Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Çalışıp bebeğini krese veren anneler

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
oğlumu 28 aylıkken yani 1.5 ay sonra verıcem . oglum 3 aylıkken basladım işe evde babaannesı bakıyor altı bezlı verıcem o bıraz sıkıntıya sokuyor benı katı gıdada yemıyor. maltepe beledıyesı kresler actı oraya baslayacak beledıye kresı nasıl hıc bılgınız varmı?

Ben de 30 ay civarı vermeyi düşünüyorum ama nedense çok duygusallaştım . anneannesi bakıyor şimdi 26 aylık.Alışır mı ağlarmı kreşte kızarlar mı ne biliyim birsürü şey nasıl güveneceğim korkusu da var.Huyunu bilmezler çocuğun.Sizce kreş eve mi yakın olmalı işyerime mi.Eve yakın olan biyer var gidip bakacağım şimdiden.Bir de iş çıkış saatimle ucu ucuna geliyor çocuğun çıkış saati.Trafik olsa gecikirim yani.Otobüste sıkıntılı sürekli sefer iptalleri oluyor.İşyerimden de erken çıkmam gerekecek 35-40 dk gibi .Morale ihtiyacım var.

ben büyütüüm şimdi 2. çocuğum için seninle aynı durumdayım daha 7 aylık şuan annem bakıyor ama 18 aylık olunca yani önümüzdeki yaza bende kreşe vericem mecburen ,anneme daha fazla kal diyemem onunda dinlenmeye ihtiyacı var

Maşallah size. Ben 2.yi düşünemiyorum şimdi .18 aylık alan yerler var mı .Benim aradığım yerler 2 yaş için bile almıyorlar .10 yer aradım 2 tanesi alırız dedi.

Maşallah size. Ben 2.yi düşünemiyorum şimdi .18 aylık alan yerler var mı .Benim aradığım yerler 2 yaş için bile almıyorlar .10 yer aradım 2 tanesi alırız dedi.
benim kreş 0 -6 yaş cnm var evet ,oğlum 1 yaşındaydı verdiğimde şimdi 18 ay yapmışlar alımları ,valla bende 2. düşünmüyordum ama aradan 10 yıl geçince kardeş şart diye çalkalandım ve hiç pişman değilim

Anladım canım ilki erken olmuş anladığım kadarıyla benim yaş 36 :) 34 de doğum yaptım.Hakkımızda hayırlısı bakalım.

Anladım canım ilki erken olmuş anladığım kadarıyla benim yaş 36 :) 34 de doğum yaptım.Hakkımızda hayırlısı bakalım.
28 yaşında oğlum oldu 36 yaşındayım bende :)) kızım var çok şükür ,hayırlısı ,sen canını sıkma güvenilir bir yerse ver bizde çok ağladık bırakırken ama inan o zamanlarını hatırlamıyorlar sen onun için çalışıyorsun önce psikolojini buna şartlandır ,sonrasında büyüyecek ve sende senin gibi soru soranlara benim gibi cevap vereceksin.bişey olduğunda çabuk gidebilecekseniz evinize yakın olsun ,aileden biri yakın oturuyorsa alabilecek durumdalarsada eve yakın olsun ,erken verirsen çocuk daha çabuk adapte oluyor büyüyünce ayrılması çocuğun terkedilme korkusu fazlalaşıyor

Acil bişey olursa 20 dk.arabayla sürer en fazla yarım saat.yakınım yok malesef benim gitmem lazım.

Tavsiye edebileceğiniz kreş var mı acaba İstanbulda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…