3 yaşına kadar devlet hiç bi anneye izin vermiyor12 aylık çok erken değil mi bence bi çocuk 3 yaşına kadar anneyle zaman geçirmeli
Bu yüzden çalışan ve bebeğini krese veren dedim yoksa uzaktan bakanlar yadirgiyorlar bu durumubizim kres daha kucukleride aliyor. verenle r cok memnun. sen millete bakma. birazdan burayada gelirler moral bozmaya. ben ikide verdim herkes laf eder anca kimsede yardim etmez. Çok memnunum. hergun yaratici oyun ve aktivite yapiyorlar. hic yemeyen kizim hem puturluye alisti hem istahi artip kilo aldi. ingilizce süper. piyano müzik dersleri başladı. verdigin kresi iyi seç derim. ucuz diye kotu bir krese verme.
aynen benim arkadasimda o yaslarda verdi. herkes laf soyledi ama şimdi cok memnun.Bu yüzden çalışan ve bebeğini krese veren dedim yoksa uzaktan bakanlar yadirgiyorlar bu durumu
Arastiriyorum önemli olan guvenebilecegim bi yer olması maddi yanını hiç düşünmedim zatenaynen benim arkadasimda o yaslarda verdi. herkes laf soyledi ama şimdi cok memnun.
insanlar acimasiz. sanki cocugu iskenceye gonderiyormusuz gibi davraniyorlar. hatta uzmekten zevk aldiklarini hissediyorum. Artık kresler cok profesyonel. ama dedigim gibi iyi bir kreşe vermelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?