- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi 1111010001
-
Bana da iş işte bulunur çıktığında işsiz kalırsın demişlerdi ama kesinlikle İK böyle düşünüyor çalışanın başka iş bulma şansı daha az.İnsan kaynaklarında çalışırken halı hazırda bir işi olanı almayın derlerdi. Başka bir iş bulunca da bizi bırakır diye
İhbar süresi zaten işçiyi de işvereni de koruyor. Ayrıca bütün şirketlerde aynı yaklaşım olmuyor maalesef. Ben söylememesinden yanayım çünkü baskı olabilir diyor.Etik olarak haber vermeniz gerekmez mi.Pat diye ayrılmak hoş olmaz tıpkı pat diye kovulmak gibi .
Ne kadar dar bir bakış açısı. Üzücü.İnsan kaynaklarında çalışırken halı hazırda bir işi olanı almayın derlerdi. Başka bir iş bulunca da bizi bırakır diye
Daha o kadar dar bakış açılar vardı ki.Ne kadar dar bir bakış açısı. Üzücü.
İşi bulunca diğer yere hemen gelemem denir genelde. İhbar süren ne ise beklemeyi karşı taraf kabul ederse ona göre hareket edilir. İş bulmadan ben iş arıyorum denmezEtik olarak haber vermeniz gerekmez mi.Pat diye ayrılmak hoş olmaz tıpkı pat diye kovulmak gibi .
İnsan kaynaklarında çalışırken halı hazırda bir işi olanı almayın derlerdi. Başka bir iş bulunca da bizi bırakır diye
Olabilirbuna cok sasirdim cidden.
Calisirken is teklifleri yagiyor,
dogum sebebiyle istifa etmistim, sonra is aramaya kalktigimda sirketler burun kivirmisti, 2 yillik boslugun var falan filan diye.
Sektore gore degisiyor demek ki.
ihbar süresi de olacak tabii. işlerimi de bitirip öyle ayrılırım. ardımda iş bırakmamEtik olarak haber vermeniz gerekmez mi.Pat diye ayrılmak hoş olmaz tıpkı pat diye kovulmak gibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?