3 yaşına kadar devlet hiç bi anneye izin vermiyor
Ayni konuyu ben acacaktim siz acmissiniz. Benim de oglum 12 aylik. Calismak zorundayim artik. Kres arayisina girdim. Kv ile birlikte yasamama ragmen bakamam sinyalleri veriyor. Ya cocugumla calisabilecegim bir is bakiyorum ya da kreş. Ama cok erken diye de vicdanim sizliyor. Bakici asla dusunmuyorum. Eve saplanip kaldim.
Sizin gibi avukatim ben de. 2yildir calismiyorum. Bulundugum ilcede de 3 tane buro var. Buralarda is bulmam oldukca zor. Uzaga gitsem cocuk nolcak. Babaneye asla guvenmiyorum zaten. Gecen bi isim var 2 saatlik dedim cocuk nolucak diyor. Yani butun gun calissam napicaksin. Esim de diyor zaten hayatta bakmaz diye. O yuzden kreslerde calismaya bile raziyim.Sizin halihazırda işiniz yokmuş anladığım
Eğer bir mesleğiniz yoksa kreşlerde iş bakın
Çocuğunuz da kreşe gider oğlumun kreşinin mama yapan teyzesi vardı oğlu da kreşte idi kadın çocuklarla da çok iyi anlaşırdı
Bir de o nasıl Kv millet bakayım diye ölür bu aynı evde bakmam diyor
AnladımSizin gibi avukatim ben de. 2yildir calismiyorum. Bulundugum ilcede de 3 tane buro var. Buralarda is bulmam oldukca zor. Uzaga gitsem cocuk nolcak. Babaneye asla guvenmiyorum zaten. Gecen bi isim var 2 saatlik dedim cocuk nolucak diyor. Yani butun gun calissam napicaksin. Esim de diyor zaten hayatta bakmaz diye. O yuzden kreslerde calismaya bile raziyim.
Bakıcı niye düşünmüyorsun ? Ben de çalışıyorum annem bakıyor da . Başka arkadaşlarım genelde 3 yaşına kadar bakıcıya verdi
12 aylık bebekle bir kişi ilgileniyor zaten çatı olarak kreş daha güvenli gibi hissediyorumBence 3 yaşına kadar olmadı en az 2 yaş derdini anlatacak yaşa kadar bakıcı bakmalı bireysel ilgilenilmeli bebişle tabi o da güvenilir olacak. Onu bulmak da zor. Olmadı kamera falan. Allah yardımcın olsun
Bebeğim bakiciyla evde yalnız kalacak kreste hem bir yönetici oluyor hemde kamera orada da bebeginle bi kişi ilgilenecek ama sürekli onu kontrol eden birileri olacak.ben istanbulda oturuyorum ama urfada gorev yerim orada kimseyi tanimiyorumBakıcı niye düşünmüyorsun ? Ben de çalışıyorum annem bakıyor da . Başka arkadaşlarım genelde 3 yaşına kadar bakıcıya verdi
Maddi açıdan değil güvenlik açısından kreş istiyorum söylediklerine bire bir katılıyorum hamile olduğumdan beri bunu dusunuyorum bebeğim 5 aylik ama ben simdiden kres araştırmaya basladim bebeğim daha iyi nerde olabilir onu dusunuyorumbende 1 yaşında verdim memnundum.burada da çok sordum o zamanlar çok yorum aldım hatta çocuğumu verirkeni geçtim daha beter vicdan azabı duyacağım şeyler söylendi.,güveneciğim kişilerde iş ciddiyete binip bakmaya geldimmi vazgeçtiler,en azından kreşte kalabalık ortam dedim biri görmezse biri görür bişey olsa dedim ,sabah ağlaya ağlaya işe gittiğimi bilirim.1 yaşın kreş için küçük olduğunu herkes biliyor kim ister ki sabah uykusundan uyandırıp çocuğu kalabalık gürültünün içine soksun dışarıdan şu çok erken 3 yaş ideal vs yorumlardan nefret ediyorum yani ,konu sahibi bakıcımı kreş mi diye sorsa tamam ,kreşe veren varmı diye sormuş demekki güveneceği kimse yok ,yada bakıcıya verilecek para sıkıntı olabilir ,ama kararlarınızda maalesef duygusallığı bir kenara bırakmanız gerekiyor.
Kv dem eltimin çocuklarına bakıyor çocuklar tv izliyor surekli.soylediklerinizde çok haklisinizAnneanne babanne çocuğa ne verecek etkinlik yaptırabilen montesorri vs bilen anneanne babanne varsa ne ala,gene de daha fazla insan görmesi şart, o yüzden kreş bakıcıdan daha faydalı bence
Maddi açıdan değil güvenlik açısından kreş istiyorum söylediklerine bire bir katılıyorum hamile olduğumdan beri bunu dusunuyorum bebeğim 5 aylik ama ben simdiden kres araştırmaya basladim bebeğim daha iyi nerde olabilir onu dusunuyorum
Gideceğim Yerde kimseyi tanımıyorum oturduğum yerle çalışacağım şehir farklı bebegimle yalnız gidicem.benim bebegimle bi kişi ilgilenmesi gerekir zaten 1,5 yaşına gelmeden grup yapmazlar diye dusunuyorum veren kisilerdende öyle duydumBenimki 24 aylık gitti 12 aylık göndermezdim sanırım
Bebeğime 3,5 aylıktan itibaren şirketten bulduğum hiç tanımadığım bir bakıcı baktı günde 11 saat haftada 6 gün
Uzaktan hoş gelir modunda değilim ama bebek bakan kreşi iyi araştırmak lazım zira farklı yaş ve gereksinimdeki bebekleri bir araya alıp az sayıda kişiye baktırıyor bazıları
Mesela sizinkinin yürütülmesi vs gereken yaşta bir kaç da bebek olunca bebekler ağlayınca sizinkini yürütmek ile ilgilenemeyrbilirler
Ortam vs sorunu yoksa olabilir ama evinde düzeninde bir yıl daha kalması daha uygun olabilir sanki
Çocuk gelişimi mezunu genç kızlar vs olabiliyor
ilk bebekliği bitmiş bakacak kişinin annelik deneyimi olmasa da olabilir kreşteki yardımcı öğretmen olan meslek lisesi mezunu kişilerden bir bakıcı ve ev ortamı da bir alternatif olabilir mi
Çok tesekkur ederim gerçekten benimle aynı durumda olmus birinin fikirlerini almak çok önemli benim icin benim evimde tv yok baska bir sehirde calisacagim icin bebegimle yalniz gidecegim ben birakip ben alacagim krestenhiç canını sıkma ben de geçtim senin geçtiğin yoldan ayrıca bu konuda çevrendeki kimseden yorum alma psikolojin daha çok bozuluyor.güvenlik bende de ön planda oldu birde akşama kadar tv karşısında olmasını istemiyordum.çok şükür çocuğum büyüdü size tek tavsiyem kreşe kim bırakıcaksa siz yada eşiniz ağlamasına duygusal yaklaşmayın ,verdiğinizde arkanıza dönüp bakmayın siz verirken ağlayan kendini parçalayan çocuk içeride farklı oluyor gülüp oynuyor.ama çok iyi araştırın kreşi
Tek kişi olacaksa çok iyi olur tabiiGideceğim Yerde kimseyi tanımıyorum oturduğum yerle çalışacağım şehir farklı bebegimle yalnız gidicem.benim bebegimle bi kişi ilgilenmesi gerekir zaten 1,5 yaşına gelmeden grup yapmazlar diye dusunuyorum veren kisilerdende öyle duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?