Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Çalışıp bebeğini krese veren anneler

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Tesekkur ederim bu bilgiler çok isime yarayacak :)

Kreş cok iyi. Kreste buyudum. Annesi ile buyumus yasitlarimdan her zaman basarili oldum. Cocugum olsaydi mutlaka cok guzel bir krese verirdim. Satranc ogrensin, yabanci dil ogrensin isterdim.

Kreş cok iyi. Kreste buyudum. Annesi ile buyumus yasitlarimdan her zaman basarili oldum. Cocugum olsaydi mutlaka cok guzel bir krese verirdim. Satranc ogrensin, yabanci dil ogrensin isterdim.
Annenize karşı kirginliginiz oldu beni krese verdi diye çocukken

Annenize karşı kirginliginiz oldu beni krese verdi diye çocukken
Hayir aksine minnettarim hayata daha donanimli baslamami sagladilar. Nasil desem okuma aliskanligini okula baslamadan kazanmis, okuma yazmayi biliyor, yabanci dil temelim var, satranc biliyor olarak okula basladim ve diger cocuklar (benim zamanimda krese giden cok yoktu) bana garip geliyordu. Kres hocam cok idealist bir kadinmis sagolsun cok sey katmis bana. Secim onemli acikcasi sadece oyalanacagi, oyun oynayacagi bir yerse anlami yok. Egitim alsin cocuk ileride sana dua eder.

Ben bebeğim 12 aylıkken ise baslicam bakacak kimse yok bebeğini krese veren anneler nasıl memnun musunuz
Kreş çocuğu çok geliştiryor evde annen bile baksa biryerden sonra yetersiz kalıyorlar yemesi içmesi,konuşması herşeyi olumlu yönde değişiyor ama ilk sene biraz fazla hasta oluyorlar bence gözün arkada kalmasın.

Benim kızım da 13 aylık. 27 aya kadar ben bakacağım. Devlet o kadar izin veriyor. Bakıcı istemiyorum. Önünde tv açıp oturacak mutlaka bakıcı. Kreşe vermeyi planlıyorum. Ben de annemin işyerinde kreşe gitmişim zamanında. Okuma yazma biliyordum ilkokula başladığımda. Kızım da 27 aylık gidecek de nasıl bırakacağımı düşününce kalbim sıkışıyor şimdiden..

verilebilir kreşe ne yapıyorlar kreşde dövmüyolar sövmüyolar ne var bunda.annelerle evde olsa ne olacak annenin başı işten güçten kalkacakta yemesi içmesi altının değişmesi dışında bebeğiyle oyunlarmı oynayacak.kreş ölemi gün boyu aktivite var.daha bile iyi olabilir güvenilir bir kreşte.

Bende konu sahibesi gibi kara kara dusunenlerdenim. Bütün yyorumları nerdeyse aglayacakmis gibi okuyorum ama sizin yorumunuz güç ve cesaret verdi nedense. Bu annelik ne zor şeymiş krese verirsem sanki ona kkötülük yapacakmisim gibi hissetmeme neden oluyor. Terk etmek gibi algiliyo beynim bunu.. Ben neden böyle oldum

öyle bacım yaa hiç düşünme kreşlerde bişi yok tertemiz bakılıyor çocuklar üstelik emanet diye daha çok titriyorlar üzerlerine .anası bakanın bebesi büyüyoda kreşe gidenin bebesi büyümüyormu.benim çocuklarda kreşte büyüdü.çok şükür bi şeyleri eksik değil.kızım küçükken tatillerde işe git beni kreşe bırak derdi oğlumda öleydi kreş yok bugün deyince bozulurdu onlara hafta sonu aktivite hazırlayıp kreşi unutturacam diye helak olurdum.tip ev hanımları eş dostlar vardı hayatımızda ayyy yazık bebeler kreşe gidiyor diye acırlardı meğer can atarlarmış bizde versek diye hep yakaladım vallahi.

aynen benim çocuklar ik başladığında feryat figanlardı.bir gün gizlice kapıdan baktım ne göreyim on saniye önce yerlere yatan çocuk panduflarını hızla giyip oyun köşesine koştu az evvelki bebe o değildi yahu.bende helak oluyordum iş yerinde vah tüh diye.

İnşallah bebeğimi kresten aldıktan sonrada uyuyana kadar onunla vakit geçirmeyi eğitici oyunlar oynamayı dusunuyorum bu konuda Şermin carkacinin oyun takvimi var her güne bir oyun var.ondan yararlanmayi dusunuyorum.onun bir kitabında kızını 14 aylıkken krese verdiğinden bahsediyordu guvenebileceginiz bir krese verin içiniz sonuna kadar rahat olsun diyordu

bende oğlumu 3 yaşında kreşe verdim. pişman değilim oğlum çok sosyalleşti. şimdi ikinci bebek geliyor bunu da kreşe vermeyi planlıyorum. bizler evde kreşteki kadar faydalı olamıyoruz. çalıştığım için kreşe verdim tabi ki ama faydasnı da çok gördüm

Siteyi üye olmadan takip ediyordum Urfa ve kreş deyince üye oldum sana yazmak için canım :) Ben de Urfa dayım oğlum kreşte. Özelden msj atarsan yardımcı olayım.

.....

Evde bakıcıya bıraksan nasıl birisi olacak ki donanımlı biri olmayacağı kesin. Çocuğunla oyun oynayıp aktivite yapmaz sosyalleşmesine yardımcı olmaz. Ancak temel yaşam ihtiyaçlarını karşılar. Kreş öyle değil mis gibi bakılıyor, yaşıtlarıyla iletişim kuruyor etkinlik yapıyor.

Bahar dönemine falan denk gelirse rahat alışır yoksa sürekli hastalanıp izin almak zorunda kalabilirsiniz
Benim bakanım vardı 3 yaşında başladılar kreşe ama kreşlerde 4 aylık Bebek bile var içiniz rahat olsun
Kışın hastalık çok oluyor ilk yılı ise çocuğun kreşte çok hasta oluyor Oyüzden yazdım isin işleri sizi sıkıntıya sokabilir diye yoksa rahat edersin sabah at kreşe akşam topla

Ben 1 aydır kreşe veriyorum oğlumu 2 buçuk yaşında.Onda bi farklılık gözlemledim.Yabancı çocuk ve insanlara teması çok yakındı.Evde hırçın ve agresif.Ana okulu araştırmaya başlarken baktım oğlum kreşten çıkmak bile istemiyor.Hemen kayıt yaptırdım.İlk hastalandı şimdi alıştı.Çok usluymuş kreşte.Yemek yemeye başladı.Elini daha güzel kullanıyor.Memnunum yani.İnşallah evdeki agresifliği de düzelir (((Ve inşallah siz de iyi bir yuva bulabilirsiniz.

Ben de aynı durumdayım şu an 13 aylığız devlet 2 yıl veriyor iki yaş sonrası bile kabusum olmaya başladı şimdiden inşallah güzel bi kreş bulabiliriz

korkmayın anneler, ben de 16 aylıkken verdim oğlumu kreşe. doğru dürüst yürüyemezdi bile. güvenilir temiz ferah bir yer bulabiliyorsanız kesinlikle bakıcıdan daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…