla ulaşabilirsin bana.

güzel ablam şikayet edicemde orda kameralar var birde silerlerse görüntüleri nişanlım yine aradı gelip dağıtacam orayı dedi yalvardım yakardım anlatamadım birde bu çıktı ya

Kamera kayıtlarını silseler bile geri getirme imkanları oluyor bu tür işlerin uzmanı olan polis ve bilgisayar müh.var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…